şimdi ben ilk kez görüyorum bu tca yı görmemiş hesabı :) yeşilimsi bişiy jelimsi sıvımsı :) seffaf sıvı diye tahmin ederken sonuçta asit bu çıktı acaba satıcı bilinçi mi yolladı şişede yazanlar bu ; eger tahminim jel olan ürün olarak yolladıysa ucuza kaçmak için bana daha hoş ödediğim ücretide aynen alırım .
%20 tca peel gel
ingre. : %20 tca , sodium carbomer
poffffff
tca renksiz su gibi bişey olması lazım.sanırım sana jel olanını göndermiş vede içinde başka bi maddede var sodium carbomer dedidiğine göre.sadece trichloro asetik asit peelin yazması lazım saf tca olması için.sen bi elinde fln dene istiosan belki ayni sonucu verir.
canım söle söylim öle porselen gibi lekesiz bi cilt hayaliyle yola çıktıysan beklentini karşılamaz illaki az da olsa lekeler hala var ki benim sivilce problemim yoktu sadece güneş lekelerim vardı ve cildimde renk ton farkları vardı ve canlı durmuyodu soluktu. bi zamanlar içtiğim sigaradan da olsa gerek.ve şimdiki halinden çok memnunum artık cildim çok canlı duruyor ve az da olsa leke var tabiki.ama kullanmadan önce ki haline oranla tabiki çok fark var (annem bile öle söledi ki hep sürme yüzüne bilmediğin şeyleri die çok kızmıştı ama sonucu o bile fark etti)bu senin nası bi sonuç beklediğine görede değişir ve herkesin cildi de farklı sonuçta.bu sonuç beni tatmin ediyor sahsen.bundan soraki hayatımda artık hep kullanmayı düşünüyorum.artık üç dört ayda bir yaparım muhtemelen.evt soyulma aşaması kabus gibi bi de tüm yüzüne uygulanmış halini düşün ellemeden durmak çok zor haklısın ama yapcak bişe yok.öyle işte karar senin bir seans yapsan eminim kararını daha net verirsin.
yorumun için çok teşekkürler...haklısın ,bu işten mucize beklemek mümkün değil.daha bu benim ilk uygulama tabiii...aynı bölgeye 3-4 kere yapıcam bi süre,ondan sonra tüm yüzüme uygulayıp uygulamamaya kara vericem artık.aklıma takılan bişey daha var,soyulma işi bittikten sonra ne kadar süre sonra diğer seansa başlıyorsun?
arkadaşlar bu tca yı , salisik ya da laktik asiti türkiyeden alanlar nereden alıyor acaba? eğer gg den alıyorlarsa , oradaki sk..enu markanın bu ismde ve ambalajda bir ürünü olmadığına hiç dikkat ettiler mi? ne ebayde, ne kendi sitesinde ne goole görsellerde böyle bir ürününü göremedim?
yurtdışından ebay vs, diger sitelerden alıyorlarsa gümrüğe takılmıyor mu zira biliyorsunuz yasa değişti, kozmetik girişi yasak artık???
deneyimleyen arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum:)
evet bunun farkındayım ama araştırmamı ggden aldıktan sora yapmıştım ve bununla ilgili satıcıya soru sorduğumda da satıcı profesyonel ürünler olduğu için tek şatısı olmadığını ve koliyle aldıklarını söylemişti e tabii nekadar doğru bilmiyorum.burda kullanan arkadaşlardan cesaret alarak kullandım bi sorun olmadı şimdiye kaldar 6.seans yaptım.ama dediğim gibi içimde kuşku olsada daha önce perfect skin care tca a kullananlar bunuda kullanmışlar aynı olduklarını söylüyorlardı bu yüzden bende kullanmaya devam ettim.yalnız bu şişem bitsin sanırım yurt dışından alıp denicem birdahaki sefere.yasaya gelince forumdan biri yakın zamanda almıştı yurtdışından sorun olmamıştı ürün eline ulaştı.
arkadaşlar ben yıllar önce tıp fakültesinde 2 seans kimyasal peeling yaptırmıştım. ve doktoruma da evde kendım yapmak ıstedığımı soylemiştim fakat ozaman reçetesiz verilmiyodu bu solüsyon eczacı kendısı hazırlıyodu karısımı ve doktorun muyenehanesinde kalıyosu ayda bi gidip orada yaptırıyodum zor geldi gitmedim. zaten doktorda baştan savma yapıyodu yapmış olmak için. şimdi ben iki hafta önce forumda gördüm evde yapımak için solüsyonlar satılıyomuş. hemen gg den aldım iki günde geldi.yüzümü tanıdığım için %20 lik aldım. yüzümde eskiden kalma güneş lekeleri ve derin sivilce izleri var. aldığım solüsyonu önce bacağımda ve kolumda test ettim ki alerjim filan varmı diye. sonra akşam yüzümü yıkama jeli ile güzelce yıkadım (yağlı yüzde yağ tampon görevi gördüğünden tca etkili olmuyor. bu nedenle yıkayıp yağından arındırmak lazım )ve kuruduktan sonra göz çevreme ve dudak cevreme ince cerceve şeklinde vazelin sürdüm. (oralara asit kaçmasını engeller)saati kurup, küçük bir gazlı beze dökerek tca yı güzelce bastırmadan ama yedirerek tüm yüzüme uyguladım. talimatta 30 sn diyor ama ben daha önceden de doktorda yaptırdığım için 50 saniye bekledim, bir miktar yanma oldu hatta bazı yerlerde beyazlama oldu beyazlama olan yerler daha kalın soyuluyor. ve sonra normal soğuklukta bol su ile güzelce yıkadım. yatarken de yağsız bepanten ssürdüm . ertesi gün yüzüm parlak ve gergindi.ikinci gün parlak ve buruşuk. üçüncü gün çene ve dudak kenarlarım güzelce iri iri soyulmaya başladı. ben sabahları önce yağsız bepanten ardından da güneş kremi sürüp işe gittim. iş yerinde rahatsız edecek kadar soyulma olduğunda yanımdaki yağsız nemlendiriciyi sürüp biraz görünümünü hafifletmeye çalıştım. 4. gün elmacık kısımlarım soyulmaya başladı. oralar biraz daha yağlı gözeneklı ve kalın olduğundan geç soyulmaya başladı. sonraki seans ta o bölgelerimi 10 sn daha uzun tutucam.5. gün şakak bölgelerim ve yanak bölgelerim soyuldu ve bugun yanı 6. gün soyulmam bitti sayılır. ve lekelerimdeki farkı ben bile hissettim. arkadaşlarım farketti. bugun yüzünde bi canlılık var diye. soyulma sırasında duş alırken kesinlikle yüze cok sıcak su tutulmamalı ılık az sıcak yakmayacak su ile yıkanmalı. ve ben duşta yüzüm iyice yumuşadıktan sonra elimle hafif hafif dairesel masajlar yaparak kabaran ölü deriyi aldım. ayrıca tca yı uyguladıktan sanraki iki gün yüz sadece su ile yıkanmalı. jel yada farklı yıkama ürünleri kullanılmamalı. bunu bana önceki yaptırdığım doktorum söylemişti. ve her seansta zamanı 20 30 sn arttırmak gerekiyor. ve güneşe kesinlikle çok dikkat etmeli soyulma süresince mümkünolduğu kadar çıkılmamalı yüksek faktör kremler kullanılmalı. ayrıca beslenme ye dikkat etmek aşırı sigara dumanına maruz kalmamak ve cildi beslemek de gerekli. hücreler hızlıca çalışıp yeni derinin daha sağlıklı gelmesini sağlasın. ben çok memnun kaldım 15 gün sonra bi daha yapıcam bence yukarıda yazdıklarımı uygularsanız sizlerde memnun kalırsınız.
canım üç hafta cildini dinlendir ki cildin ancak toparlıyor zaten.bu arada sadece yüzünde sürekli aynı bölgeye yaparsan o bölge cildinin geneline göre çok daha açık renkli kalır.benimde bugün 5.günüm çenem tamamen soyuldu diğer yerlerim gergin ve kurudu ama hala soyulmuyor iz bırakmamak için elle müdalede etmiyorum.ay çok sıkıldım yaw:)soyul artıkkkkkk[/QUOT
5.günde daha tam soyulma olmadı mı yaniiii....çok kötü ama :)))
bu aşamada insan içine çıkmak çook zor yaaa...ben nasıl yapıcam bunu tüm yüzüme bilmiyorum...hadi 1 kere yaptım,sonra nasıl devam ettiricem.benim işim çok fazla insanla yüz yüze olmayı gerektiren i iş ve yıılardır aynı iş yerinde çalışıyorum.keşke şu soyulma 2-3 günde bitse..benim geçen hafta alnıma yaptığım bölge 5.gününde tamamen bitmişti.acaba yüzün diğer bölgeleri daha geç mi soyuluyor ne dersin??
canım üç hafta cildini dinlendir ki cildin ancak toparlıyor zaten.bu arada sadece yüzünde sürekli aynı bölgeye yaparsan o bölge cildinin geneline göre çok daha açık renkli kalır.benimde bugün 5.günüm çenem tamamen soyuldu diğer yerlerim gergin ve kurudu ama hala soyulmuyor iz bırakmamak için elle müdalede etmiyorum.ay çok sıkıldım yaw:)soyul artıkkkkkk[/QUOT
5.günde daha tam soyulma olmadı mı yaniiii....çok kötü ama :)))
bu aşamada insan içine çıkmak çook zor yaaa...ben nasıl yapıcam bunu tüm yüzüme bilmiyorum...hadi 1 kere yaptım,sonra nasıl devam ettiricem.benim işim çok fazla insanla yüz yüze olmayı gerektiren i iş ve yıılardır aynı iş yerinde çalışıyorum.keşke şu soyulma 2-3 günde bitse..benim geçen hafta alnıma yaptığım bölge 5.gününde tamamen bitmişti.acaba yüzün diğer bölgeleri daha geç mi soyuluyor ne dersin??
hala soyulma bitmedi yanaklarım da soyuluyor suan.böle dışarı çıkılabilecek gibi değil cidden o yüzden bende tatilken yapayım dedim.tca sürdükten bikaç gün içinde yüzün bazı bölümleri çok kahverengileşiyo lekeler daha belirginleşiyor soyulana kadr da öle dolaşıosunki soylmasından daha kötü görünüyor tüp patlamış gibi yüzümde :)).heryer aynı zamanda soyulmuyor malesef kimi yerler daha geç soyuluyor hep öle oldu ilk soyulan yerim herzaman çenemdi 3. gün soyuldu ama yanaklarım hala bitmedi ve özellikle elle soymamaya çok özen gösterdim.yani sosyal hayatı etkiliyor yaptıktan sora eğer dışarı cıkıcaksan soru bombardımanına hazır ol.
deneyimini ne güzel anlatmışsın,ellerine sağlık:)))
yanlız anlamadığım bir şey var,ilk kullanımda gözle görülür bir fark oldu mu sende? ben,küçük bir bölüme uyguladım,ilk soyulurken yani alttaki deri pembe ve yeniyken sanki leke azalmış gibiydi ama cilt kendini yeniledikçe sanki lekeler aynen duruyor gibi geldi bana((
arkadaşlar bu c.tesi kimyasal pelinge başlayacağım acaba yaptıranlar memnun kaldımı düzelme oldumu yada yan etkisi
daha önce alnımın bir bölümüne yaptığım %20lik tca uygulamasını yaklaşık 2 dakika bekletmiştim.baya bir yanmış ve kalın bir kabuk tutmuştu.bu sefer yanağımın birkısmına uyguladığımı 1dakika beklettim,daha ince bir kabuk tuttu.şu an 3 .gündeyim.sizce ne kadar bekletmek doğru?kabuk kalın olunca mı ince olunca mı daha iyi?
Kesinlikle çok memnunum, kendim yapmama rağmen.
Sanırım bir uzmana yaptıracaksın, etkisi daha güzel olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?