Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Evet yüz için 15 is sırt için 30 alabilirdim ama korktum açıkçası:S

Üstelik benim sırtım soyuculara alışkın ama olsun yine de temkinli olmak iyi.. % 15 ile başliim bakalım. Hem tecrübe kazanmış olurum..

Çatlak forumlarını da bayaa bi okudum kızlar başka forumları da okudum o yüzden çatlaklarıma da deniyeceğim.
Yavaş yavaş elde sonuç elde etmeye razıyım. 15 yaşımdan beri bunlarla yaşıyorum yeterki lekeler ve çatlaklarımdan kurtulayım..

Umarım herkes kurtulur:)

Ben yaz yaklaştığından ve evde uygulandığından Tca kullanmaya cesaret edemedim.

Yorumlara göre salisilik&laktik asit daha güvenli ve kulanımı kolay;ama sonuç veriyor mu? Veriyorsa ne kadar sürede veriyor? Bi de ben tonik yerine maden suyu kullanıyorum toniğe karıştırılacak demişsiniz maden suyuna ekleyebilir miyim yoksa tonik mi alayım?

ben burada bu konuyla ilgili bir sürü yorum yaptım ama şunu gördüm hepsi psikolojikmiş...iyileştiğine inandırmak istemişim kendimi...boşverin arkadaşlar bunları yaaa cildiizi benimki gibi iyice berbat etmeyin...kullancaksanızda ya gidin doktor kontroünde yaptırın kurtulun yada bitkisel ürünlere yönelin...bitkisel ürünlerde uuzn süre kullanımda anca etkisini göterir diye düşünüyorum...daha fazla dayanamıyorum diyorsanız....doktorunuzla görüşün yaptırın bir peeling ( kimyasal peeling yada green peeling artık cildinize göre ) kurtulun....yıllardır ugrasıyorum...bu kış gidip peeling yaptırıcam artık tak etti...ne olacaksada olsun...

CANIM hayırdır niye kızdın bu kadar iyi derdin hep

yok yaa hep kendimi kandırtmısım geçen aynaya baktıgımda artık olmayan yerlerde mesela yanaklarımda kahvrengi lekeler oluştugunu gördüm...kimysaldan uzak durucam yada doktor kontolünde yapıcam valla...günerş görmedigim halde böyle oldu birde güneşe çıksam ne olacak bilmiyorum...çok sinirliyim ve üzgünüm bu konuda....benim cildime hiç iyi gelmedigini farkettim... size iyi geldiyse birşey diyemem tabi cnm

kızlar bende evde uyguladım bu lanet ilacı yüzümün bi bölgesine kıpkırmızı şimdi kabuklanmadan sonra ve geçmiyo morelim cok bozuk

kızlar bende evde uyguladım bu lanet ilacı yüzümün bi bölgesine kıpkırmızı şimdi kabuklanmadan sonra ve geçmiyo morelim cok bozuk

geçmiş olsun ben yapmadım ama soyucu kremler kullandım nasıl bişey bilirim:sakın kabukları elinle kaldırma onlar kendi düşsün ve cildini sürekli nemli tut bepanten kullanabilirsi,2 yıl önce trentini ne olduğunu bilmeden lekesiz yüzüme sırf bir iki sivilce izi yüzünden tüm cildime kullandım salaklık işte,doktordon bi dünya fırça yedim cildimi yakmışım bana alzerdem bepanten vermişti geçti,arkadaşlar mutlaka doktora gidin ordan burdan duyduğunuz şeyleri cildinize sürmeyin hep daha kötü oluyo çünkü,yada siz bilirsiniz

birde bepanteni iç rahatlığıyla kullanaabilirsin ama diğerini doktora danışmakta fayda var

Çoğu insan tca dan memnun olduğunu söylüyor, ancak ben akne tedavisi görürken doktorum esmer ciltlerde etki etmesinin zor olduğunu söylemişti. ben 7 ay roacutane kullandım ve sonrasında izler için birşey yapmadım.2 senedir akne problemim yok ama yüzümde kırmızı izler var fondoten sürdüğümde pürüzsüz oluyor ama fondoten kullanmaktan bıktım.
cuma günü sipariş vereceğim ve uygulamak istiyorum.
yorumlardan memnun kalanların daha fazla olduğunu gördüm. memnun olmayanların ya çok fazla sorunu var ya da uygulamayı yapamamışlar gibi geliyor bana.
ben akne tedavisine başlamadan önceki cildimle tca yı kullansam eminim ki hiç bir etki etmezdi.
Akne sorununuzu içerden halledip sonrasında izler için tca yaparsanız daha sağlıklı sonuç alacağınıza inanıyorum

Çok afedersiniz ama asitten bahsediyoruz... Ve doktorların uyguladığı bir şeyden. Adamlar kaç yıl bunun okulunu okuyorlar da onlar bile hata yapabiliyorlarken siz alıp evde kendiniz uygulamaktan bahsediyorsunuz.Üstelik cildinizin ne reaksiyon gösterecek bilmiyorsunuz bile??? Yanık bir ciltle olmaktansa sivilceli bir ciltle dolaşmayı tercih edersiniz emin olun... Üstelik yanıklar hiç geçmez ama sivilceler birgün elbet geçicek. Ve fondotenle kapatabildiğiniz cildinizi kapatamazsınız yandıktan sonra lütfen bu tarz ürünleri kullanmayın... Lütfen

Tabi herkes evde kendi yaparsa doktorlar nasıl para kazanacaklar değil mi?
Siz ürünün ne işe yaradığı anlamamışsınız, kimyasal peeling akneli cilde değil akne izleri olan cilde uygulanır. Ben kafamdan üretip ezbere konuşmuyorum, roacuttane tedavisi gördüğüm süreçte bunu bana öneren doktordu zaten. Kullanan insanların da yüzündeki farkı görebiliyorum, kimsenin yüzünün yandığı yok. Siz ürünü sürüp güneşlenmeye çıktıysanız bilemem tabi...

Sadece iyi bilgilenmeden yorum yazanlara sinir oluyorum. Roacuttane forumunda da aynen sizin gibi bilmeden konuşanlar çok oluyordu ve ben tedavi öncesi ve sonrası fotoğraflarımı sayfaya eklemiştim.
Akne dolu bir yüze kimyasal peeling yapılmaz, boşuna zaman harcarsınız. Önce tedavinizi olun, sonra izleri düşünürsünüz.
İyice araştırmadan da sağdan soldan duyduklarınıza inanmayın. Gidin bir dermatoloğa danışın tedavinizi olun ilk önce

kızlar bencede bu lanet ilacı kullanmayın ben bi bölgemde kullandım yüzümün kabuk atdı orda iz kaldı ama geçmiyo 10 gün oldu kaş yapar ken göz cıkarıcaz işallah geçicek kafaya takmamaya calışıyorum ama bidaha asla yapmam giderim bi doktora lazer yaptırırım sonuçda bu yüz yani nasıl böyle şeyleri bi anda yapıyoruz hemen düşünmeden iyice ki cok piman oldum ama ne fayda geçsin başka hiç bişey istemiyorum

saol canım ya vallaha bekliyorum geçmesini sabırla geçsin asla yapmıycam bidaha kesinlikle

sorma bepanteni sürüyorum ama cok kötü durumda napcam bilmiyorum cok kötü piskolojim ya napcammmmmm yardım edin

sorma bepanteni sürüyorum ama cok kötü durumda napcam bilmiyorum cok kötü piskolojim ya napcammmmmm yardım edin

cnm bu leke dediğin şeyin nasıl birşey oldugunu biraz açarmısın? kahverengi bir lekeden mi bahsediyorsun yanık tarzında birşey mi?

kesinlikle doktora git canım olan olmuş artık,aynı şeyleri dediğim gibi bende yaşamıştım bilmeden,düzelir çok güzel kremler var sabırlı olman lazım bepanteni çok sık sür cildine o kadar çok kızarıksa

evet canım kahve rengi böyle abes göze çarpıyo ne yapmalım

kendimi okadar kötü hissediyorumki anlatamam cok kötü görünüyo kabuk atdıktan sonra kaldı zaten bu iz 1o gün oldu bepanten sürüyorum sürekli sürekli geçmiyo ama sürekli ağlıyorum nerdeyse

evet canım kahve rengi böyle abes göze çarpıyo ne yapmalım

valla bendede buna benzer birşey oldu kullananlara göre cilt soyulunca deri altında yüzeye çıkmayan lekeler yüzeye çıkıyormuşşşş....bende onların yalancısıyım...bir süre sonra ben son bir kez daha deniyeceğim cnm sana bilgi veririm eger o lekelerde azalma yada düzelme kaydedersem bilgi veririm sanaa.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…