valla bendede buna benzer birşey oldu kullananlara göre cilt soyulunca deri altında yüzeye çıkmayan lekeler yüzeye çıkıyormuşşşş....bende onların yalancısıyım...bir süre sonra ben son bir kez daha deniyeceğim cnm sana bilgi veririm eger o lekelerde azalma yada düzelme kaydedersem bilgi veririm sanaa.. olumunekankayizsmile
canım satıcıya sordum geçer diyo ama sonuçta hangi yara 10 günde düzelmezki eyer bu ilacın yakma etkisi varsa bilelim diyorum benim yaşadığımı yaşamayın
burda salisilik asitden bahsetmiştik,
garnier 3 ü birarada kullanıyorum çok güzel yapıyor cildimi, dün baktım içinde salisilik asid varmış :)
başka birşeyle kullanmaya gerek yok yani bunu hergün kullanırsm değilmi?
yani canım zaten kabuklanmıştı düşüyodu bende kaldırdım kabuğu ilk önce böyle renkte deyilde normal penbe bi deriydi daha sonra kızardı ve koyulaştı bende söyledim hep geçicek diyosunuz ama geçmiyo 11 gün oldu şuan bepanten sür diyo artık bepanten sürmekten bi hale geldim en kötüsüde 2 ay sonra düyünüm var normalde takmam bukadar geçer der zamana bırakırım kaş yapiyim derken göz cıkardım şişeyi atdım gördükce ilacı daha kötü oluyordum doktora gitsem ne diyecem evde tca yaparken oldumu neder bana canını bukadarmı önemsiz buldungeçmez demez zaten onlar..birde birşey sorucam sana önemli bir nokta bu yanagında yani leke kalan bölgeyi elinle soyma girişiminde bulundunmu?
dışarı çıkarken de en az 30 faktörlük güneş kremi sürmen gerekiyor. çünkü yeni çıkan deri zaten hassas, kirli ortamlardan ve güneşten koruman gerekiyor. ben beyaz olduğum için 50 faktörlük avene kullanıyorum.
ve kesinlikle elini sürmeyeceksin, yatarken yüzükoyun yatmayacaksın
zaten pürüzlü deriyi yakıp yeni deriyi çıkarıyor. yanık izi gibi olan izler normal. kuzenimde yaptırmıştı 2 haftada falan anca geçti. onun cildinde çok fazla çukur vardı, izler geçti ama çukurlar hala var.
izler geçti sadece derin çukurlar geçmedi. muz gibi düşün kabuğunu soyunca içinden meyvesi çıkıyor :)
benim yüzümde çok derin çukurlar olmadığı için alttan çıkan deride iz yok ama şu an pembe. yeni cildin rengi zamanla normale dönüyormuş. bir arkadaşım daha yaptırmıştı yüzü yanık gibi dolanıyordu ama şuan cildi porselen gibi.
bence sen elini sürme ve çok fazla uğraşma cildinle, soyulukklar geçince memnun kalacaksın eminim
tatlım...o dedigin hatayı bende yaptım...o leke geçmez...bendede duruyor tekrar tca denicegim o bölgenin soyulması için 15 günü geçti benimde hala leke duruyor...ben deniyim bari kobay olarakeger geçerse malesef en azından o bölgeye bir kez daha sürmen gerekebilir...amaa sakınnn elinizle oynamayın..sakın...ben o hataya düştüm benim gibi sende o hataya düşmüşsün...sabırsız bir kişiliksin ben gibi sanırım zaten soyulmaz evresi işkence gibi
yapacak birşey yok şimdilik...bende tekrar uygulucam ama uygun zamanı kolluyorum...malum bir hafta insan içine çıkamıyorum da:) görücez düzelmesse ekim gibi gidip doktor kontrolünde yaptırmayı düşünüyorum...
canlarım butun sayfları okuyamadm ama anladıgım kadarıylaa yuzunuzu yakmıssınızz... hiiiçç korkmayınnn gecıyor o ızlerr bende tca yı ılk uyguladıgım vakıtlerdee guneste azıcıkk fazla kaldım dıyee sag yanagımm kocaman once kırmızı sonra kahverengıyee donmustu aklım cıkmıstı valla hatta erkek arkdsmdan da bı ton azar ısıtmıstım her buldugunu surersen böyle olur dıye =) sonraa dayadım bepntenı,e vıtamınlı kremlerı bsycık kalmadı vallaa.. baya ara vermıstım ben acnelyse kullanıyorum 5 aydır aconce dedım tca yapaym buaralar evdeyım dıye yaptım neyse yaklasık 3 dk beklettım amaa bır yandıı dusunun zaten acnelyse soyuyordu yuzumu onun ustune yaptm kıpkızarık oldu beyazladı bırde ben suyla sonlandrmıyorum bepntenı surdum bolcanaa sımdı rahatladı yuzum muhtemelen 2 gune soyulacakk yenıden yazarımm sorunuzz varsaa beklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?