Bende aldım 2ciyi yaptım ve yüzüm maf oldu sağ tarafım soyuluyo solda bişey yok çene tarafım soyuldu üstüne temiz bir deri değil kızamık gibi benekk benek oldu. Ve sivilcelerim azdı kafayı yicem ne yapmayalım şimdi
ben yüzüm için değil de kolumdaki dövme için kullanıcam bu tca yı.30 luk sipariş ettik bakalım gelmesini bekliyorum.sürdüğün anda beyazlaşıyor mu yoksa durdukça mı beyazlaşıyor?
arkadaşlar ben bunu az önce bacaklarımda ve yüzümde kullandım.. bacağımda 2 dk bekletip yıkadım yüzümde ise sonradan oluşan ben tarsı 3 tane noktam vardı onların üstüne kulak pamuğuyla sürüp 30 sn bekletip yıkadım.. Bacaklarımda ve yüzümde ilk baş yanma meydana geldi ancak bepanten sürünce geçti sizde de böyle mi oldu? ve bundan sonraki süreçte neler olucak.. %30 tca kullandım
tcayı dıovmenız ıcın kullandınızmı sonuc nedır ...cvp lutfenn
ben 30luk kullandım ama bacaklarımda kullandım 3 seans lekeler hafifledi ama tam olarak geçmedi. Birde şişeyi devirdim 1 seans ya çıkar ya çıkmaz. Ama yüzde kaçlık olursa olsun yüze uygulamak çok ama çok tehlikeli bence. Asit ne de olsa cildinizin ne kadar hassas olduğunu bilemezsiniz. Bacak derisi yüze göre kalın ki ben onda bile ilk uyguladığımda çok korkmuştum
kızlar yüzde 30 tca profesyonel uygulama gerektiriyor kendimiz denemeyelim lütfen 15 lik zarar vermez gülls tatlım sivilceler geçicek bende ilk bş oldu geçti arap kızı kullanmanı öneriyorum sadece sivilcelere süreceksin aktarda var 3-4 tl fiyatıda sivilclere iyi geliyor
tcayı dıovmenız ıcın kullandınızmı sonuc nedır ...cvp lutfenn
cevap yazamadım kusura bakma, uzun süre giremedim düğünüm vardı. ev işlerinden fırsat bulamıyorum nete bakmaya.
ben tca yı 1 kez yaptım, araya düğündü evdi falan girince yapmadım tatilde zorluk çekmeyim diye.ama önümüzdeki haftalarda başlamayı düşünüyorum ancak sabrederek yapanların olumlu cevaplarını okuyorum forumda.
Bende denemeyii düşünüyorum ama lazer epilasyon yaptırıyorum zararı olur mu acaba ?:18:
ben uygulamayı yapalı baya bi oldu yanlış hatırlamıyosam en son haziranda yapmıştım. tespitlerimi söylicem. ilk yaptığımda 1 dk bekletmiştim az soyuldu. 2.cide 2.5 dk beklettim baya kalın soyuldu . 2.cide baya bir yanma hissetmiştim. canım acımıştı yani. yıkayıp kremlemiştim. ama kendim soydum gibi bişey deriyi. acele ettim yani. zaten sabırlı biri değilim. ondanmıdır bilmiyorum
yüzümde bazı izler kaldı . böyle bi tarafı sisli gibi hani hamile bayanlara olur ya onun gibi. birde burnumun altında bir bölge baya bir koyu renk kaldı . yani yüzüme bakınca gölge gibi anlaşılıyor. ayrıca birde şu var bu işlem yapıldktan sonra bi 10-15 gü cilt çok parlak porselen gibi falan oluyor . ama sonrasında aynı izler geri geliyor. belki kırışıklar için hücre yenileme için yararlı bir yöntem bu ama daha tehlikesiz olan ları vardır sanıyorum. ben şmdi bi kez daha yapmayı düşünüyorum belki o sisli görüntü gider diye . bütün yüzüme uygulayıp beklicem. bi hafta dayanıcaz artık. ama bana kalırsa değmiyo çünkü aynıları tekrar çıkıyo. fark yok gibi . işte o an için hücren yenileniyo o kar var ama işlemi yanlış yapıncada daha uğraştırıcı sonuçlar bırakabiliyo. ilk başlayacaklar için şunu diyebilirim. eğer başlamadınız sa hiç başlamayın. yanlış yapınca daha çok uğraşırsınız. ben ya cildi mi yaktım yada kendim soyduğum için iz kaldı bilemiyorum ama her ciltte farklı da olabilir ben im cildim biraz alerjik bununda etkisi olabilir. ilk baştaki sevinç ve coşku şimdi keşke ye bıraktı yerini . izlenimlerim bukadar sonuçta bu yöntemi ben önermiyorum gerisi size kalmş .
biri bana yardım etsin lütfen yüzde 20lik kullanıyorum bu 6n cı seansta fazla kaçırdım sanırım yüzüm morardı beyazlaştı kahverengileşti kapkalın oldu 2. gün soymaya başladım bildiğiniz yanık su toplamış gibi sanki kaynar su dökülmüş yüzüme canım yanıyo 3 gündür uyku uyuyamıyorum aynaya bakamıyorum ne yapıcam biri yardım etsin
biri bana yardım etsin lütfen yüzde 20lik kullanıyorum bu 6n cı seansta fazla kaçırdım sanırım yüzüm morardı beyazlaştı kahverengileşti kapkalın oldu 2. gün soymaya başladım bildiğiniz yanık su toplamış gibi sanki kaynar su dökülmüş yüzüme canım yanıyo 3 gündür uyku uyuyamıyorum aynaya bakamıyorum ne yapıcam biri yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?