ben hala uyguluyorum , güneş koruycu sürüyorum cünkü , birde tabi yindede uzun süre güneş altında kalmamaya dikkate ediyorum.
valla benim lekelerime tca dan daha çok su salisilik asid ve laktik asid iyi geldi bıyık bölgemdeki lekelerim inanılmaz kahverengiydi ve kapatıcı bile kapatmıyordu o derece...şimdi o kadar hafif görünüyor ki....tcadan daha iyi o bence...üstelik kullanımıda kolay geliyor bana tca ya göre....tca soyulma aşaması resmen işkence
canım bu uyguladığın ürünler de soyma yapıyo dimi? evet soyulma aşaması gerçekten işkence.annem demediğini bırakmadı soyulan halini görünce.bunlar nasıl uygulanıyor.birde tca uygulamıyosun imi bunları kullanırken.şimdiden tşklr a.s.
bende hala devam ediyorum bu ara evdeyim baya iyi oldu cikacaksam gunes batmaya yakin yine de gunes koruyucu surerek cikiyorum ama sigaraya dikkat dumani bile leke tapiyor ozellikle tca dan sonraki ilk 2-3 gun...
peki sürekli sürmede bir engel yok değilmi birde güneş leke falan yapmaz mı yani sürekli kullanılabilecek güneşe çıkılacak birşey mi?
sende etkili oldumu?
salislik laktik asit serumu toniğe katıldığında cildin hem çok güzel temizlenmesini sağlıyor hemde lekeleri gideriyor. soyulma yapıyor aslında ama gözle görünür değil... yazın tca kullanamam diyenler için çok iyi bir alternatif
Kızlar dayanamayıp gg den TCA %15 aldım sırtımdaki pigmentasyon lekesi ve çatlaklarım için deniycem gelişmeleri yazarım.
Merhaba Kızlar,
benimde sırtımda bir leke var bir kaç dr a gittim tritone düzenlü 2 yıl kullanırsan geçer dedi. Tabi ben en fazla 2 ay kullanbildim. Bu leke pigmentasyon sorunu olduğu için ilacı bırakınca yine koyulaşıyor. Hep başa dönüyorum yani:S
Bundan önce expigment vb kremler de denedim. Lazer için seans 350 lira falan istediler 8 seans servet demek...
TCA denemek istiyorum sırtımda, siz yüzünüzde kullandığınıza göre bende evde sırtımda güvenle kullanabilir miyim? Ağustosa kadar tatil planım da yok..
Tecrübeli arkadalardan cvp bekliyorum.
Salisilik Laktik asiti nerden alıyoruz?
çatlakları için kullanan ve olumlu sonuç alanlar var mı arkadaşlar diğer bi forumda bi arkadaş yurtdışından getirdiği tca larla yapmış yüksek değerlerden bahsediyordu %70 lerden bunun çok zararlı olduğunu düşünüyorum en azından evde yapılmamalı
çok haklısın...%70 çok çok yüksek doktorlar bile o kadar yüksek derece uygulamıyorlar...
çatlak için arkadaşım kullandı % 30 TCA ve çok memnun kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?