Sagol cnm bilgilendirdiğin için alıp bunuda denemek lazım ..
sende bizdensin radiunes yerimseniben. bende gayet memnunum tca nın sonuçlarından üstelik henüz 2. uygulamam .. gercekten bugüne kadar para döktüğüm tonik ve kremlerin boşana oldugunu anladım .. benim kulandıgım tca skin renu marka 45 tl ye almıştım .
peki siz hangi markasını aldınız bunun. bi sitede 45 tlye gördüm skin renu bundan kullanan oldumu kızlar
Merhaba kızlar ben bacaklarımda ki batık ve yara izleri için kullanmak istiyorum bu ürünü, satan kişi bacaklarda %15liğin çok etkisi olmayacağını 30luk kullanmam gerektiğini söyledi. Aranızda bu amaçla kullanan oldu mu acaba? Ben almayı düşünüyorum çünkü bu izlerden artık çok sıkıldım
ilk başladığımda perfect skin peel diye bir marka kullanmıştım... tekrar onu bulamayınca 2 şişe skin renu yu kullandım... farkları yok hepsi aynı... şuan % 20 yi kullanıyorum... mayıs ortalarına kadar devam edeceğim 2 yıldır böyle yapıyorum ama tabi artık ayda bir uyguluyorum gayet memnunum ben... eğer hormonel nedenlerle sivilce akne oluyorsa tabi geçirmiyor ama artık izleri kalmıyor cildimde...
gözenek sıkılaştırması içinde salislik asit erumuyla konbineli kullanıyorum bir süredir. neutrogenanın toniğine 10 ml salislik asit laktik asit koyuyorum sadece akşamları temiz cildi birkezde o tonikle silip yağsız nemlendirici sürüyorum. sonuçlardan ben çok memnunum.
celikik
4. Günün olmasına rağmen soyulma olmadı ise, belki de tca'yı az kullandın, pamuğa dağıtarak ve ya aynı noktaya damlatman ile ilgisi yok bu durumun. Asit asittir. Benim 5. Seans oldu ya da 6. Tam hatırlamıyorum:) salı akşamı yaptım ben , bugün perşembe yüzümü görsen ıstakoz gibi kızarık kahve rengine dönmeye başladı cilt, müthiş gergin ve büzüş büzüş olmaya başladı, ki etkisi böyledir zaten. Her yaptığımda da gazete kağıdı gibi kalkıyor cilt:))) cildi iyice temizliyorum başlamadan, daha önce 2 dakika bekletiyordum hep bu defa 4 dak. Beklettim, cildim alıştı çünkü yan etki yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?