Sırtın için alacak isen 15 az gelir biraz yüksek miktarını al bence...sırt bölgesi yüz gibi degil 15 likleri yüz için kullanıyoruz biz. yada fazla beklet .. 4-5 dk felan... salisilik ve laktik asit gg den aldım tca ile birlikte kullaındıgında çok güzel bir ürün...ben sevdim...lekelerin hafiflemesinde yardımcı ve soyulma evresini kolaylaştırıyor.
Ben yaz yaklaştığından ve evde uygulandığından Tca kullanmaya cesaret edemedim.
Yorumlara göre salisilik&laktik asit daha güvenli ve kulanımı kolay;ama sonuç veriyor mu? Veriyorsa ne kadar sürede veriyor? Bi de ben tonik yerine maden suyu kullanıyorum toniğe karıştırılacak demişsiniz maden suyuna ekleyebilir miyim yoksa tonik mi alayım?
CANIM hayırdır niye kızdın bu kadar iyi derdin hep
kızlar bende evde uyguladım bu lanet ilacı yüzümün bi bölgesine kıpkırmızı şimdi kabuklanmadan sonra ve geçmiyo morelim cok bozuk
geçmiş olsun ben yapmadım ama soyucu kremler kullandım nasıl bişey bilirim:sakın kabukları elinle kaldırma onlar kendi düşsün ve cildini sürekli nemli tut bepanten kullanabilirsi,2 yıl önce trentini ne olduğunu bilmeden lekesiz yüzüme sırf bir iki sivilce izi yüzünden tüm cildime kullandım salaklık işte,doktordon bi dünya fırça yedim cildimi yakmışım bana alzerdem bepanten vermişti geçti,arkadaşlar mutlaka doktora gidin ordan burdan duyduğunuz şeyleri cildinize sürmeyin hep daha kötü oluyo çünkü,yada siz bilirsiniz
Çok afedersiniz ama asitten bahsediyoruz... Ve doktorların uyguladığı bir şeyden. Adamlar kaç yıl bunun okulunu okuyorlar da onlar bile hata yapabiliyorlarken siz alıp evde kendiniz uygulamaktan bahsediyorsunuz.Üstelik cildinizin ne reaksiyon gösterecek bilmiyorsunuz bile??? Yanık bir ciltle olmaktansa sivilceli bir ciltle dolaşmayı tercih edersiniz emin olun... Üstelik yanıklar hiç geçmez ama sivilceler birgün elbet geçicek. Ve fondotenle kapatabildiğiniz cildinizi kapatamazsınız yandıktan sonra lütfen bu tarz ürünleri kullanmayın... Lütfen
geçmiş olsun ben yapmadım ama soyucu kremler kullandım nasıl bişey bilirim:sakın kabukları elinle kaldırma onlar kendi düşsün ve cildini sürekli nemli tut bepanten kullanabilirsi,2 yıl önce trentini ne olduğunu bilmeden lekesiz yüzüme sırf bir iki sivilce izi yüzünden tüm cildime kullandım salaklık işte,doktordon bi dünya fırça yedim cildimi yakmışım bana alzerdem bepanten vermişti geçti,arkadaşlar mutlaka doktora gidin ordan burdan duyduğunuz şeyleri cildinize sürmeyin hep daha kötü oluyo çünkü,yada siz bilirsiniz
sorma bepanteni sürüyorum ama cok kötü durumda napcam bilmiyorum cok kötü piskolojim ya napcammmmmm yardım edin
sorma bepanteni sürüyorum ama cok kötü durumda napcam bilmiyorum cok kötü piskolojim ya napcammmmmm yardım edin
cnm bu leke dediğin şeyin nasıl birşey oldugunu biraz açarmısın? kahverengi bir lekeden mi bahsediyorsun yanık tarzında birşey mi?
evet canım kahve rengi böyle abes göze çarpıyo ne yapmalım
evet canım kahve rengi böyle abes göze çarpıyo ne yapmalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?