kimyasal gebelik

maalesef bu ay bende kimyasal gebelik yaşadım.İlk hamilelik deneyimimdi.İlk gün çok üzüldüm ama doktorum moralimi bozmamı söyledi.Bu bir sağlama aslında, demekki yumurta ve spermde bir sorun yok ,tüplerde tıkanıklık yok dedi.Ayrıca kimyasal gebelikten sonraki aylarda hamile kalma olasılığı yüksekmiş.

bende bu hafta yaşıyorum kimyasal gebelik sanırım beta hcg 6.01 çıktı ertesi gün yoğun ağrılı parçalı kanama bugün sbah biraz başım döndü ama şu saat itibari ile normale dönüyor kanamam...benimde ilk denememdi...doktora gitmedim..cuma günü randevu aldım bakalım kasık ağrılarımda kesilirse rahatlayacağım..

Bu Şubat ayında hsg çektirdim. Amh düşük çıktı. Yani yumurta rezervlerim düşük. Tüp bebek önerdi doktor.( bu Arada tek yumurtalık ve en az iki çikolata kistim var)bu ay günüm geçti bthcg 55ve 303 çıktı.12 gün sonra yani sata göre 5+4 günlük kanama başladı hala devam ediyor..acaba diyorum hemen progestreron filan başlansaydı sürebiliriydi?yumurtalar çok mu zayıf dı da düşüyor? 1 yıldır korunmuyoruz Nisan'da da kimyasal düşük olmuştu bu ay da? Napcamm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar burayı kimse kullanmıyor mu??? Bu kimyasal gebelikler neden oluyo Muş en çok ?yumurta kalitesizliği mi yoksa sperm kaynaklı mı ya da başka bişey? Detaylı araştıran soran öğrenen var mı? Doktorlarınız ne diyor??

Mrb bu ayin basinda yaşadığım bir durum:ss döllenme gerceklestigi halde kromozom bozuklugu oldugu icin rahim icine yerlesemio we tutunamio...tekrar adet oluosun... ben gecikmeden dolayi erken test yaparak farkettim farketmeseydim gec adet oldum dicektim:sssss beta degerim ilk gun 50 iki gün sonra 8.9 a dustu...sagliksiz gebelik yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ayni durumu yasadim:s we simdi acaba tekrar gebelik gec mi olur olursa yine ayni seyi yasarmiyim diye cok kafa yoruyorum...okudugum bazi yerlerde kimisi bu olaydan sonra 3-4 kere tekrar ayni durumu yasayip 6 ay 1 sene sonra olan kimiside 2 ay icinde tekrar hamile kalmis nasi bi durum yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben de temmuzda kimyasal gebelik yaşadım çok ama çok üzülmustum. 2 ay ara verdik yeniden denedik ve sanırım yine oldu bi iki defa öyle bişi ama emin değilim tabi.
Neyse ki çok şükür şu an 2 aylık hamileyim
Doktorum reglin 2.gunu beni muayene ettiğinde 6 tane yumurtam vardı. Çok uretkensin dedi bi dahaki ay bekliyorum güzel haberini dedi.
Kocama sabahlari polen aksamlari keçi boynuzu pekmezi yedirdim yumurtlama donemimde. Ben de işten ayrıldım stresten uzak durdum işten ayrıldım.ve işten ayrildigimin haftasında hamile kaldım. Şükür Rabbime hamilelik çok sağlıklı ilerliyor benim çok mide bulantilarim var ama razıyım yeter ki sağlıkla alayım kucağıma.
Uzun lafın kısası kızlar eğer yumurtlama konusunda bi sıkıntınız yoksa ve kimyasal gebelik de olsa hamile kalabiliyorsaniz eninde sonunda bebeğiniz olacak .
En güzeli beslenmenize dikkat edin ve stresten uzak durun:)

inş...:)Allahın izniyle olur...doktorun kimyasal gebelik dediği gün eve döndüğümde regl oldum bugun son günüm denemelere devam edcz bakalım kısmet artık..

Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım adetim 10 güne yakın gecikti. 4 haftalık hamile olmam gerekirken değerlerim 71 149 ve 31 şeklinde gitti Sonunda adet oldum çok yoğun ve ağrılı bir kanama geçirdim. İlk bebeğimdi eşimin ve doktorumun tesellisiyle atlattım. bu ay iki gün geciktim hemen idrar testi ve ardından kan testi yaptım ikiside pozitif ama değerim yine çok düşük 3 haftalık hesaplamalarıma göre ama değerim 35.38 yine mi aynı şeyi yaşayacağım kızlar

Jinekolojik muayenede hiç bir sorun görünmüyor. Hormonlarım çok normal. Adetlerim düzenli. Smear testi ve kültürler yapıldı bir sıkıntı çıkmadı neden olur bu kimyasal gebelik bileniniz var mı

Son düzenleme:

Tatlım iyi akşamlar oncelikke gecmis olsun.iki gun de bir yaptir beta hcgyi eger iki kat artmazsa o zaman uzulursun su an olumsuz dusunme csnim belki gec dollenmedir.
Kimyasal gebelik kromozomlarin hatasindan olusan bir durummus. Hatali dollenme olmus oluyor kadinkar bunu farketmeden surekli yasayabiliyormus. Cok ustunde durma. Ben de yasadim kimyasal gebelik aklim almadi onceleri hep kendimo sucladim acaba iyi bakamadim mi bebegime dedim aynu seyleri yasadim senin gibi. Esim de ben de cok cok uzukduk. Ama cok sukur iki ay ara verip sonra tekrar denedik ve 5.ayimizda hamile kaldim su an cok sukur 9 haftalik hamileyim ve hersey guxel gidiyor. Sen de gebe kalacaksin tekrar hic uzulme belki su an hamissindir bile. Guzel olan su ki sen hamile kalabildigini biliyorsun esine aksamlari keçi boynuzu pekmezi içir yumurtlama doneminde ki spermin kalitesi hareketliligi ve sayısı artsın.

Güzel haberlerini bekliyorum sevgiler

Istedigini sorabilirsin bu arada.

Hatunlar bu ay korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz ve ben 29 martta adet olmam gerekiyordu olmadım 4nisanda beta 22çıktı 7nisanda 11çıktı ve o gün adet oldum doktora gitmek istemiyorum siz gittiğinizde neler söyledi. Alttan muayeneye dayanamıyorum

:18::18:
İlk 35.58 çıkan değerim 1.5 gün sonra 108.7 oldu iki katından da fazla yirmi dört saatte bir mi 48de bir mi ikiye katlıyor

üzülme canım bende kimyasal gebelik yaşadım 14 kasımda ondan önce de bir normal düşük yaşadım iki aylıkken hayat bu sadece yıpranıyoruz işte.. kimyasal gebelik düştükten sonra bende çift rahim çıktı apar topar ameliyat edildim 3 ay koruma verdi doktor ama şu an yine gebeyim :) yani en fırtınalı zamanlardan sonra güneş doğuyor.. sen sağlıklı beslen boş ver artık olan olmuş geçmişe dönemiyoruz hiç bir şeyi düzeltemiyoruz.. bir de sigara içenlerde kimyasal fazla oluyor dedi doktorum bana ben hemen bıraktım bilgin olsun sormak istediğin olursa hep buradayım ben

iyi aksamlar ben de idrar testlerımde çift cızgı gorup kan testımın sonucu cok sasırttı 8 gun gectı reglım kan testı sonucum 70 cıktı dr gıttım belkı gec dollenmedır dedı kotu ıhtımal regl olursun gıder dedı korkuyorum bısey olucak dıye 6 tane ıdrar tetstı yaptım hepsınde 2.çizgi silik cıktı ama cıktı inş kan degerım dusmez cuma gunu yaptırdım testı pazartesı gene yaptırıp baksammı ben degerıme bı degısıklık varmı dıye

Benimde değerlerim hemen hemen aynıydı canım. ilk test yaptırdığımda 29 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar test yapıcaz değerin 2 katına çıkması gerekiyor demişti doktorum ama iki gün sonra gittiğimde değerim 8e düşmüştü. doktorumda bana sağlıksız bi gebelik olduğunu kanamanın başlayacağını söyledi ki akşamına kanamam başladı. tekrar gittim doktora. alttan muayene etmediler korkma. çocuk yerleşemediği için düşüyormuş geneldede sağlıksız bebeklerde görülüyormuş bu. ama tabi neden düştüğünü araştıralım dedi. şuan test aşamalarındayım yani. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne diyelim...

Geçmişler olsun canım,bi an umutlanıp sonra hüsrana ugruyoruz, bu ay da böyle bir durumla karşılaşırsam kesin giderim.kadın olmanın zorlukları işte ne yapalım. Sağlıkla kucağımıza alalım yeterki. Bugün adetim bitiyor ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza bebeklerimiz gelir inşallah bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

rica ederim canım ne demek. Bu arada benim doktorum 3 ay korunma önerdi vucüt kendini toparlasın demişti. sen korunmayı düşünmüyorsun sanırım

rica ederim canım ne demek. Bu arada benim doktorum 3 ay korunma önerdi vucüt kendini toparlasın demişti. sen korunmayı düşünmüyorsun sanırım

Doktora da gitmedim ama korunmak istemiyorum biraz araştırdım netten ve arkadaş çevremden düşüğün ardına daha çabuk olur farzet ki adetin gecikti gibi şeyler söylediler aslında en doğrusunu sen yapıyorsun da inan yüreğim yok, bi de millet gözümün içine bakıyor bebek diye. 3ay da çokmuş ben bi düşük yapmıştım 7haftalıktı ondan sonra 3ay korunduk bazıları bi adet gördümü bırakıyor bünye meselesi sanırım

belkide senin yaptığın doğrudur canım bilemedim valla bende. doktor 3 ay korun dedi tamam dedim bide üstüne genetik testi istedi. genetik testide külfetli birşey. sonuçları dahada korkutuyor.off zor işler. Allah yardımcımız olsun...

Canım benimle de ppaylaşabilir misin sonuçlarını,doktorun dediklerini..2.ye kimyasal gebelik yaşıyorum..ve hep böyle mi olacak diye korkuyorum.rezervlerim düşük zaten bu yüzden oluyorsa zaten şansım yok gibi geliyor..bu durumda tüp bebek de tutmaz gibime geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…