Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ayyy o kaşıntı çok tatlıdır ama sakın kaşıma kendi haline bırak :)

evet bende de olmuştu fakat ilk 2-3 seansımda oldu daha sonraki seanslarda yaşamadım...

Yok canım ya, hiçte tatlı değildi. Acı acı kaşınıyordu((... Çok şükür geçti... Demek sende yaşadın bu kaşıntı olayını...

slm o kadar okudum bi yurtici site adı verilmis satın alma icin . lakin hiç kusura bakmasında satan kişi kimse :) aynı ürünü ebaydan yarı fiyatına almak varken . işin aslı alanlar nerden alıyor tam bir bilgi verirse cok sevinirim . misal ben ebaydan best seller bi satıcı buldum a dan z ye seti işte pamugu alkol bezi temizleyici nortralize edici kutu kapak ıvız zıvır bi cantaya koymuş güzelce % 45 lik tca , tüm set kargo dahil 45 dolar . bilgiler icin tşk ler simdiden .

aslında çok iyiymiş.ben gg dan almştım.yurtdışından gelmesini beklemek çok zor gelmişti.bide ne için kullanıcaksın acaba konsantrasyonu çok yüksek değilmi

%45 oran çoook yüksek sakın yüzünde deneme hangi amaçla kullanıcaksın bilemiyorum ama ciddi yüksek bir oran.... bende ilk şişemi ebaydan almıştım.. bitince 2. siparişimide vermiştim ama 2. siparişim hiç gelmedi ya kayboldu yada yollamadı satıcı bilemiyorum...

merhaba arkadaşlar,
bu konuyu bir süredir takip ediyorum.sonunda üye olup tca kimyasal peelingi kullanan arkadaşların tecrübelerinden ben de yararlanmak istedim...
sormak isediğim bir kaç şey var,bu ürünü kullanan arkadaşlar cevaplarsa çoook mutlu olurum. :))))
öncelikle çalışan bir insan olarak bu ürünü sürdükten sonra kaç gün içinde soyulma başlıyor.haftasou bu iş için yeterli mi,yoksa 5-6 gün falan mı lazım tam soyulma ve yenilenme için?ürünü sürdükten sonra çok u kötü oluyor cilt,insan içine çıkılamayacak gibi mi???
başka kafama takılan bir soru ise şu:benim alnımda,yanaklarımda ve dudak üstümde güneş lekelleri ve sivice izleri var.lekeler tam olarak ne açık ne de koyu...bütün bu lekeler için bu ürün yeterli mi?%20 lik mi yoksa %30 luk mu kullanmalıyım? mesela dudak üstümde de güvenle kullanabilir miyim?
bir de seans aralarının ne kadar olması gerekiyor?yani bu ürünü hangi sıklıkla kullanıyorsunuz?
cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum...
şimdidem teşekkürler...

genelde soyulma 5. gün başlıyor.ilk sürdüğün gün kırmızı ertesi günlerde ise yavaş yavaş koyulaşıp bazı yerler kahverengileşiyor.yani ben evden çıkmıyorum bana göre cidden kötü görünüyor yüzün çok gerginleşiyor koyulaşıyor kabuk gibi oluyor üstteki deri ve sorasında soyulma başlıyor.ürünü uyguladıktan sora soyulmayla birlikte bi haftayı buluyor.soyulma evresinde baya kabuk kabuk olduğu için eğer çalışıyorsan cidden zorlanabilirsin.%30luk yüz için çok fazla genelde uzman tafarından uygulanması daha doğru.ben %20ilk kullanıyorum bence gayet yeterli daha yükseği riskli olabilir.dudak üstünede uyguluyorum ama dudak cizgisine dikkat ederek uygularsın.seans aralarını ise 3 haftadan erken uygulama cilt kendini ancak toparlıyor çünkü.

canım çok teşekkür ederim cevabın için.bugün gg'den sipariş vereceğim.bayram tatilinde de alnımın saçlarımı kapatan küçük bir kısmında deneyip test edeceğim.orada güneş lekelerim var da...hem çok korkuyorum hem de cildimin güzelleşeceğini umut ederek çok heyecanlanıyorum.umarım her şey üzel olur.bende sizler gibi olumlu sonuçlar alırım.gelişmeleri buraya yazarım.
bir de ilk seferde 2 dakik mı tutmak gerekir yoksa daha az mı acaba?

rica ederim.korkman normal bende çok korkmuştum yaparken ama artık lekelerden çok sıkıldığım için güzümü karartıp denedim ve iyiki yapmışm diyorum.ilk sefer için en fazla 2dk beklet.birde yüzünü parça parça yap çünkü komple yapmaya kalkarsan ilk sürdüğün yerler frozen olurken diğer yerler olmuyor.bende bayramda biseans daha yapıcam.

canım sana bir şey daha sormak istiyorum,geçmiş sayfalardaki yorumları okuyunca aklıma takıldı...bu tca'yı sürdükten sonra yüzü yıkamak mı lazım yoksa yıkamamak mı?bazı arkadaşlar yıkanmadığını söylemiş,kafam arıştı karar veremedim???

yıkamayıp bepantenle sonlandıranlarda var frozen olduktan sonra ama ben genelde yıkayıp bepanten sürüyorum.

millet bişi sorcam ben bu tca yı kendi sitesinden sipariş ettim tee amerikadan yanı gümrükte sorun olurmu sizce getirten war mı hic aranızda amerikadan?

yıkamamak sıkıntı olabilir bence çünkü fazla tutmayın uyarısı veriyorlar. yıkamadan üzerine krem sürmek sorun olur zaten o kadar yakıyo ki yıkayıp rahatlatmak istiyorsun :)

az önce korka çekine 4.cü seansıda yaptım kıpkırmızıyım :) yarın ve pazar tatl ya 2 gün avantajlıyım yani bu sefer alnımı burnumu yaptım 2 dk bekledim yıkayıp kremlerdim. sonra yüzümü yaptım 1.5 dk bekledim yıkayıp kremledim hemen frozen oldu benim şişem az kaldı bitince daha almicam stresine dayanamıyorum çünkü noldu nolucak düşüncesi şuan frozen durumunda hala yüzüm ölü hücre çok sanırım . abdest alana kadar kalsın böyle sonra abdest alıp bidaha kremlicem kremsizdurmicam yani.gelişmeleri yazarım gene .

cesurvegüzel gerçekten de cesaretine hayranım..günlerdir tca şişeciğini elime alıp alıp bırakıyorum..mayıs ve haziranda yapmıştım daha da gerisi gelmedi..
sence çözüm gerçekten de tca mı dersin? zararını görmekten çok korkuyorum..

millet bişi sorcam ben bu tca yı kendi sitesinden sipariş ettim tee amerikadan yanı gümrükte sorun olurmu sizce getirten war mı hic aranızda amerikadan?

sorun olmaz sanırım getirenler vardı kozmetik ürün kapsamına girmiyosa tabii.

korkunun ecele faydası yok :) şişe bitene kadar kullanıcam şuan bi sorunum yok gibiinşallah ta olmaz renk farkları var yüzümde onlar gitsin diye yaptım havada bulutlu ve yağmurlu buda bir avantaj ...

kızlar ben de ilk denememi dün akşam yaptım.uzun süredir aklımdaydı kullanmak...ama tam cesaret edemediğim için alnımın saçımı kapatan küçük bir bölümünde uyguladım.şişeye kulak çabuğunu sokup küçük bir bölüme sürdüm.gerçektende yorumlarda yazıldığı gibi müthiş bir yanma,yıkamadan durulmuyormuş anladım .)))
sürüdüğüm yerde 1dk içinde beyazlama oldu,toplam 2 dk beklettim sonra da kremledim.2-3 saat kadar yandı biraz,sabah kalktığımda sürdüğüm yer kahverengiye dönmüştü.ama hiç gerilme yok,acaba soyulmaya bilir mi?çalıştığım için küçük bir bölüme yaptım eğer olumlu sonuç alırsam bayram tatilinde daha geniş bi bölüme uygulayacağım...acaba gerçekten değiyor mu bütün bunlara,merak içindeyim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…