Kimyasal olabilir mi kizlar bakar misiniz

Bir kimyasal geçirdim yazmıssın canım nasıldı sonrası kanaman bende 2 hafta oldu geçireli ama lekem devam ediyor bu durum normalmi
Aynen adet gibiydi canim hic bir farki yoktu 1 hafta surdu adet sancisindan farksizdi bazilari cok zor geciriyor ama bende oyle olmamisti her bunye farkli bana b12 takviyesi ve folbiol vermisti doktor onlari kullanmistim kimyasal olurken

Aynen adet gibiydi canim hic bir farki yoktu 1 hafta surdu adet sancisindan farksizdi bazilari cok zor geciriyor ama bende oyle olmamisti her bunye farkli bana b12 takviyesi ve folbiol vermisti doktor onlari kullanmistim kimyasal olurken
Gerçekten delircem kesiliyor tamam oh diyorum sonra geri geliyor korunma demişti dr bu durumda nasıl bebek olabilir

Korunma zaten yumurtlamani takip et pko yoksa sende akintidan anlarsin zaten yumurtladigini lekelenmeden bir sey olmaz canim
Lekelenmemin içinde afedersin akıntı var yumurta akı gibi bel ve kaşık agrısıda yumurtlama olabilirmi ki

Valla oyle cok sey denedik ki esim 1 ay havuc suyu icti proxeed diye bi takviye aldi macun yaptirdik keciboynuzu kaynattim bana da doktor hayit suyu hapi vermisti hormon duzenlemek icin gecen ay asilama bile tutmamisti
Maşallahhhhh kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı uğurlu olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm

Çok sevindim maşaALLAH berak Allah sonunda oldu demek
Allah sağlıkla kucağına versin inşaALLAH tadını çıkar kuzu
Haberdar et beni ,değerin adet günü için çok iyi asla kimyasal olamaz

Kiz valla hala inanamiyorum ben hic sorma evraklari hazirladik yine asilama yaptirmaya gidecektik oylesine el aliskanligi test yaptim biseyler cikti valla darisi sana olsun insallahhh bizde daha kese mese gormedik ama bakalim ins yolundadir her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…