Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
dısarı cıktıgında gunes kremını surersen bır sure sonra hıcbsycıgın kalmaz merak etme canm.. kımse benm kadar yakmamıstır emın ol =) yanı acnelyse ılk absladıgımda resmen boynumla yuuzm arasında dunyaalr kadr fark vardı yuzum tomates gıbıydı dsun ama krem surdukten sonra bsycık kalmıyorr.. bıdakıne daha dıkkatlı kullanırsın olur bıter fazla tutma yuzunde alısana kdr sonraa dk larını cogaltırsın

canım cok saol benim yanağımda böyle kıpkırmızı kaç hafata oldu geçmedi dün doktora gitdim yakmışın dedi yüzünü eve geldim nasıl ağladım nasıl sanki geçmiyecek sonuçda yanık yani düzelmesi nekadar sürer bilemediğimden deliriyodum haftalardır bepanten silverdin güneş koruyucular sürmediğim sey kalmadı sabah akşam hemde yok ama düzelmiyo bunu gördükce daha kötü oluyorunmmmmmmmm

cnm ben sana sordugumda yüzümde kahvrengi leke kalmıstı demiştin..kızarılık dememeiştin..kızarlık varsa doktorun tavsiyelerine uy bencede....tca yı sürmee orayı güneşten iyi koru geçer inş.geçmiş olsun..

canım cok saol önce kahve renkliydi ama soyulduktan sonra sonra kızardı nasıl doktora gitdiğimi anlatamam uyandım sabah direk gitdim nasıl utandım yaptığımı anlatırken doktora nasıl anlatamam kızmadı ama tuhaf tuhaf şaşkın şaşkın baktı bana silverdin verdi bakalım işallah geçerr tek temellim sende dikkatli olbence yapmayın demiyorum asla ama anlatıyorumki kimsenin başına gelmesin benim yaşadıklarım

canm leke kalmazz sen bundan sonrasına bak dıkkatlı ol gunes kremsız durma gunesın altındaa.. bende dun yaptım tca . bılerek fazla surdum kı cabuk sve cok soyulsun dıyee benm cılt alısık bır de soyulmaya =) ıncecık kaldı desem yerıdırr.. bugun kırışmaya basladı bıllee yarın soyulacak buyuk ıhtımal...pff bı adam gıbı super cıldım olmadı gıttı yaa neysekı yıllar sonraa fonttenı bıraktımm pudraa yetmeye basladıı bunada sukurr ılaclara devamm durmakk yok nekdr yaparsam okdr karr =)

canım ben dikkat edicem zaten artık bidaha sürmem ama asla vallaha töbeliyim artık kışa doğru lazere gidicem artık baya pahalı ama en azından doktor kontrlünde yani araştırdımda bayabi iyi netice alanlar var tabi önce şu lekeden kurtulursam yanieyvahedigeldismile

kızlar benim yüzüm iyicwe soyulmaya başladı ama hiç sizinkiler gibi koyuluk falan olmadı. beyaz beyaz soyulmalar var. sanırım bu ten rengiyle ilgili. ben yüzde 15lik yaptım buğday rengiyim ve yüzüm çok hassas ancak bir sıkıntı yaşamıyorum hala

canm o koyu derılı olanlarr yuzunu yakmıs olanlar =) tca sonucu olagan bsy degıl yanı.. ebnmde delı gıbı soyuluyor 2 gundur elımle kopartmamak ıcın zor tutuyorm kendımı onun ıcın buhar banyosu yaptırdım yuzume elıle ovalaya ovalaya yumusattım derılerı.ama hala kalın tabaka var tabı soyulacakk sen de böyle rahatlatabılırsın

canım bende anlamadım benim suratım niye böyle oldu offff sizin adınıza seviniyorum gercekten

kızlar bende kimyasal peeling yaptırmştım bazen kızarır ve çok acırdı birgün bal sürdüm acısını aldı ve yanıklar daha çabuk geçti bilginiz olsun birde bol nemlendirici sürün faydası olacaktır

canım benim kızarıklığım biraz geçti penbeleşti böyle yani tabi diyr cildimden farklı renk halen bu penbeleşme 1 ayda oldu normale dönmesi 1 ayı daha bulur heralde demi

canım benim kızarıklığım biraz geçti penbeleşti böyle yani tabi diyr cildimden farklı renk halen bu penbeleşme 1 ayda oldu normale dönmesi 1 ayı daha bulur heralde demi

sizin neden bu kadar uzun sürdü acaba ? çokmu tutunuz cildinizde... bende 3 aydır kullanıyorum . yüzüm için % 20 , çatlklar için % 30 kullandım... bu kadar uzun sürmedi .... 10 günde soyulma kızarıklık hepsi geçiyor...

kahverengi bölgeler herkeste olmuyor ... olmasıda kötü bişi değil... orası kabuk bağlayıp soyuluyor genelde kahverengi bölgeler eski derinin en derin olduğu yerler.... zaten sonraki seanslarda kahverengi olmuyor hiç.. ilk 1-2 seansta olursa oluyor...

seasntan sonraki 2 gün yağsız bepanten sonraki günler yağsız nemlendirici sürmek durumu çok hızlandırıyor.

izler çok daha hızlı geçiyor ... çukurlarda geçiyor ama biraz zaman alıyor... dün akşam bir seans daha yaptım :lepi:

cok hassas heralde cildim of cok kötüydü şimdi biraz düzeldi kızarıklık penbeleşti böyle cok kafaya takmıştım geçmiycek diye bidaha sürmedim zaten

cok hassas heralde cildim of cok kötüydü şimdi biraz düzeldi kızarıklık penbeleşti böyle cok kafaya takmıştım geçmiycek diye bidaha sürmedim zaten

bundan sonra daha kısa tutun bence.... zaten ilk uygulamada 30 saniye tutmak lazım daha sonra cildin tepkisine göre süre daha sonraki seanslarda uzatılabilir.

bundan sonra daha kısa tutun bence.... zaten ilk uygulamada 30 saniye tutmak lazım daha sonra cildin tepkisine göre süre daha sonraki seanslarda uzatılabilir.

vallaha bidaha yapmıycağım için kısa tutmayı bile düşünemiyorum ilacı hemen yok etdim sinirden 2 ay kaldı benim düğünüme kaş yapıyim derken göz cıkarıyodum tabi halen düzelmedi ama :roflol:

ben fotoğraf çekmediğim için izleirn geçip geçmediğini anlamadım ama yüzümde bir beyazlık var.

şimdiki halini fotoğraflayıp yeniden yapıcam, güzel soyuluytor

ben fotoğraf çekmediğim için izleirn geçip geçmediğini anlamadım ama yüzümde bir beyazlık var.

şimdiki halini fotoğraflayıp yeniden yapıcam, güzel soyuluytor

evet beyazlama renk açılması oluyor aslında renk açılmıyor olması gereken renge geliyor cilt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…