Bende de oldu canım düzen bozuluyor bende de uzun süre lekelenme oldu ama doktora gitmekte fayda varBir kimyasal geçirdim yazmıssın canım nasıldı sonrası kanaman bende 2 hafta oldu geçireli ama lekem devam ediyor bu durum normalmi
çok teşekkür ederim cvo verdiğin için canım ya ne kadar uzun sürdü sendeBende de oldu canım düzen bozuluyor bende de uzun süre lekelenme oldu ama doktora gitmekte fayda var
Sen gittinmi peki dr ne dedi çok sinşr bozucu aklıma bir sürü şey geldi yaBende de oldu canım düzen bozuluyor bende de uzun süre lekelenme oldu ama doktora gitmekte fayda var
Gittim tabi o ay beklemem gerektiğini söyledi 13 gün filan sürdü canım rahmin temizleniyor tabi gebeliğe hazırlandığı için normal adet ile kıyaslamaSen gittinmi peki dr ne dedi çok sinşr bozucu aklıma bir sürü şey geldi ya
Gayet iyi koyulaşmış sıkıntı yapma herşey yolunda gider inşallahadet gunum yarin 3gun oncesinde silik cizgiyi gordum ama daha once bir kimyasalim oldugundan aşiri tedirginlik yasiyorum gunde 5 kez test yaptigim oluyor bu testlerin son ikisi cok benzer acaba artmadi mi diye dusunuyorum ve hep endiseliyim tecrubeli arkadaslar bakabilir mi?
Bu kadar olacağını hiç düşmedim normal düşğk yaptığımda bile bu kadar uzun olmamıştı dr aradığımdan normal olduğunu söyledi ilk kanama geldiğinde korunmana gerek yok dedi afedersin ama kesildi 2 gün gelmeyince ilişki oldu sonra tekrar geldi zararı olurmu kiGittim tabi o ay beklemem gerektiğini söyledi 13 gün filan sürdü canım rahmin temizleniyor tabi gebeliğe hazırlandığı için normal adet ile kıyaslama
Olmaz canım neden olsun doktorun izin vermiş en kısa zamanda inşallah bebeğin olur sağlıklaBu kadar olacağını hiç düşmedim normal düşğk yaptığımda bile bu kadar uzun olmamıştı dr aradığımdan normal olduğunu söyledi ilk kanama geldiğinde korunmana gerek yok dedi afedersin ama kesildi 2 gün gelmeyince ilişki oldu sonra tekrar geldi zararı olurmu ki
Hayırlısıyla inşallah hepimize canım İnan rahatladım biraz çok alt üst oldum bu lekelerden sizin ne kadar oldu olalıOlmaz canım neden olsun doktorun izin vermiş en kısa zamanda inşallah bebeğin olur sağlıkla
Benim 4 ay filan oldu ama başka sorunlarım var troid pco var bende henüz bebeğim olmadıHayırlısıyla inşallah hepimize canım İnan rahatladım biraz çok alt üst oldum bu lekelerden sizin ne kadar oldu olalı
Geçer inşallah hepsi Allah’ın izniyleBenim 4 ay filan oldu ama başka sorunlarım var troid pco var bende henüz bebeğim olmadı
Bide canım benim değerim en başta 32 48 sonra 10 düştü en son bu kanamayla düşmüştür demi değerBenim 4 ay filan oldu ama başka sorunlarım var troid pco var bende henüz bebeğim olmadı
Düşmüştür canım adet olursan tekrar tahlillerini yenileBide canım benim değerim en başta 32 48 sonra 10 düştü en son bu kanamayla düşmüştür demi değer
Aminnnn inşallah kuzumGeçer inşallah hepsi Allah’ın izniyle
Kaç yaşındasın canımAminnnn inşallah kuzum
Kaç yıllık evlisinKaç yaşındasın canım
Evet kan verdim bugun ilk kez 123,4 cikti degerim hatta 1-2-3-4 rastgele mi bastilar diye evhamlaniyorum su an daTekrar kan verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?