kimyasal gebelik

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun benim ilk HCG degerim 16.07 di sonra 0.99 oldu kimyasal gebelik dedi doktor peki ben bi sonraki ay hamile kalabilir miyim?? :-(

merhabalar.
tedavi ile hamile kaldım ilk değerim 25.99 sonrasında 13,57 ye düştü doktorum 1hafta sonra gel net birşey söyleyemem henüz dedi. başka bir doktora sordum kimyasal gebelik dedi. siz cevap bulduysanız banada söylermisiniz ne zaman tekrar hamile kalabilirizz?

Canım kimyasal gebelikse ve başka bir problem yoksa genellikle ertesi ay tekrar denemende bir problem olmuyor. :)

Canım kimyasal gebelikse ve başka bir problem yoksa genellikle ertesi ay tekrar denemende bir problem olmuyor. :)

benim tedavi ile olmuştu. aşılama yapıldı geçen sene tutmadı bu kez klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı tuttu fakat kimyasal gebelik. tedaviye devam yani peki kanama ne zaman oluyor 1 hafta geçti hala kanamam falan olmadı

Güzel başlayan hikayem acı bir sona dönüşüyor. Reglime 7 gün kala hamile olduğumu öğrendim, değerin 11.25 çıktı. İki gün sonra 43.2 oldu değer çok sevinmiştim. Üç gün sonra yanı bugün HCG 60.4 çıktı :'( Ağlayarak kadın doğum hastanesine gittim, kimyasal dediler. Yeniden test yaptılar bugünkü testin 2 saat sonrasında 69.7 olmuş. Ama doktor artmıyor da düşmüyor da, sağlıksız gebelik ya da kimyasal dedi. Umut var mı, artar mı dediğimde kanamalı ağrın olursa gel, bu bebek düşecek dedi. :'( Kaç saattir ağlıyorum anlatamam. Regl olacak gibi ağrım var iki gündür. Bugün üzüldükten sonra arttı. Sanki bir iltihapmış gibi akıp gidecek ve bitecek dediler. Oysa ben onu hissetmeden bile çok sevmiştim. Umutlanayım mı? Salı yine kan testine gidecekmisim. Pes etmeli miyim başka doktora da gideyim mi? Lütfen cevap yazar mısınız? Kendimi yapayalnız hissediyorum

2014 aralık ayının som gunlerinde tesaduf eseri testte iki çizgi gördüm ve hemen kan yaptırdım değerim 11 di tabi bunun düşük bir değer oldugunu bilmiyordum ve cok sevinmiştim doktor yenilememi söyledi 3 gün sonra 15 cıkmıstı doktor olumlu veya olumsuz bişey demedi takip edeceğini söyledi ve 2 gün sonra değerimin 13 e düşmesi ve bebeğiminde düşeceğiyle yüzleştim eve döndüğümde kanamam basladı normal adet sancısından biraz daha ağrılıydı sadece bense ağlamaktan kendime gelemiyordum bu arada herkese söylemiştik hamileyim diye ne kadarda acele etmisiz sadece 7 güncük kendimi hamile sandım doktor korunmama gerek olmadıgını soyledi ocaktan sonra hiç korunmadım her ay hayal kırıklıgıydı bu arada baska bir doktora gitmiştim ve verdiği ilaçla yumurtalıklarımın canımca okumustu adet düzeni diye bişey kalmamıstı bende artık en son mayıs ayında 50 gün regl olmayınca kendi doktoruma gözüktüm ve kullandıgım ilaçtan dolayı bana cok kızdı (ilacın adı : progestan) bana glucophage verdi ilaca basladıktan 1 hafta sonra regl oldum o da son reglimdi suan 15 haftalık hamileyim allah nasip ederse bir oğluşum olcakmıs umarım birazda olsa size bir ışık olur yazdıklarım pes etmeyin olumsuz düşünmeyin emin olunki ümidinizi kestiğiniz o en çaresiz anınızda Allah bize bu mucizeyi veriyor hepinize iyi günler arkadaslar

böyle şeyleri okuyunca çok seviniyorum ve gerçekten umutlanıyorum. bende ilk öğrendiğimde 25,99 du içimde tutamadım söyledim herkese sonrasındada herkese tekrar tek tek düştü dedim inşallah en kısa zamanda o mucizeden bize de verir

Merak etmeyin kızlar yaşadığınız kimyasal gebeliğin bir sonraki gebeliginize hic bir etkisi yok. Bende çok korktum acaba yine dusermi yine aynisi yaşamıyım diye çok şükür öyle birşey olmadı.

Adetim birgün geçince hen test yaptım pozitif çıktı çok sevindim söyledim herkese felan . Doktor fobim olduğu için ayaklarım gitmedi doktora kan vermekten korkuyorum cunki. Ama gitmek mecburi olduğu için mümkün olduğunca geç aldım ransevuyu . Doktora gitmeden bir gün önce azıcık pek ekme ile başlayan be çok ağrılı bir şekilde devam eden kanamam oldu . Parçalar gelmeye başlayınca düşük yaptigimi anladım. Çok üzüldüm. Doktor iki ay korun dedi .

Ben bir kez adet olduktan sonra çalışmalara başladım o ay tutmadı . Çok stres oldum acaba olurmu yine aynısını yaşamıyım diye. Derken obur ay meleğim tutundu. Yine çok tedirgin oldum dusermi birşey olurmu acaba diye sevinemedim bile. Çok şükür rabbime birşey olmadı sağlıkla dünyaya geldi simdi 7 aylık ellerinizden öper allah herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Banada doktorum progestan verdi ayın 30 da başlıcam kullanmaya.. .Adetim olasıya kadar olmazsa testte göre devam edecek ilaca.. Ne gibi zararı varmış acaba?bu arada bu ay kolemen kullandım çatlatma iğnesi olmadım araya bayram tatili girdiği için kendisi çatlasın dedi doktorum. mayıs ayında da kimyasal gebeliğim oldu

Yanlış yönlendirmek istemem sonucta her bünye farklıdır ama benim doktorum o zaman yumurtalıklarımda bir sorun olmadıgını ve böyle bir ilaca gerek olmadıgını soylemisti progestanın düsük önlemek amacıyla kullanıldıgını da söylemişti benim bütün regl düzenimi bozdu progestan ve bıraktıktan sonraki ay hemen hamile kaldım yinede aklınızdq bulunsun

Merhaba,

Benim mayıs sonunda yaşadığım kürtajdan beri geçen ay ilk denememdi ve öncesinde adet olamadığm için doktor tarlusal ile adet görmemi sağladı. Sonrasında adetim gecikince doktora göründüm ve bu sefer bana progestan önerdi. Bugün 7. günüm hala adet olmadım. Hamile olduğumu da pek sanmıyorum. Çarşamba yine gideceğim adetim gelmezse. Senin durumun nasıl gelişmişti? En yakın zamanda hamile kalmayı istiyorum fakat bunun için döngüme kavuşmam gerektiğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum? O yüzden senin durumunu merak ettim.

Cevap vermekte geciktim. Kusura bakma canım. Kanaman oldu mu?

Şöyle diyim ben progestan kullandığım 3 ay boyunca günlerim düzensizleşti normalde her 35 günde bir olurdum progestandan sonra 19 günde 22 günde falan oldum bir ay da 40 günde oldu ilacı bıraktıgım ay 50 gün olmayınca şuanki doktoruma gittim ve glucophage verdi ve biraz kilo vermemi söyledi bende sadece 1 ay glucophage kulkandım ve 4-5 kilo kadar verdim o ay hamileydim o an anladımki ne kadar istersek o kadar olmuyor sanki hamile kaldıgım ay tatile gittik içki falan hiç dikkat etmedim hatta dönünce ramazan başlamıştı 1 haftada oruç tuttum olursa olur diyordum ki o ay oldu zaten :) inşallah en kosa zamanda darıaı başınıza ben 5 ay bekledim sadece o bile yordu beni

Çok iyi anlıyorum. Mart-Nisan gibi eşimle artık bebek sahibi olabileceğimize karar verdik ve kendimizi rahat bıraktık. Mayıs ayında adetim gecikince belki olabilirim dedim ama üzerine düşünmedim bile. Zaten yurtdışına çıkmamız gerekiyordu bir hafta için. Orada o kadar strese girdim ki, çok garip ağrılı kanamam başladı uçağa bineceğimiz gün. Dönüşümün ertesi günü doktora gittik ve hamile olduğumu fakat testleri tekrarlamamız gerektiğini öğrendim. Sonrası ise malum son. Bebeğimi kaybettim fakat rahim duvarım çok kalınlaştığı için ve doktorumun dış gebelik gibi şüpheleri olduğu için kürtaj oldum.

Sonrasında ise o kadar çok bebek sahibi olmak istedim ki anlatamam. İlişki yasaktı sonrasında ise 1 süre korunmamız gerekiyordu, derken 47 gün falan adet göremeyince doktora gittim. Tarlusal kullandım. Bir hafta sonra falan çok yoğun adet gördüm. Doktorlarımdan biri doğum kontrol hapına başlayalım kistini yok edelim dedi. Diğeri ise büyük ihtimal soğan kürü uyguladığım için kistin tamamen yok olmuş normal, korunmadan devam edebilirsin dedi ve diğerini dinlemeye karar verdim. Fakat yine 3 Ağustos'tan beri adet görmedim. Eylül 11'de doktora gittim ve herhangi bir kist ya da anormallik görmedi. Fakat verdiğiğim kan örneğinde ki ihtimal dahi vermedi aslında, hcg değerim çok düşük olduğundan ya da bir şekilde hamile olma ihtimalime karşılık progestan verdi. 7 gün sabah akşam kullan bittikten sonra en fazla 10 gün içinde adetin gelmezse tekrar görüşelim dedi.

Bugün 7. günüm ve ben bir şekilde endişeliyim. Hamile isem bir an önce öğrenip rahatlamak, değilsem de adetim hemen gelsin istiyorum..

Senin progestan sonrası hemen gelmiş miydi? Kusura bakma, yaşadıklarımı tamamen anlattım, belki daha doğru bir cevap alabilirim düşüncesiyle.

Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun, senin adına sevindim. :)

Ben progestanı kullanıp bıraktıktan sonra oldum fakat ilk iki ay bir sefer 19 diğerinde 22 günde oldum digerindede 40 günde ama ben pek memnun kalmadım açıkçası benim bir kistim falanda yoltu şuamki doktorumda o yızden kızdı zaten çünkü ben kimyasaldan sonra reglimi bile normal düzenimde olmustum bu ilaç bünyemi mahvetti bircok forumdada glucophage ı okudum ve bunu kullanıp hamile kalan birçok insan varmıs gercekten istersen başka bir doktora daha gözük cnm belki senin içinde o ilaca gercekten gerek yoktur

mrb kızlar ben de dün kimyasal gebelik yaşadımmalesef bu ay cok umutlu idim her sey yolunda idi ama olmadı malesef ( bugün lekelenmeler geldi adet oluyorum sanırım.. benm size sorum bu ay bu çörekotu karışımını başlasam sıkıntı olur mu kimyasal yaşadığım için ? korun diye bir sey demedi doktorum bana da..

Bende kimyasal gebelik yaşadım pazar kanamam oldu halen devam ediyor bende ara vermeden devam edeceğim ama bi kür falan kullanmayı düşünmüyorum inşallah hamile kalırsınız kalırız

Arkadaslar hastaneden yeni geldim,dusuk yaptim kimyasal gebelikmis.lakin doktorum yasak falan koymadi,korunmana gerek yok tekrar gebe kalabilirsin dedi.kanamam bitsin,calismalara yeniden baslicaz..cok uzgunum

Arkadaslar hastaneden yeni geldim,dusuk yaptim kimyasal gebelikmis.lakin doktorum yasak falan koymadi,korunmana gerek yok tekrar gebe kalabilirsin dedi.kanamam bitsin,calismalara yeniden baslicaz..cok uzgunum
Geçmiş olsun canım üzülme demiyorum çünkü elde değil ama sabır inşallah bu denemenizde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…