Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
burda salisilik asitden bahsetmiştik,
garnier 3 ü birarada kullanıyorum çok güzel yapıyor cildimi, dün baktım içinde salisilik asid varmış :)
başka birşeyle kullanmaya gerek yok yani bunu hergün kullanırsm değilmi?

canım satıcıya sordum geçer diyo ama sonuçta hangi yara 10 günde düzelmezki eyer bu ilacın yakma etkisi varsa bilelim diyorum benim yaşadığımı yaşamayın

canım satıcıya sordum geçer diyo ama sonuçta hangi yara 10 günde düzelmezki eyer bu ilacın yakma etkisi varsa bilelim diyorum benim yaşadığımı yaşamayın

geçmez demez zaten onlar..birde birşey sorucam sana önemli bir nokta bu yanagında yani leke kalan bölgeyi elinle soyma girişiminde bulundunmu?

kullan tatlım ben leke gideren ürünlerin hepsinde salisilik asid oldugunu gördüm..ben gg den aldığım salisik ve laktik asitten memnumdum ama sanki bağ bezesi yaptı bende diye onu da bıraktım...şimdilerde melkfett diye bir krem buldum onu deniyorum...epidermise kadar iniyormus ve tamamen bitkisel ....ama tabi bir ay en az kullanmam gerek...eger sonuç alırsam size bu konuda detaylı bilgi vereceğim...

benimde yüzüm soyulmaya başladı, ilk kez uyguladım perşembe günü. Uyguladıktan sonra cildimde gerilme oldu, sanki yumurta akı sürülmüş gibi. dün gece soyulmaya başlamış, altlarda görünen yeni cilt rürüzsüz ve pembe görünüytor. ama doktor kesinlikle elimi sürmemem gerektiğini söyledi.
ben de %15lik aldım ve kendim uyguladım, yazılanlar konusunda ön yargıya da girmedim.
daha önceki yıllar roacutanne tedavisi gördüğüm zamanlarda da bu tür negatif yorumlara aldırış etmemiştim ve hiç pişman olmadım. Tedavim bittiğinden beri hiç sivilce sorunum olmadı şimdi izler içinde peelingi uyguluyorum ve memnunum

geçmez demez zaten onlar..birde birşey sorucam sana önemli bir nokta bu yanagında yani leke kalan bölgeyi elinle soyma girişiminde bulundunmu?
yani canım zaten kabuklanmıştı düşüyodu bende kaldırdım kabuğu ilk önce böyle renkte deyilde normal penbe bi deriydi daha sonra kızardı ve koyulaştı bende söyledim hep geçicek diyosunuz ama geçmiyo 11 gün oldu şuan bepanten sür diyo artık bepanten sürmekten bi hale geldim en kötüsüde 2 ay sonra düyünüm var normalde takmam bukadar geçer der zamana bırakırım kaş yapiyim derken göz cıkardım şişeyi atdım gördükce ilacı daha kötü oluyordum doktora gitsem ne diyecem evde tca yaparken oldumu neder bana canını bukadarmı önemsiz buldun

dışarı çıkarken de en az 30 faktörlük güneş kremi sürmen gerekiyor. çünkü yeni çıkan deri zaten hassas, kirli ortamlardan ve güneşten koruman gerekiyor. ben beyaz olduğum için 50 faktörlük avene kullanıyorum.
ve kesinlikle elini sürmeyeceksin, yatarken yüzükoyun yatmayacaksın

öyle yapmaya calışıyorum gercekten ama iz kalmasın diye dua ediyorum böyle şeyleri yaşayan oldumu hiç

zaten pürüzlü deriyi yakıp yeni deriyi çıkarıyor. yanık izi gibi olan izler normal. kuzenimde yaptırmıştı 2 haftada falan anca geçti. onun cildinde çok fazla çukur vardı, izler geçti ama çukurlar hala var.

onunda kızarıklığı kalmısmıydı diyer yüzünün renginden farklı bi renk 2 hafta sonra geçti diyosun yani işallah geçer ama düşünüp kullanın kızlar ben asla diyorum bidaha

izler geçti sadece derin çukurlar geçmedi. muz gibi düşün kabuğunu soyunca içinden meyvesi çıkıyor :)
benim yüzümde çok derin çukurlar olmadığı için alttan çıkan deride iz yok ama şu an pembe. yeni cildin rengi zamanla normale dönüyormuş. bir arkadaşım daha yaptırmıştı yüzü yanık gibi dolanıyordu ama şuan cildi porselen gibi.
bence sen elini sürme ve çok fazla uğraşma cildinle, soyulukklar geçince memnun kalacaksın eminim

işallah söyledğin gibi olur bide bütün suratıma uygulamadığımdan tek bölgede göze ç.arpıyo fener gibi

Ya arkadaşlar ben sırtımda ki omuzlarım da ki sivilce ve lekeler için uygulamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

tatlım...o dedigin hatayı bende yaptım...o leke geçmez...bendede duruyor tekrar tca denicegim o bölgenin soyulması için 15 günü geçti benimde hala leke duruyor...ben deniyim bari kobay olarak eger geçerse malesef en azından o bölgeye bir kez daha sürmen gerekebilir...amaa sakınnn elinizle oynamayın..sakın...ben o hataya düştüm benim gibi sende o hataya düşmüşsün...sabırsız bir kişiliksin ben gibi sanırım zaten soyulmaz evresi işkence gibi

sorma canım kendimi okadar kötü hissediyorumki okadar kötü duruyoki iyileşmiycek gibi rengi kendi et rengime dönmüyo napıcaz biz böyle naptıkkkkkkkkkkkkkk ya zamanı geri alabilsek keşke hiç kullanmasaydık diyorummmmmmmmm

yapacak birşey yok şimdilik...bende tekrar uygulucam ama uygun zamanı kolluyorum...malum bir hafta insan içine çıkamıyorum da:) görücez düzelmesse ekim gibi gidip doktor kontrolünde yaptırmayı düşünüyorum...

suratım düzelsin zaten bidaha asla uğraşmam ben bence sende uğraşma sürmede yani canım bırak böyle olsun nekadar cok uğraşırıssak beter edicez

az önce doktora gitdim suratını yakmışın dedi bana resmen nasıl böyle bişey yaptın diye kızdı yanık kıremleri verdi bide silverdin falan vallaha dayanamadım artık

canlarım butun sayfları okuyamadm ama anladıgım kadarıylaa yuzunuzu yakmıssınızz... hiiiçç korkmayınnn gecıyor o ızlerr bende tca yı ılk uyguladıgım vakıtlerdee guneste azıcıkk fazla kaldım dıyee sag yanagımm kocaman once kırmızı sonra kahverengıyee donmustu aklım cıkmıstı valla hatta erkek arkdsmdan da bı ton azar ısıtmıstım her buldugunu surersen böyle olur dıye =) sonraa dayadım bepntenı,e vıtamınlı kremlerı bsycık kalmadı vallaa.. baya ara vermıstım ben acnelyse kullanıyorum 5 aydır aconce dedım tca yapaym buaralar evdeyım dıye yaptım neyse yaklasık 3 dk beklettım amaa bır yandıı dusunun zaten acnelyse soyuyordu yuzumu onun ustune yaptm kıpkızarık oldu beyazladı bırde ben suyla sonlandrmıyorum bepntenı surdum bolcanaa sımdı rahatladı yuzum muhtemelen 2 gune soyulacakk yenıden yazarımm sorunuzz varsaa beklerım

canım gercekten düzeldimi yüzün benimde cok kırmızı duruyo doktor yakmışın dedi ama geçmiycek diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…