Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bu uygulamayı yaptıktan sonra daha dogrusu tedavi tamamlandıktan sonra yüzün her tarafı aynı renkte mi oluyor?
Uygulayanlar bilgilendirirse acil

tca kimyasal peelingten sonra bepantan krem yada bepanten plus kullanabilirsiniz.plus antibiyotikli olanı.yüzün cilt bütünlüğü bozulduğu için daha güvenli oluyor.fitto kremde öneriliyor ancak emilimi daha yavaş sanki.birde karda yağmurda yağsa güneş kreminizi kullanmadan dışarı çıkmayın.

yaaa arkadaşlar bende kullandım tca 15.2 gün oldu.hala bi gelişe yok.yüzümde bir gerginlik hafif de yanma var.bide ben 2 dk bekleyip yıkadıktan sonra dayanamayıp sivilce lekelerimin üzerine tekrar sürdüm ve yıkamayım oraya sadece krem sürdüm.şimdi oralarda kahverendi lekeler oluştuuu.çoook kkötü yaa.geçer diye umuyordum ama bilmiyorum kii.çalışıyorum çook kötü görünüyo.sizdede böyle oldu mu.ben yanlış yaptım sanırım.onun dışında yıkadığım yerler güzel görünüyo.parlak ve gergin.ama bu kahverengi büyük lekeler geçer mi acaba.kızlar yardım .acele geçmesi gerekiyo.salı günü eşim gelecek.hem bana kızar hemde beni böyle görsün istemiyorummm.acilll yardım

canım keşke kullanma klavuzuna uysaydın bizimde zaten bu var ne çok yaparsak ne kadar sürersek sanki daha ii gelir die düşünüyoruz hep.Ama öle değil nasıl söyleniyorsa öle yapmak lazım.Ben şişe bitirdim herangi bir olumsuz bişi olmadı.geçmiş olsun.

kızlar tca peeling yaptırmak için önerebileceğiniz bir yer varmı?doktor kontorülünde yaptırmak istiyorum ama nerede yaptırıcam bilmiyorum? mesaj atarak yada buradan yazabilirmisiniz lütfen

sivilce üzerine sürünce kahverengi leke oluşuyor evet ama onlar hafif kabuk bağlayıp dökülüyor merak etme... normal süreç sendeki endişe edicek bişi yok... krem olarak bepanten en iyisi... soyulma ve iyileşme sürecini hızlandırıyor.. sıradan nemlendirici kullanmayın yada tca sonrası bakım kremi diye bişi var internette oda bildiğiniz nemlendirici hiçbir özelliği yok. yağsız bepanten alın 4 liramı ne eczanede onu kullanın...

slm ben %15 tca 7 yada 8 kere uyguladım ama gözeneklerim derin heralde fazla etki etmedi bide baya bi aralıkla kullandımcildimi çok tahriş etmiyim diye.şimdi % 20 yada 30 lukmu alsam diyorum kullanan varsa cevap yazabilirmi arkadaşlar uygulamadan sonra nemlendirici olarak ne kullanıyosunuz bide yanında gelen krem küçücük bişi hemen bitti zaten uygulama aralığında bişi kullanmayınca cilt çok kuruyo sonrada cayır cayır yanıyo suratı insanın

sivilceli lekeli cilde iyi geliosa acaba çatlaklara da iyi geliomudur? :S

Çatlaklar için biraz risk varmış galiba..o da tca yapılan çatlaklar giysi içinde olduğundan,giygilerle temas,sürtünme halinde olacağından, tahriş ihtimali yüksek olurmuş..

tüm yüze uyguluyorsun..ben dün akşam ilk deneyimimi cesaretimim toplayıp yaptım öle abartılacak birşeyle karsılaşmadım yüzüm baya yandı ama 1 dk sona yanma hissi azalıyor...sona yüzümü yıkayıp bepanthen sürüp yattım..kaldıgımda henuz bir degişme yoktu yanak kısmımda hafif kızarıklık vardı ama kötü görünmüyor gerginliği hissediyorum yüzümde bunu ilk gün sayılabilir beklicez görücez bu arada ben tca %15 ile yaptım bunları...deneyimleri paylaşıcam eger olumlu bir cevap alırsam fotolarıda koyucamki insanlar en azından az çok neyle karsılacaklarını bilirler işe yaramassa ki öle bir ihtimalde var...bilgi vereceğim...:uhm:

evet yanma hissi abartılıyor bazen ama geçici bir süre yanıyor. ayrıca bilgin olsun.. eğer soyulma olmaz yada çok az olursa. bir sonraki seasta daha uzun süre tut tca yı yüzünde... kiminin cildi daha dayanıklı olabiliyor.

Arkadaslar bıtek sıvılcelerın uzerınemı yoksa tum yuzemı uygulanıyo acaba???

sadece leke üstünede sürebilirsin tüm yüzede. sonrasında bepanten sürün ama bepanten kızarıklığı önemli ölçüde yok ediyor.

% 15 kullanmıştım bende geçen sene.. şimdi % 20 kullanıyorum soyulma daha fazla oluyor. % 30 u yüzünde hiç deneme bence en azından ben sürmezdim yüzüme.
nemlendirici kullanmayın en iyisi bepanten.. bepanten ayrıca sadece nemlendirmiyoor peeling işlemini hızlandırıyor ve kızarıklığı alıyor.

evet cnm bende soyulma olmadı ilk gün çok hafif bir gerginlik vardı ama kremledigim süre içerisinde oda geçti suan cildimden hiçbir farklılık yok bu sefer biraz daha uzun tutmam gerekecek sanırım hadi hayırlısı....tekrar yazacagım

merhaba kızlar bende tca araştırmalarım sonucu aldım %20 lik olanından c.tesi gece denedim pamuğa 10-15 damla döküp yüzüme sürdüm çok birşey hissetmedim biraz bekleyip yüzümümn ıslanmadığından herhal deyip tekrar 5-6 damla döküp tekrar sürdüm cildime öle aman aman yanma olmadı ama yine çok ıslanmadı neyse öle yıkadım ve çok az kızardı onun dışında birşey yok yanlışmı yaptım acaba?
ne çok yandı nede beyaz (froshmu deniliyo) o da olmadı
yüzünüze fırçaylamı sürsek yada daha fazla damlatıp yüz iyice ıslakmı olmalı

cnm ben beklemeni öneririm...bekle bu seans böyle geçsin..fazla soyulmassa olmassa 10 gün sonra tekrar denersin..

ben su an soyulma aşamasındayım...resmen çilee....off yaa kırıs kırışş yaşlı kadınlar gibi oldu cildim...bugun 4. gün.. 5 gün sonra düzelirmi bu soyulur mu acaba

hafta sonu sınava giricem o zaman kadar soyulur mu ki kızlar yaa ne olur cvp please birde baya kırısık oldu soyulunca sanki soyulan yerler yara olcakmıs gibime geliyor off off

ewet bekleyeceğim cildim kurudu ve güzel duruyo aslında :) ama soyulmayacak gibi
canım birşey olacağını sanmıyorum takma kafana bırak soyulana kadar çirkin olsun daha sonra güzel olacak nasılsa :)
bu arada sen nasıl uyguladın pamuklamı
pamukla sürerken hemen yandımı , az sürdüm acaba diyom ama genelde 10-15 damla derler ben fzla yaptım, galiba cildim dayanıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…