Kimyasal gebelikten sonra sağlıkli gebelik yaşayan varmı?

Ben varım canım kimyasal gebelik yaşadıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şu anda yanımda yataktan düşmesin diye bu kızı uğraşıyorum güzel yani hep kimyasal olacak diye bir şey yok ben bir kere geçirdim bir sonrakinde sağlıklı bir şekilde ilerledik kucağıma aldım çok şükür �nşallah seninki de sağlıkla ilerler

Ne yazikki adet oldum ve sanırım o da kimyasal di... üst üste iki kez olunca yıprandım fazlasıyla zaten bı bebeğimde karnında ölmüştü. Ama burada benim yaşadıklarımı yaşayan beni anlayan insanlar olunca ferahliyor kalbim. Sen yavruna kavuştun çok şükür ALLAH bahtını güzel etsin ve anne babasına hayırlı bı evlat olsun inşallah

Allah razı olsun canım amin senin yaşadıklarını çok çok iyi anlıyorum o çizgiyi beklemek yani abartmıyorum binlerce test yapmış olabilirim 7 yılda böyle 30'lu 40'lı testleri bitiriyordum yani bir ayda hatta Ne bir ayı 10 günde 15 günde yani neyse seni anlıyorum yani şimdi kızıma bir kardeş olsun istiyorum bugün tam çatlama günüm değerlendireceğim bakalım bir şeyi çok istersen çok isteyen insanların duası kabul olur inşallah dua edelim birbirimize

vee
Sana bir tavsiyem var eczaneden git agnus caston diye bir ilaç var yani anlayacağımız dilde hayıt hapı onu al onu iç 15 gün içinde 30 tane var adet bittikten 10 gün sonra da bırak ondan sonra dene bakalım hatta klomen alıp ikisini bir de içebilirsin hem klomen hem agnuscaston

Tamam canım denerim tabiki birbirimizi tanimasakta birbirimize umut oluyoruz benim bı kızım var 5 yaşında ama çok kardeşi olsun istiyo ilk zamanlar sprial taktiğim için o etkiledi beni.kardesine hamile kaldım hastaneye görmeye hep kızımla gittim onu kaybettik baya bı zordu bizim için Ve onun kardeş istegide çok strese sokuyor beni. İnşallah kızlarımıza kerdes gelir dualarım bebek isteyen herkesle..

Ya o kadar güzel açıklamışsın ve yazmışsın ki amin İnşallah en kısa sürede en hayırlı şekilde el sağlıklı şekilde kucağımıza alırız önce haberlerini alırız sonra kucağımıza sonra da sağlıcakla da büyütürüz İnşallah bebeklerimize inşallah

Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Bende bir kimyasal geçirdim 7 ay sonra tekrar denedik oldu 5.5 aylıkken kalbi durdu. Acaba bu durum birbiriyle baglantılımı üstelik daha hiç bebeğim yok. Normal doğumla doğurdum hiç bir neden yok dediler ama bende sürekli enfeksiyon vardı sizdede mi öyleydi crp değerim sürekli yükseliyordu antibiyotiklerle geçiyordu

Gerçekten yaşayan anlıyor Allah kimseye yaşatmasın o kadar sancı çekip doğurup eli boş hastaneden dönmek öyle acı öyle zor ki ön beş gün oldu benim dört beş ay bekleme sitem olacak malesef bebek büyüktü. Benim doktorum bebek enfeksiyondan etkilenmez zaten tedavinin oldun demişti bebeğin kalbi dursugunda crp değerim 13 dü ondan olmaz dedi ama öncesinde 65 oldu hastaneye yattım geçti sonra tekrar 45 oldu iesef iğne verdi kullandım geçti bir hafta sonra kalbi durdu sebepsiz olunca insan kafayı yiyor bi çare arıyor sizin crp değerleriniz kaç olmuştu bebekte enfeksiyon olduğunu nasıl anladılar

Bende normal doğumla yaptım çok zordu çektiğin sancinin bebeği i vucuttan atmak için olmasi. benim CRP degerim 13 tü. O kadar zorduki herşey sizi çok iyi anlıyorum üzülmemek elde değil biliyorum ama inşallah bı gün meleklerimize kavusucaz ben bunu dusunerek avuttum kendimi. Bebeğimin ölüm sebebini araştırdılar araştırma hastanesiydi ve doktor bebek sağlıklı infeksiyon ölüm sebebi dedi patoloji raporunun cikmasida 2 Aydan fazla sürdü

Çok haklısınız. Bebeğin ayı da büyük acınız çok taze. Ama elbet hafifleyecek. peki araştırmadilarmi neden kalbinin durduğunu....

Bizimki özel hastaneydi ve bebek büyük tek parça olduğu için defnettik kızımı. Aslında çok düşükmüş sizin crp değeriniz benim 65 leri gördügü oldu yine aynı olur mı diye ödüm kopuyor idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle benim crp değerim yükselip durdu hamile kalmadan önce hiç öyle birşey yoktu hiç yaşamazdım. İnşallah meleklerimiz cennette insanı bi nebze o ferahlatıyor

Çok haklısınız. Bebeğin ayı da büyük acınız çok taze. Ama elbet hafifleyecek. peki araştırmadilarmi neden kalbinin durduğunu....
İnşallah bebegin yaklaşık 5 önce kalbi durmuş zaten durmadan önceki gün detaylı ulttasona girmiştim temizdi fetal DNA yapışmıştı temizdi doktor görünen hiçbir neden yok enfeksiyon kalbi durdurmaz olduğun iğneler her gebeye veriyoruz o etkilemez bazen böyle açıklayamadığımız durumlar olıyor dedi

Kalbimizi ferah tutalım. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. Çok zor yaşadıklarımız ama geçecek inşallah unutmayacağız hiç bizaman ama imtihanimizin mufakatini aldigimiz günlerde olucak.

Bilmiyorum her doktor başka bişey söylüyor. Dünyaya verecekleri nefesi yokmuş demekki yavrularımızın. Hep beni belki hayırlı evlat olmayacakti diye avutmaya çalıştılar. Bende belki o kadar güzel bı çocuk olacaktı ki Rabbim bu dünyaya göndermedi meleğimi dedim. Aynı acıları yasamamis insanlar bilmiyor görmüyor çektiğin acıyı...

Bu acı his asla geçmeyecek eminim ama tek Hafifletecek şey de bir bebek sahibi olmak 32 yaşındayım iki kez hamile kaldım ikiside böyle kötü sonuçlandı. Herkes gençsin yine olur ya da keşke bizede nasip olsa şefaatçi olacaklar size diyorlar evet dini boyutu var ama her baktıgın bebekte acaba kızım doğsa eli yüzü nasıl olurdu ya da mezar taşında hayal ettiğimiz ismi yazılı görünce insanda güç kalmıyor tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu da bambaşka

Yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımi tutamadım.... hislerine tercüman olmusssun tam olarak bende öyleyim ...10 tane daha evladın olsa unutamazsın o acıyı biliyorum ama tez zamanda bı evladın olsun ki yaralarını sarışın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…