- 20 Ekim 2023
- 21
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi yesimerd55
-
İnşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederimEvet gözünüz aydın hamilesiniz
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana umut oldunuz kalbimi ferahlattinizBende aralık ayinda kimyasal geçirdim mayısta tekrar gebe kaldim
Bende çift çizgiyi görünce çok sevindi. Ve korktum tekrar kimyasal olur diye 7 gün bekledim
Bu esnada idrar testini yaptim giderek koyulaştı 7. Gün sonunda beta hcg baktım 13 bin çıktı keseyi gördük zaten direk tavsiyem biraz beklemeniz kan tahlili için bende adetten bi gun önce erken gebelik sonra da normal gebelikle belirginleşmesi gördüm adetten bi hafta gecti kan tahlili yaptım
Amin insallah 6. Aydayiz darısı başınıza insallahÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana umut oldunuz kalbimi ferahlattinizinşallah bebisinize sağ salim kavuşun çok sevindim adınıza
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana umut oldunuz kalbimi ferahlattinizBende aralık ayinda kimyasal geçirdim mayısta tekrar gebe kaldim
Bende çift çizgiyi görünce çok sevindi. Ve korktum tekrar kimyasal olur diye 7 gün bekledim
Bu esnada idrar testini yaptim giderek koyulaştı 7. Gün sonunda beta hcg baktım 13 bin çıktı keseyi gördük zaten direk tavsiyem biraz beklemeniz kan tahlili için bende adetten bi gun önce erken gebelik sonra da normal gebelikle belirginleşmesi gördüm adetten bi hafta gecti kan tahlili yaptım
Tabiki haber veririmAmin insallah 6. Aydayiz darısı başınıza insallahsizde beni haberdar edin mutlaka dualarım sizinle sizde unutmayın lütfen
Amin insallah 6. Aydayiz darısı başınıza insallahÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana umut oldunuz kalbimi ferahlattinizinşallah bebisinize sağ salim kavuşun çok sevindim adınıza
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana umut oldunuz kalbimi ferahlattinizinşallah bebisinize sağ salim kavuşun çok sevindim adiniza
Tabiki haber veririmne kadar teşekkür etsem az Allah razı olsun sizden ne kadar güzel kalplisiniz
Bebeğinizin cinsiyetiÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana umut oldunuz kalbimi ferahlattinizinşallah bebisinize sağ salim kavuşun çok sevindim adiniza
Tabiki haber veririmne kadar teşekkür etsem az Allah razı olsun sizden ne kadar güzel kalplisiniz
Ben 1 Mart'ta bebeğimi kaybettim 3 aylıkken kalbi durdu. O günden sonra çok zor toparladım kendimi kızım hep bı kardeşi olsun istiyordu çok zor günlerdi üstüne kimyasal gebelik derken baya bı yoruldum. Bebeğimin patoloji sonucuda infeksiyon çıktı. Tedavi oldum bu ay. Bakalım nasip herşey inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder hepimize. Buralarda umut ariyor insan ve aynı şeyleri yaşamis insanlardan başkası anlamiyo insanıAmin insallah 6. Aydayiz darısı başınıza insallahsizde beni haberdar edin mutlaka dualarım sizinle sizde unutmayın lütfen
sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben kimyasal gebelikten sonra 3 ay kendimi toparlayamadim o kadar üzülmüştüm ki buraya yazıyordum hep o yüzden kimyasal olan her şeye yazmaya çalışıyorum rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun sabrini versin insallahBebeğinizin cinsiyeti
Ben 1 Mart'ta bebeğimi kaybettim 3 aylıkken kalbi durdu. O günden sonra çok zor toparladım kendimi kızım hep bı kardeşi olsun istiyordu çok zor günlerdi üstüne kimyasal gebelik derken baya bı yoruldum. Bebeğimin patoloji sonucuda infeksiyon çıktı. Tedavi oldum bu ay. Bakalım nasip herşey inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder hepimize. Buralarda umut ariyor insan ve aynı şeyleri yaşamis insanlardan başkası anlamiyo insanı
Maşallah anne ve başına hayırlı evlat olsun inşaallah çok az kalmış kavusmaniza
Birazdan eşimle gidicez hastaneye açıkçası korkuyorumÇok çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun sabrini versin insallahama su an insallah yine hamilesiniz kan tahlili verdiniz mi yeniden test yaptınız mı ?
Birazdan eşimle gidicez hastaneye açıkçası korkuyorum
Hamile değilmişimHaber edin mutlaka aklım sizde insallah hayırla sonuçlanır
Öyle düşünme canım benim zaten o testlere pek güvenim kalmadiBen sitelerde hiç kimseye kolay kolay hamilesiniz yazmazdım ama sizin testiniz o kadar belirgindi ki özür dilerim
Çok teşekkür ederim herşey icin iyiki yazdın çok sağolBen sitelerde hiç kimseye kolay kolay hamilesiniz yazmazdım ama sizin testiniz o kadar belirgindi ki özür dilerim
Öyle düşünme canım benim zaten o testlere pek güvenim kalmadiBen sitelerde hiç kimseye kolay kolay hamilesiniz yazmazdım ama sizin testiniz o kadar belirgindi ki özür dilerim
Çok teşekkür ederim herşey icin iyiki yazdın çok sagolBen sitelerde hiç kimseye kolay kolay hamilesiniz yazmazdım ama sizin testiniz o kadar belirgindi ki özür dilerim
Çok haklısınız gerçekten o kadar yoruldum ki sanki bı daha sağlıklı gebeliğim olmayacakmis gibi düşünüyorum hayal kırıklığına uğramak da çok yiıpratıyor insanı bu zamandaOcak ayında kimyasal geçirmiştim. Mayıs ayında test yaptığımda çift çizgi gördüm. Şuan 28 haftalık hamileyim.
Biraz zamana bırakın dinlenin insan çok üzülüyor çünkü. Zamanı geldiğinde güzel haberleri alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?