kimyasal gebelik

Ben düşüğümün ardından ne ağladım ne sızladım varya sanki yetim kaldım bıraktı gitti beni diye çok zordu sonra annem dedi ki Allah verir Allah alır dur bakalım duayı bırakma, kendini de doktor delisi yapma doktor vermiyor o da kul sen sığınacağın sığınağı iyi seç dedi.(ben zırt pırt doktora gidiyordum da) Gülüm hiç üzme güzel yüreğini içini ferah tut Rabbim evinin şenliğini sana tez zaman da gönderir inşallah. Bi tedavi sonuçlansın ona göre bi çaresine bakılır hiç değilse doğurganlık var yumurtlama oluyor diye düşün

Canım öncelikle morallerimizi yüksek tutmamız gerekiyor. biliyorsun psikolojide bu işlerde çok önemli. bana gelince ben yaklaşık 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim ama doktorum bana dediki 2 gün sonra tekrar gel değerinin 2katına çıkması gerekiyor bende gittim ve 29 olan değerim 8e düşmüştü. nys işte kimyasal gebelikmiş akşamına kanama başladı ve düşürdüm kanamam bittikten sonra doktora gittim tekrar genelde herkesin başına geliyor dedi hatta bir çok kadın adetinin geciktiğini sanıp düşük yaptığını bile anlamıyormuş. neden düştüğünü araştıralım dedi ve bunun için benden genetik testi istedi. normalde 3 düşükten sonra yapılıyormuş ama bir kez daha düşük yaparsan daha çok üzülürsün o yüzden riske girmeyelim dedi. genetik testini henüz yaptırmadım karar vermemde çok uzun sürdü bu test için ama bu hafta yaptırıcam bakalım ne çıkacak.

bende 3 ay da iki defa kimyasal gebelik geçirdim..Rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah en kısa zamanda...

Haklısın canım moral mutlaka önemli . Fakat böyle umutla bekleyip hayal kırıklığı yaşamak da kötü ...hem böyle takıntı oluyo gibi. En iyisi kafadan atıp rahatlamak... Hayırlısı hakkımızda...inş sonuçların güzel çıkar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakkımızda hayırlısı olsun artık canım ama bundan sonra akıllandım hamile kalırsam uzunca bi süre eşim dışında kimse bilmeyecek.çünkü herkesin teselli etmeye çalışması bile beni daha çok üzdü. hayırlı haberlerini bekliyorum canım seninde :)

Ben de aynı şeyleri yaşadım.. adetim 2 gün geçti kan değerim 32 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 20 olmuştu (( doktor kimyasal gebelik dedi ve 1 gün sonra kanamam başladı.. çok zor bişey ama akımızda hep hayırlısını istedik demek ki bu hayırlı olanmış.. Allah bu durumda olan herkese sağlıklı gebelikler nasip eder de bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder inş... Dua etmek lazım...

Bu ay çok şaşkınım....bebek düşünmüyorduk.... Adetim 5 gün geçti betahcg 0.10 çıktı doktor hamile değilsin deyip söktürücü verdi ama içim rahat etmedi 2 tane içtim bıraktım,,,,, biraz daha bekledim tekrar kan verdim, adetim 10 gün geçmiş oldu şimdi ise bhcg 7.55 çıktı.... noluyo ya...belinde ağrım var sadece..hamilemiyim neyim anlamadım..

Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgi bn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis

Ya ben size cevap yazacaktım kopyalamişim sizin yazınızı kusura bakmayin yeni katıldım kullanmayı bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun benim ilk HCG degerim 16.07 di sonra 0.99 oldu kimyasal gebelik dedi doktor peki ben bi sonraki ay hamile kalabilir miyim?? :-(

nzb, post: 40685376, member: 361278"]Bi sonraki ay gebe kalabilirsin tabi. Benim de oyle olck sanırım 3 gun once 19 du şimdi testlerde çıkmıyor[/QUOTE]

Canim cevabın için çok teşekkür ederim benim degerim 0.89 dan 12 sonra da 5 gün sonra falan 526 ya çıktı 2 gün sonra da 1193 e çıktı doktor herşey yolunda dedi inşallahyarin da kkeseyi görebiliriz

Sanirim kimyasal gebelik yasiyorum.ilk degerim 15.90 di sonra 39.40 oldu ve Iki gun once 70 olan degerim bugun 40 cikti. Adetim 6 gun oldu geceli. Henuz kanama ya da lekelenmem yok. Insallah kanamayla atlatirim parca kalmaz icimde

Suan ki durumun nedir. Benimde 70 den 40

Suan ki durumun nedir ? Benim de 70 olan degerim dun 40a dustu. Suan caresizce bekliyorum

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı 12 Mayıs'ta test Yaptım negatif çıktı..! Sonra 16 sında Yaptım 13 çıktı Hcg değerim 18 inde ise 17 çıktı 20 si sabah kanamam oldu doktora gittim tekrar baktı 29.30 çıktı..! Bugün se 22.50 çıktı bu kimyasal gebelik mi yoksa kanamadan dolayı düşermi Beta Hcg..! Kanamam durdu ama Parça da düşmedi

Merhabalar,
geçen ay adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım.. net bi şekilde pozitif çıkmasına rağmen gün geçtikçe tekrarladığım testlerde çizgi daha silik çıkmaya başladı ve sonra adet oldum.. bu ay yeniden adetime 3 gün kala ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptum.. ikisi de net bi şekilde pozitif.. ama şimdi de emin olamıyorum..acaba hamile miyim değil miyim

Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. Adetim yaklaşık 10-15 gün kadar gecikmişti. Bu sırada yurtdışına çıkmıştım. Orada kahverengi lekelenmelerim başladı ve ardından dönmeme 1-2 gün kala aşırı stresle beraber kanamam oldu. 1-2 aydır gebelik düşündüğümüz ve yeni korunmayı bıraktığımız için ben sadece ihtimal veriyordum.

Dönüşümde kanamam epey azalmasına rağmen hemen kesilir gibi olduğu için bir terslik olduğunu düşündüm ve hemen dönüşümün ertesi günü doktora gittim. Değerim 107.9 idi. Ama kanamam olduğu için riskli gebeliğimi netleştirmek için istirahat ve 2 gün sonra tekrar kan tahlili verdi. Bu süreçte dinlenmeye gayret ettim. Fakat 2 gün sonraki testlerde değerim 62.7'ye düşmüştü. Rahim kalınlığım da 11.6 olduğu için doktor 28 Mayıs öğleyin apar topar beni kürtaja aldı. Rahmimi inceltmesi gerektiğini, hala dış gebelik riskini elemediğini, bebeğin kendi düşmesini beklemenin benim için riskli olacağını ve patoloji sonuçlarına göre net bir teşhis koyacağını söyledi.

Sonradan çok takdir edilen ve sevilen bir doktor olduğunu öğrendim. Yaklaşımı da hep motive edici ve moral vericiydi.

Sonraki tahlillerle takibime devam ett. Değerim önce 33, ardından 4,5'a düştü.

Dün patoloji sonuçlarımı aldım. Kesinlikle sağlıksız bir gebelik olduğunu ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi. 2-3 ay korunma ve 20 gün ilişkisiz dönem verdi.

Normal, sağlıklı ve hayırlı bir gebelik yaşamak ve o bebeği kucağıma almak istiyorum. Bana önerileriniz nelerdir arkadaşlar?

Arkdaşlar mrb bende çarşamba akşamı otururken bir sıcaklık hissettm kanamam geldi kendi doktorm harici bi hastnneye gittm kadın bana gebe olmadgmı ama kan testi yapmamz gerektigi söledi bende üstne basa basa ben zaten hamileym aşılama yaptırdm ve kan testlerm pozitif dedim herneyse yaptırdm tabiki sonuc negatif çıktı...sabaha kadar agladım en kötü günümdü berbat bi durumdu şuanda regliyim ve siyah gelio kanamam son günündeym sanırm benm sormak istedigim ben bu ayda asılama yapmak istiyorm acaba tutarmı? Ben yaptırdıgm günden itibaren hic kalkmasam yatsam hep tekrar kimyasal gebelik yaşıyabilirmiyim bana yardm edin lütfen cok kötü bi haldeym elimden tlfn düşmüo kimyasal gebelige takılms durumdaym bunun bi çözümü bi ilacı yokmu ya

Canim bende 18 gun once ilk asilamami yaptirmistim. 15. Gun kan testi yapildi ve tebrikler hamilesiniz dendi ama 3 gun sonra yine gelin degerlerin yukselmesi gerek dediler. Bugun gittik test yapildi ve deger bir oncekinde 48 cikmisken simdi 20 ye dusmus. Kimyasal gebelik dedi doktor. Bian sok olduk esimle. Aglamamak icin zor tuttum kendimi o an. Ama doktorum bu kendini harap edecek kadar kotu birsey degil sonucta yumurta ve spermi bulusturmusuz bu tekrar olabilir dedi. Dusen bebek sagliksiz ve hastalikli oldugu icin vucut atiyormus. Bizim doktor tekrar deneyelim dedi adet olunca ve deger 0 olunca yine gel asilamaya baslayalim dedi bende vucut hazir oldugu icin tekrar denemeyi dusunuyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglikli ve hayirlisiyla alalim kucaklarimiza bebisleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…