Yanıtın için teşekkür ederim canım. Şimdi ben bu yazdığından şöyle bir sonuç çıkardım. Beyazlayan yerlerin soyulma olasılığı beyazlamayan yerlere göre yüksek sanırım. Akşam beyazlayan yerlerim soyulmaya başladı çünkü. Vücudumuz güneşlendiğimiz zamanlarda hani uzunca soyulur ve bizde büyük bir zevkle soyarız ya, ben öyle olur diye ummuştum:). Yüzüm minik minik dökülmeye başladı. Elle soymak demeyelimde bende o minik çıkan pütürleri alıyorum. Yoksa eşim "tuhaf tuhaf bakıp iyi bir iş yapmıyorsun uğraşma kendinle" diyor. Bu arada iki gündür aşırı bir kaşıntı yaşadım, akşam saatleri azaldı bu kaşıntı. Korkudan kaşıyamadımda, biliyorumki başlasam yüzümü kanatmadan bırakmam... İnşallah hepimiz istediğimiz güzel suratlarımıza kavuşuruz... Bu arada ben %20lik forum konusu açtım canım, yaşadıklarımı kayıt ediyorum.
Yok canım ya, hiçte tatlı değildi. Acı acı kaşınıyorduayyy o kaşıntı çok tatlıdır ama sakın kaşıma kendi haline bırak :)
Yok canım ya, hiçte tatlı değildi. Acı acı kaşınıyordu((... Çok şükür geçti... Demek sende yaşadın bu kaşıntı olayını...
slm o kadar okudum bi yurtici site adı verilmis satın alma icin . lakin hiç kusura bakmasında satan kişi kimse :) aynı ürünü ebaydan yarı fiyatına almak varken . işin aslı alanlar nerden alıyor tam bir bilgi verirse cok sevinirim . misal ben ebaydan best seller bi satıcı buldum a dan z ye seti işte pamugu alkol bezi temizleyici nortralize edici kutu kapak ıvız zıvır bi cantaya koymuş güzelce % 45 lik tca , tüm set kargo dahil 45 dolar . bilgiler icin tşk ler simdiden .
slm o kadar okudum bi yurtici site adı verilmis satın alma icin . lakin hiç kusura bakmasında satan kişi kimse :) aynı ürünü ebaydan yarı fiyatına almak varken . işin aslı alanlar nerden alıyor tam bir bilgi verirse cok sevinirim . misal ben ebaydan best seller bi satıcı buldum a dan z ye seti işte pamugu alkol bezi temizleyici nortralize edici kutu kapak ıvız zıvır bi cantaya koymuş güzelce % 45 lik tca , tüm set kargo dahil 45 dolar . bilgiler icin tşk ler simdiden .
merhaba arkadaşlar,
bu konuyu bir süredir takip ediyorum.sonunda üye olup tca kimyasal peelingi kullanan arkadaşların tecrübelerinden ben de yararlanmak istedim...
sormak isediğim bir kaç şey var,bu ürünü kullanan arkadaşlar cevaplarsa çoook mutlu olurum. :))))
öncelikle çalışan bir insan olarak bu ürünü sürdükten sonra kaç gün içinde soyulma başlıyor.haftasou bu iş için yeterli mi,yoksa 5-6 gün falan mı lazım tam soyulma ve yenilenme için?ürünü sürdükten sonra çok u kötü oluyor cilt,insan içine çıkılamayacak gibi mi???
başka kafama takılan bir soru ise şu:benim alnımda,yanaklarımda ve dudak üstümde güneş lekelleri ve sivice izleri var.lekeler tam olarak ne açık ne de koyu...bütün bu lekeler için bu ürün yeterli mi?%20 lik mi yoksa %30 luk mu kullanmalıyım? mesela dudak üstümde de güvenle kullanabilir miyim?
bir de seans aralarının ne kadar olması gerekiyor?yani bu ürünü hangi sıklıkla kullanıyorsunuz?
cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum...
şimdidem teşekkürler...
canım çok teşekkür ederim cevabın için.bugün gg'den sipariş vereceğim.bayram tatilinde de alnımın saçlarımı kapatan küçük bir kısmında deneyip test edeceğim.orada güneş lekelerim var da...hem çok korkuyorum hem de cildimin güzelleşeceğini umut ederek çok heyecanlanıyorum.umarım her şey üzel olur.bende sizler gibi olumlu sonuçlar alırım.gelişmeleri buraya yazarım.
bir de ilk seferde 2 dakik mı tutmak gerekir yoksa daha az mı acaba?
canım sana bir şey daha sormak istiyorum,geçmiş sayfalardaki yorumları okuyunca aklıma takıldı...bu tca'yı sürdükten sonra yüzü yıkamak mı lazım yoksa yıkamamak mı?bazı arkadaşlar yıkanmadığını söylemiş,kafam arıştı karar veremedim???
az önce korka çekine 4.cü seansıda yaptım kıpkırmızıyım :) yarın ve pazar tatl ya 2 gün avantajlıyım yani bu sefer alnımı burnumu yaptım 2 dk bekledim yıkayıp kremlerdim. sonra yüzümü yaptım 1.5 dk bekledim yıkayıp kremledim hemen frozen oldu benim şişem az kaldı bitince daha almicam stresine dayanamıyorum çünkü noldu nolucak düşüncesi şuan frozen durumunda hala yüzüm ölü hücre çok sanırım . abdest alana kadar kalsın böyle sonra abdest alıp bidaha kremlicem kremsizdurmicam yani.gelişmeleri yazarım gene .
millet bişi sorcam ben bu tca yı kendi sitesinden sipariş ettim tee amerikadan yanı gümrükte sorun olurmu sizce getirten war mı hic aranızda amerikadan?
korkunun ecele faydası yok :) şişe bitene kadar kullanıcam şuan bi sorunum yok gibiinşallah ta olmaz renk farkları var yüzümde onlar gitsin diye yaptım havada bulutlu ve yağmurlu buda bir avantaj ...cesurvegüzel gerçekten de cesaretine hayranım..günlerdir tca şişeciğini elime alıp alıp bırakıyorum..mayıs ve haziranda yapmıştım daha da gerisi gelmedi..
sence çözüm gerçekten de tca mı dersin? zararını görmekten çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?