öncelikle mrb uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda bende yazmaya karar verdim.tca yı sizin sayenizde yaklaşık olarak 2 ay önce faln umutsuzca lekelere çözüm ararken keşfettim.4.seansımı yapmış durumdayım ve biraz kafam karışık açıkçası.söyle söyleyeyim evt cildim daha canlandı onu inkar edemem hatta daha az lekem kaldı da diyebilirim ama soyulduktan bir iki hafta sora cilt gene eski halini almaya başlıyor gibi.soyulmadan sora geçti sandığım lekelerim tekrar geri geliyor aynı şey sizdede oluyormu belki yazdandır diorum ama 50 faktör güneş koruyucuda sürüyorum.tabi tamamen hespsinin geri geldiğinide söyleyemem büyük ölçüde de iyileşme oldu.ama nebilim okadar lanet ki soyulma evresi sorasındada tekrar bazı lekeler geri gelince insanın siniri bozuluyor.
Bende denemeyii düşünüyorum ama lazer epilasyon yaptırıyorum zararı olur mu acaba ?:18:
selam güneş koruyucu kullanman çok güzel... evet dediğin gibi oluyor ama bazı lekelerde... buda büyük ihtimal lekelerin ne kadar derinde olduğuna bağlı... mesela bende yüzeysel lekeler çok kısa sürede geçerken bazı lekelerin geçmesi daha uzun sürdü.... tecrübemle söyleyebilirimki kullandıklarımın içinde en etkili yöntem.... birde toniğe katılan salislik asit laktik asit serumunuda kullanın lekelerin geçme süresi ciddi kısalıyor... sadece akşamları temizlenmiş cilde nemlendiriciden önce bu karışımlı tonik ile silin.....
çok teşekkür ederimm.acaba siz kaç seans uyguladınız ve sizi tatmin eden bir görüntüye ulaşabildinizmi.ayrıca biraz araştırınca genelde yurt dışında orta yaştaki kadınlar kırışıklıkları için kullanıyor sanırım.ben 24 yaşındayımda.ama etkisi var tabii cilt tonumu daha düzeltti ve daha parlak yaptı.nebileyim ileride herhangi bi sonuca yol açacak diye korkuyor insan nede olsa herhangi bir uzmana danışmadan kullanıyorum.
bende üniversite öğrencisiym yazdan başka yapma ihtimalim yok okuduguma göre 1 hafta falan kötü oluyomş yüzün öle dolaşamam sonuçta. eğer izlerim geçicekse bütün yazı ewde geçirmeye razıyım
ben bir süre ara verdim ve her gün bepanten sürdüm..şu an sabun dışında hiçbirşey kullanmıyorum yüzüme.. biraz dinlendiricem..cilt yormaya gelmiyo
benm de sivilceler geçmek bilmedi 2.den sonra
Sanırım kullanan yok, yada bugün uğramadılar. Bu solüsyon akne izleri ve lekeler için oldukça etkili bişi, ama evde kullanımı nasıl olurdu onu merk ediyorum.
Umarım kısa zamanda bi kullanıcısı çıkar, olmadı ben alır sizi bilgilendiririm :)
Merhaba arkadaşlar aranızda salisilik asit laktik asit kullananlar varmı sivilceleri için ben duş jelime katıp yeni kullanıcı olarak bir kaç gün kullandım fakat sivilcelerimi bi anda çoğalttı sırtımı sardı resmen bu durum normalmidir bilgisi olan tecrübesi olan cvplarsa sevinirim arkadaşlar
Canım seni takip edeceğim sende bilgilendirmeye devam et lütfen. Bende bu ürünleri uzmanlara satan bir yerle baglantıya geçtim, ancak satmadı banamerhaba kızlar,
ben internette satılanlar değilde bir bağlantım sayesinde granül şeklinde su ile seyreltilen profesyonel tca buldum.3 gün önce su ile %15'e kadar seyrelterek tüm yüzüme ve boynuma uyguladım.çok sayıda akne ve sivilce lekesi var.ayrıca çok ince mimik çigisi. her neyse ilk uygulamada oldukça az geldi sanırım pek bir şey hissetmedim 3-5 dakika bekledim tık yok bende çözeltiye biraz daha granül ekledim tekrar uyguladım. çok hafif ama çok hafif bir karıncalanma hissettim 5 dakika sonra ıslak bezle nazikçe silip bepanthane plus uyguladım bolca. 2 gün geçti bir fark yok.herhalde elimdeki granüün yüzdesi hakkında yanlış bilgilendirildim. dün gece daha yüksek granüllü bir solüsyon hazırladım ve uygulama yaptım bu sefer karıncalanma ve çok hafif yanma oldu 5 dakika sonra sildim bu sfer krem sürmedim yattım. sanki bu sabah yüzüm biraz beyazlamıştı ama diğer arkdaşların anlattığı gibi bir çatlama soyulma büzüşme kabuklanma falan olmadı.bekliyorum bakalım.elimdeki şişeyi internetten araştırdım ama konsantrasyonu ile ilgili pek bişi bulamadım belkide kendinden %15tir.şimdi beklemedeyim. piramit sistemi uygulayacağım artık.. bu arada elinize kesinlikle plastik eldiven giyin hafif bir kuruma yapıyor,rahatsız olabilirsiniz. tekrar yazarım.
Canım ben 5 yıllık bir geçmişi olan :) güneş lekelerim için %20lik olanı sipariş verdim. Nasıl uygulayacağım ve uygulasammı diye tereddütlerim var. Bakalım ne olacak... Bu arada çok deneme yapma canım, bence cildine biraz zaman ver.kızlar, dayanamadım az önce tekrar bir seans uyguladım. seyrelttiğim solüsyondaki asit oranını daha önce bahsettiğm piramit sistemine göre artırdım.bu sefer gerçekten etkili oldu.işin püf noktası solüsyonun bir süre sonra gerçekten yanıyormuşsunuz hissi vermesi ve dayanamayıp yıkamanız.zaten görüntüdede sürdüğünüz yerlerde sanki üsteki deri alttan ayrılmış gibi bir beyazlaşma oluşuyor.bu frosting dedikleri şey olsa gerek. bu sefer sadece lekelerin üstüne pamuklu çubukla uyguladım. %15 tca da 3-4 dakika deniyor ama eğer dayanamayacağınızı hissederseniz yıkayın bence.. yinede doktor ve uzman kontrolünde yapılmasından yanayım. henüz kendime uzman diyemesemde bu konuda biraz eğitim aldım.illede evde yapacaksanız çook dikkatli kullanın gerçekten kezzap gibi bişi bu:)) devamını yazarım..
kızlar, dayanamadım az önce tekrar bir seans uyguladım. seyrelttiğim solüsyondaki asit oranını daha önce bahsettiğm piramit sistemine göre artırdım.bu sefer gerçekten etkili oldu.işin püf noktası solüsyonun bir süre sonra gerçekten yanıyormuşsunuz hissi vermesi ve dayanamayıp yıkamanız.zaten görüntüdede sürdüğünüz yerlerde sanki üsteki deri alttan ayrılmış gibi bir beyazlaşma oluşuyor.bu frosting dedikleri şey olsa gerek. bu sefer sadece lekelerin üstüne pamuklu çubukla uyguladım. %15 tca da 3-4 dakika deniyor ama eğer dayanamayacağınızı hissederseniz yıkayın bence.. yinede doktor ve uzman kontrolünde yapılmasından yanayım. henüz kendime uzman diyemesemde bu konuda biraz eğitim aldım.illede evde yapacaksanız çook dikkatli kullanın gerçekten kezzap gibi bişi bu:)) devamını yazarım..
kızlar, dayanamadım az önce tekrar bir seans uyguladım. seyrelttiğim solüsyondaki asit oranını daha önce bahsettiğm piramit sistemine göre artırdım.bu sefer gerçekten etkili oldu.işin püf noktası solüsyonun bir süre sonra gerçekten yanıyormuşsunuz hissi vermesi ve dayanamayıp yıkamanız.zaten görüntüdede sürdüğünüz yerlerde sanki üsteki deri alttan ayrılmış gibi bir beyazlaşma oluşuyor.bu frosting dedikleri şey olsa gerek. bu sefer sadece lekelerin üstüne pamuklu çubukla uyguladım. %15 tca da 3-4 dakika deniyor ama eğer dayanamayacağınızı hissederseniz yıkayın bence.. yinede doktor ve uzman kontrolünde yapılmasından yanayım. henüz kendime uzman diyemesemde bu konuda biraz eğitim aldım.illede evde yapacaksanız çook dikkatli kullanın gerçekten kezzap gibi bişi bu:)) devamını yazarım..
evt canım bendede çok acıyo 1 -2 dk zor dayanıyorum.esasen her yerin beyaz olması soyulma açısından daha iyi öyle daha derin soyuluyo.eğer bütün yüzüne bi anda sürdüysen ilk sürülen yer beyazlarken diğer yerler muhtemelen beyazlamamış olucak.oyüzden yüzünü 5-6 parçaya ayırıp parça parça yapmak daha iyi en azından ben öyle yapıyorum.bepanten sür bol bol.ilk bikaç gün biraz kırmızı olabilir sora kahverengiye dönüyo lekeler dahada koyulaşıyo ve 5.gün soyulma başlıyo.kolay gelsin.umarım istediğin sonucu alırsın.elle soymamaya dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?