İnsallah oyledir canim bir kez kotu deneyim olunca insan tedirgin oluyorCanım testlerin koyulaşmış şuan için arttığını düşünüyorum
Olur mu canım öyle şey sen test yapmayı bırak sakin ol dua etEvet kan verdim bugun ilk kez 123,4 cikti degerim hatta 1-2-3-4 rastgele mi bastilar diye evhamlaniyorum su an da
Yok canlm maşallah iyi bi değer inşallaj sağlıkla kucağına alırsınEvet kan verdim bugun ilk kez 123,4 cikti degerim hatta 1-2-3-4 rastgele mi bastilar diye evhamlaniyorum su an da
25 yaşım 1.5 senelik evliyim canım senKaç yıllık evlisin
27 3 yıllık evliyim canım geçen sene bir düşük kese oluştu ve sonrası malum düşük tam umudu kestiğim anda bu seferde kimyasal oldu canım çok sıkkın25 yaşım 1.5 senelik evliyim canım sen
Aynen adet gibiydi canim hic bir farki yoktu 1 hafta surdu adet sancisindan farksizdi bazilari cok zor geciriyor ama bende oyle olmamisti her bunye farkli bana b12 takviyesi ve folbiol vermisti doktor onlari kullanmistim kimyasal olurkenBir kimyasal geçirdim yazmıssın canım nasıldı sonrası kanaman bende 2 hafta oldu geçireli ama lekem devam ediyor bu durum normalmi
Gerçekten delircem kesiliyor tamam oh diyorum sonra geri geliyor korunma demişti dr bu durumda nasıl bebek olabilirAynen adet gibiydi canim hic bir farki yoktu 1 hafta surdu adet sancisindan farksizdi bazilari cok zor geciriyor ama bende oyle olmamisti her bunye farkli bana b12 takviyesi ve folbiol vermisti doktor onlari kullanmistim kimyasal olurken
İnsallah darisi tum isteyenlere tam 13 aydir cabaliyorum denemedigim yol kalmamisti valla kimyasal gecen ocakta olmustuYok canlm maşallah iyi bi değer inşallaj sağlıkla kucağına alırsın
Korunma zaten yumurtlamani takip et pko yoksa sende akintidan anlarsin zaten yumurtladigini lekelenmeden bir sey olmaz canimGerçekten delircem kesiliyor tamam oh diyorum sonra geri geliyor korunma demişti dr bu durumda nasıl bebek olabilir
Bu ay bişey denediniz mi pekiİnsallah darisi tum isteyenlere tam 13 aydir cabaliyorum denemedigim yol kalmamisti valla kimyasal gecen ocakta olmustu
Allah büyük canım üzülme sen nasip bu işler27 3 yıllık evliyim canım geçen sene bir düşük kese oluştu ve sonrası malum düşük tam umudu kestiğim anda bu seferde kimyasal oldu canım çok sıkkın
Lekelenmemin içinde afedersin akıntı var yumurta akı gibi bel ve kaşık agrısıda yumurtlama olabilirmi kiKorunma zaten yumurtlamani takip et pko yoksa sende akintidan anlarsin zaten yumurtladigini lekelenmeden bir sey olmaz canim
Valla oyle cok sey denedik ki esim 1 ay havuc suyu icti proxeed diye bi takviye aldi macun yaptirdik keciboynuzu kaynattim bana da doktor hayit suyu hapi vermisti hormon duzenlemek icin gecen ay asilama bile tutmamistiBu ay bişey denediniz mi peki
Tabi nasip kısmet allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah büyük canım üzülme sen nasip bu işler
Maşallahhhhh kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallahValla oyle cok sey denedik ki esim 1 ay havuc suyu icti proxeed diye bi takviye aldi macun yaptirdik keciboynuzu kaynattim bana da doktor hayit suyu hapi vermisti hormon duzenlemek icin gecen ay asilama bile tutmamisti
İnsallahh canimMaşallahhhhh kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kiz valla hala inanamiyorum ben hic sorma evraklari hazirladik yine asilama yaptirmaya gidecektik oylesine el aliskanligi test yaptim biseyler cikti valla darisi sana olsun insallahhh bizde daha kese mese gormedik ama bakalim ins yolundadir her seyHayırlı uğurlu olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm
Çok sevindim maşaALLAH berak Allah sonunda oldu demek
Allah sağlıkla kucağına versin inşaALLAH tadını çıkar kuzu
Haberdar et beni ,değerin adet günü için çok iyi asla kimyasal olamaz
Evet cok sukur tesekkur ederimmm :)hayırlı olsun canımmm güzel haberler almışsın çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?