Kimyasal gebelikten sonra sağlıkli gebelik yaşayan varmı?

Amin inşallah bende yazdıkça burada okudukça ağlıyorum ama yinede olay olduğundan beri bana iyi gelen tek yer burası üzdüm seni hakkını helal et Allah saglıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese

Amin inşallah bende yazdıkça burada okudukça ağlıyorum ama yinede olay olduğundan beri bana iyi gelen tek yer burası üzdüm seni hakkını helal et Allah saglıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese
Hiç olurmu öyle şey sende helal et hakkını . Ve ümitsizliğe kapılma olurmu... ikimizde zor şeyler yaşadık ve bir sürü daha kadın aynı acıları taşıyoruz yüreğimizde. Yalnız degilsin. Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun bu guzel duygu hayırlı akşamlar Allah'a emanet ol

AMİN inşallah Hayırlı akşamlar

Bende nisan ayında geçirdim kimyasal gebelik. 2 ay adet görme önerdi doktorum 2ay korunduk. Sonra tekrar korunmasız devam etmeye başladık ama daha gebe kalamadım. Çok üzülüyorum artık bugün yine adet oldum. Ayrıca Allâh a şükür 1 tane çocuğum var ikinciyi istiyoruz

Bende nisan da geçirdim kimyasal gebelik doktor 2 ay adet görmeyi önerdi korunduk. Sonra tekrar denemeye başladık ama olmadı malesef. Bugün yine adet oldum artık çok üzülüyorum

Bende nisan da geçirdim kimyasal gebelik doktor 2 ay adet görmeyi önerdi korunduk. Sonra tekrar denemeye başladık ama olmadı malesef. Bugün yine adet oldum artık çok üzülüyorum
Demesi kolay ama kafanıza takmamaya calisin
Ben ilk korunmayı bıraktığım ay çok rahattım ve olmayacağına çok emin olduğum için daha ilk ay olduğundan aralık ayinda gebe kaldım kimyasal oldu
Sonra stres üzüntü 4 ay adetim o kadar düzensiz oldu ki bi ay hiç adet olmadım diğerleri de 20 gün gecikti sonra eşim operasyon geçirecekti safra kesesinden o ay hiç çocuk için değil gayet gelişi güzel yaşandı kafama da takmadım zaten sonra eşimle ilgilendim o ay hamile kalmışım mesela
Ben olayın kafaya takmamak olduğunu düşünüyorum artık

Kesinlikle haklısınız kafaya takmamak lazım ama beceremiyorum malesef takmamayı. İnşallah yakın zamanda bende çift çizgiyi görürüm. Yumurtlama dönemine dikkat ediyoruz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…