Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kiminde gerilme oluyor kiminde kahverengi ama o kahve rengiler ince bir kabuk halini alarak soyulacak ve cilt yenilenecek yanlız 2 dakika bekletmek çok tehlikeli olabilir uzun bir süre.. o hatayı bende yapmıştım bir ara , hoş kalıcı bir zarar olmuyor ama kızarıklığın geçmesi uzun sürüyor.

aslında çok iyiymiş.ben gg dan almştım.yurtdışından gelmesini beklemek çok zor gelmişti.bide ne için kullanıcaksın acaba konsantrasyonu çok yüksek değilmi

yok :) % 45 fazla tabii örneklemek icin yazmıştım konsantrasyonu daha fazla daha ucuz seklinde satıcıda en dşüğünden yükseğine kadar var % bende sipariş ebaydan verdim işin açıgı ggde satılan aynı marka model yurtdışı sitelerde 10-15 dolar , 60-70 tl fiyat ise burda ayıp denen bişiy var tmm ticaret olurda genede tercihtir bişiy demiyorum . neyse ebayda buldum bir satıcı full set seklinde farklı marka , kargo dahil 40 $ . ayrıca satıcı gümrüğe takılma , kargo ulaşmama durumunda ücret iadesi yapıcagını yazılı bildirdi daha ne olsun cnmm aaa :))

gümrük meselesi şöleki yeni düzenleme ile ilaç kozmetik parfüm diet ürünleri vs vs işte heleki asit ( öncedende yasaktı ) bu vb seyler normalde artık girişi yasak ama inanın gümrük muayene o kadar vasat ki belki gelen 100 tane postanın ya 5 ine bakıyolar yada 10 nuna o yüzden çoğu kez geçiyor tabii kargo devlet postası olursa daha iyi olur satıcılar zaten yazar ilanlara . çok aşırı bişiy olmadıkca x raylerde acil açılması gerekicek gibi kılıç silah vs vs :))))

valla aciliyeti olmayan derhal yarına 2 güne kesin lazım demeyenler için . yurtdışından alıp beklenmeli bence . öle uzun bi sürede değil yok 2 ay gelmez yok bilmem ne . valla cicişler benim farklı alıverişlerimde 1 haftada gelen de oldu devlet postası için diyorum 2 haftada gelende oldu ama en uzun süre 20 gündür . bakmayın abartanlara gelsinde 1 ayda gelsin veya .

şu an cok üzücükü görüyorum gecen telefonum için bir deri kılıf begendim , fiyatları 3 aşağı 5 yukarı şöleki ; türkiye orjinal ürün 100 tl , ürün orjinal diyip taklitini satanlarda 70 tl , yurtdışı açıyorsunuz orjinali 35-40 tl , takliti 15 tl malesef piyasada satılan hemen hemen birçok ürün çin malı yada yurtdışıdan getirilip ustune 2 misli kar eklenerek satılan ürünler .

misal bakın bu sitelerden birçok kez alışveriş yaptım 1 dolardan 100 dolara kadar sorun olmadı .

Cool Gadgets at the Right Price - Worldwide Free Shipping - DealExtreme
AliExpress - Buy directly from China

evt burda biçok şeyde kazık yiyoruz resmen bende gümrük yasası çıkmadan önce kozmetik alışverişlerimi yurt dışından yapıodum ama tırsıyorum açıkcası artık bişe almaya enson siparişim tam bu yasanın uygulanmaya başladığı karışıklığa denk geldi çok bekledim ama elime ulaşmıştı neysekiogünden sorada bişe sipariş etmedim.ya şimdi bide kafama takıldı bizim burdan aldıklarımızın kalitesi nasıl acaba gerçi 5 seans kullandım ama.skin renüyü baya araştırdım ama hakkında pek bişe bulamamıştım da.senin aldığın marka ne.

ya bende kendi sitesinden sipariş ettim perfectskincare.com dan simdi siz gümrük sorun fln diyince sinir oldm para hawayamı gitcek yanı ups die bi kargo war onunla gelicekmiş elime hay allahm yaa bi işim de rast gitse dişimi kırcam zaten

ben g.g dan aldım sorun yok aynı ürün deli gibi yakıyo asid işte bende soyulma erkn başladı bu sefer bugn kırış kırış yüzm yarına dökülse bari iş başı yrın gene dalga konusu olucam

Son düzenleme:
ben de cuma akşamı sürdüm,daha bişey yok...sürüdğüm yer hafif kurudu ve kahverengiye döndü ama soyulma yok..acaba ne zaman başlar tecrübeli arkaadaşlarım???
bu benim ilk olduğu için çok heyecanlıyım ve merakla bekliyorum!!alttan çıkacak derinin akıbeti ne olcek diye???

bende cuma sürdüm lıfe benimki şuan atmaya başladı çeneden başladı alnım ve şakaklarım buruştu acıyo bu iyiye işaret :) yarına buralarda atıcak demektir kendin elinde müdahale etmemeye çalış biraz zor olucak bende bazen elliyorum ama alttan çıkan deri yeni ve savunmasız onu korumalısın bebeğin gibi hisset ve ona zarar verme bebanthen sür ama yağsız olanı sür ben ilk başta merhemini sürmüştüm sivilce dolmuştu suratım . yarınişe nasıl gidicem bilmiyorum ama tamamen soyulunca bembeyaz ışıl ışıl bebek gibi bir ten çıkıyo o zmana nede olsa unuturlar :) ha bide güneş kremi sür kış bile olsa bulutlardan seken ışınlar la yıldızı barışık değil yeni derinin benim bu 4.cü baya deneyim kazandım bide şu ilk 4 gün hemen geçse bayrama ölü hücreden arınmış olmalıyım büyük buluşma var çünkü :))) hehehehe

canım gümrük yasasından sora yurt dışından bişe almadım ondan sorun olup olmayacağını tam bilmiyorum.inşallah sorun olmazda gelir.seninkiler gelirse haber verirsin bi dahakini bende öyle almak istiyorum gelirse burdan kazık yemeyelim boşuna.

5.gün başlıyor genelde soyulma istediğin sonucu alırsın umarım soyulma evresi çok meşakatli yaww:18:bende bayram tatilini bekliyorum uygulamak için 6. seansımı yapıcam

Kızlar bu ürün güneş lekesi için mi sivilce için mi ? benim bacagımda güneş lekesi var ve iyi gelir mi sizde

Kızlar bu ürün güneş lekesi için mi sivilce için mi ? benim bacagımda güneş lekesi var ve iyi gelir mi sizde

tüm lekeler için ama yüz için 15 ve 20 oranı kullanılıyor. vücudun diğer bölgeler için 30 luk olan kullanılıyor... derinin yapısal farkından sanırım

5.gün başlıyor genelde soyulma istediğin sonucu alırsın umarım soyulma evresi çok meşakatli yaww:18:bende bayram tatilini bekliyorum uygulamak için 6. seansımı yapıcam

gerçektende bu iş çok meşakkatliymiş yaa...bugün 3.günüm... kurudu,kahverengiye döndü,sürdüğüm bölge kırış kırış oldu amaaaa soyulma yoook.çok meraktayım,yeni deride biraz olsun lekelerde azalma olacak mı diye..
ama tca 'yı tüm yüze uyguladıktan sonra sosyal hayata karışmak gerçekten de zor bi işmiş...ben sadece alnımın bir bölümünde uyguladım,oraları da saçımla kapatıyorum.gönül isterdi ki tüm yüze uygulayayım ama 5-6 gün evden çıkmamak lazım :)))

benimyüzümde kırştı ve parlak bugün dayanamadım ve masaj yapa yapa deriyi biraz soydum o soyduğum yerler kızardı bakalım yarın nasıl noluyo.

benimyüzümde kırştı ve parlak bugün dayanamadım ve masaj yapa yapa deriyi biraz soydum o soyduğum yerler kızardı bakalım yarın nasıl noluyo.

elle soymayın kendi haline bırakın... arkadaşlar bende uzun süredir kullananlardanım.. ilk seanslar böyle oluyor. belkide ölü derinin daha kalın olmasından kaynaklı olabilir ve kullandıkça ölü derinin azalmasında sanırım seansar geçtikçe soyulma evresi daha kısa sürede ve hızlı hızlı oluyor.... ben ilk zamanlar soyulma hızlasın diye salislik ve laktik asiti eklediğim tonikle sildim yüzümü soyulma daha hızlı ve homojen oluyor o zaman... ama tabi tca seansından 4 gün sonra kullandım onuda. ilk 3-4 tca seasnı biraz yavaş ve uzun olabiliyor daha önce hiç peeling yapılmadıysa.

benim de yüzümün küçük bir bölümüne yaptığım peeling 5. gündesoyulmaya başladı.beklemek gerçekten çoook zor,o halde gezmek kötü..ayrıca soyulma başladığı andan itibaren ellememek mümkün değil yaaa :)))
insanın eli ister istemez gidiyor o bölgeye,herkes elle soyma diyor ama gel de elleme...zaten bi merak var nolcak diye...benim soyulma işi bitti..alttan pembemsi,yumuşak bi deri çıktı,lekelerin hepsi gitti mi???valla gitti dersem yalan olur ama azaldı sanki.ama bu benim ilk uygulamamdı,belki 4-5 seans sonra kaybolurlar...
son olaraka bu işi 5--6 seanstır yapan tecrübeli arkdadaşlara soruyorum,lekeleriniz gerçekten azaldı mı veya geçti mi? yani bu kadar zahmete değiyor mu??

canım söle söylim öle porselen gibi lekesiz bi cilt hayaliyle yola çıktıysan beklentini karşılamaz illaki az da olsa lekeler hala var ki benim sivilce problemim yoktu sadece güneş lekelerim vardı ve cildimde renk ton farkları vardı ve canlı durmuyodu soluktu. bi zamanlar içtiğim sigaradan da olsa gerek.ve şimdiki halinden çok memnunum artık cildim çok canlı duruyor ve az da olsa leke var tabiki.ama kullanmadan önce ki haline oranla tabiki çok fark var (annem bile öle söledi ki hep sürme yüzüne bilmediğin şeyleri die çok kızmıştı ama sonucu o bile fark etti)bu senin nası bi sonuç beklediğine görede değişir ve herkesin cildi de farklı sonuçta.bu sonuç beni tatmin ediyor sahsen.bundan soraki hayatımda artık hep kullanmayı düşünüyorum.artık üç dört ayda bir yaparım muhtemelen.evt soyulma aşaması kabus gibi bi de tüm yüzüne uygulanmış halini düşün ellemeden durmak çok zor haklısın ama yapcak bişe yok.öyle işte karar senin bir seans yapsan eminim kararını daha net verirsin.

tüm lekeler için ama yüz için 15 ve 20 oranı kullanılıyor. vücudun diğer bölgeler için 30 luk olan kullanılıyor... derinin yapısal farkından sanırım

Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için, peki yüz dışında bunu uygulayıp olumlu bir sonuç alan var mı aramızda acaba kızlar?

16. gününde siparişim yurtdışından geldi takılma olmadı . bilgilerinize :)

şimdi ben ilk kez görüyorum bu tca yı görmemiş hesabı :) yeşilimsi bişiy jelimsi sıvımsı :) seffaf sıvı diye tahmin ederken sonuçta asit bu çıktı acaba satıcı bilinçi mi yolladı şişede yazanlar bu ; eger tahminim jel olan ürün olarak yolladıysa ucuza kaçmak için bana daha hoş ödediğim ücretide aynen alırım .

%20 tca peel gel
ingre. : %20 tca , sodium carbomer

poffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…