- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
belkide senin yaptığın doğrudur canım bilemedim valla bende. doktor 3 ay korun dedi tamam dedim bide üstüne genetik testi istedi. genetik testide külfetli birşey. sonuçları dahada korkutuyor.off zor işler. Allah yardımcımız olsun...
Canım benimle de ppaylaşabilir misin sonuçlarını,doktorun dediklerini..2.ye kimyasal gebelik yaşıyorum..ve hep böyle mi olacak diye korkuyorum.rezervlerim düşük zaten bu yüzden oluyorsa zaten şansım yok gibi geliyor..bu durumda tüp bebek de tutmaz gibime geliyor....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım öncelikle morallerimizi yüksek tutmamız gerekiyor. biliyorsun psikolojide bu işlerde çok önemli. bana gelince ben yaklaşık 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim ama doktorum bana dediki 2 gün sonra tekrar gel değerinin 2katına çıkması gerekiyor bende gittim ve 29 olan değerim 8e düşmüştü. nys işte kimyasal gebelikmiş akşamına kanama başladı ve düşürdümkanamam bittikten sonra doktora gittim tekrar genelde herkesin başına geliyor dedi hatta bir çok kadın adetinin geciktiğini sanıp düşük yaptığını bile anlamıyormuş. neden düştüğünü araştıralım dedi ve bunun için benden genetik testi istedi. normalde 3 düşükten sonra yapılıyormuş ama bir kez daha düşük yaparsan daha çok üzülürsün o yüzden riske girmeyelim dedi. genetik testini henüz yaptırmadım karar vermemde çok uzun sürdü bu test için ama bu hafta yaptırıcam bakalım ne çıkacak.
Ben düşüğümün ardından ne ağladım ne sızladım varya sanki yetim kaldım bıraktı gitti beni diye çok zordu sonra annem dedi ki Allah verir Allah alır dur bakalım duayı bırakma, kendini de doktor delisi yapma doktor vermiyor o da kul sen sığınacağın sığınağı iyi seç dedi.(ben zırt pırt doktora gidiyordum da) Gülüm hiç üzme güzel yüreğini içini ferah tut Rabbim evinin şenliğini sana tez zaman da gönderir inşallah. Bi tedavi sonuçlansın ona göre bi çaresine bakılır hiç değilse doğurganlık var yumurtlama oluyor diye düşün
merhaba arkadaşlar. ben geçen ay 21 ocakta adet olacaktım ve olmadım 2 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. ve adetimi 5 gün geçmişti sağlık ocağında aile hekimim kan testi verdi. ve 2 gün sonra sonucu aldım. evet pozitifti ama bir aksilik vardı gibi geldi bana. sonuç 63.55 ti. doktor gebelik var dedi. ben değerim çok düşük değilmi sizce dedim. doktorum geç döllenme olabilir ama kadın doğuma görünmelisin dedi. bende kadın doğum doktoruna gittim.
doktor ultrasonla baktı. kese görünmez daha ama kan testi yapalım dedi. çünkü adet gününü 1 gün geçince normalde 100 ve üzeri olması gerekiyormuş. kan tahlilini aldım. 19.34tü. doktora göstermeden anladımki düşük yapacağım.dünya başıma yıkıldı sanki. 2 gün kar yağdığı için doktora gidemedim. ve 2 gün lekelenmem oldu 3.gün yoğun şekilde adet oldum ve 4 gün sürdü.kanamam olunca doktora geç gittim. doktor sonucu görünce kimyasal gebelik geçirmişsiniz düşük yapıyorsunuz dedi. bende kanamam olduğunu söyledim. ve çok küçük olduğu için parça kalmaz dedi. ve 2 ay gebeliği yasakladı. o kadar çok üzüldümki hala etkisinden kurtulamıyorum. bir hafta önce bebeğim karnımdaydı şimdi ise bomboş kaldım.
benim gibi kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar yaşadıklarınızı burada paylaşmak istermisiniz.
Ya ben size cevap yazacaktım kopyalamişim sizin yazınızı kusura bakmayin yeni katıldım kullanmayı bilmiyorummerhaba arkadaşlar. ben geçen ay 21 ocakta adet olacaktım ve olmadım 2 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. ve adetimi 5 gün geçmişti sağlık ocağında aile hekimim kan testi verdi. ve 2 gün sonra sonucu aldım. evet pozitifti ama bir aksilik vardı gibi geldi bana. sonuç 63.55 ti. doktor gebelik var dedi. ben değerim çok düşük değilmi sizce dedim. doktorum geç döllenme olabilir ama kadın doğuma görünmelisin dedi. bende kadın doğum doktoruna gittim.
doktor ultrasonla baktı. kese görünmez daha ama kan testi yapalım dedi. çünkü adet gününü 1 gün geçince normalde 100 ve üzeri olması gerekiyormuş. kan tahlilini aldım. 19.34tü. doktora göstermeden anladımki düşük yapacağım.dünya başıma yıkıldı sanki. 2 gün kar yağdığı için doktora gidemedim. ve 2 gün lekelenmem oldu 3.gün yoğun şekilde adet oldum ve 4 gün sürdü.kanamam olunca doktora geç gittim. doktor sonucu görünce kimyasal gebelik geçirmişsiniz düşük yapıyorsunuz dedi. bende kanamam olduğunu söyledim. ve çok küçük olduğu için parça kalmaz dedi. ve 2 ay gebeliği yasakladı. o kadar çok üzüldümki hala etkisinden kurtulamıyorum. bir hafta önce bebeğim karnımdaydı şimdi ise bomboş kaldım.
benim gibi kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar yaşadıklarınızı burada paylaşmak istermisiniz.
Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesefbhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var. kimyasal gebelik mi bu?
Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesefbhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var. kimyasal gebelik mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?