şu salistik asit gerçekten de işe yarıyor mu kızlar?daha doğrusu tam olarak ne işe yarıyor?lekeyi azaltıyor mu mesela?bir de yanılmıyorsamonu toniğe koyup kullanıyordunuz.tam olarak ne kadar toniğe ne kadar salistik asit koyuyorsunuz?
ya bende tca aldım 2 seans yaptım ve ikisindede 1 dk yı gecmedi soyulma olmadı okuduklarıma göre 3 4 dakika bekletilmeliymiş bende dedim neden olmuyor bu akşam 4 dakika bekletip denicem umarım etkisi olur. çok moralim bozuldu kazıklandım diye ama yanlış yapıyormuşum meğer.
İki gün önce 3 dk tuttum ve bugün yüzüm buruş buruş kahverengileşmeye başladı sanırım bir ikl güne soyulma başlar :)
arkadaşlar%20 tca yı kesinlikle ilk kullanımda uzun tutmayın en fazla 45 sn. ben sonraki seanslarda hep 45 sn arttırıyorum. tca nın değdiği yer kesinlikle soyulacaktır en erken 2 iki gün içinde başlar soyulmaya temizlenmiş yagsız yüze uygularsanız soyulma daha güzel oluyor. ve kesinlikle, soyulmuyo diye üst üste yapmayın. ne olursa olsun en az 15 gün bekleyın. birde benden tavsıye siz bilirsinizde, bence bölge bölge değilde tüm yüze aynı anda yapsanız daha iyi olur, çünkü bi sure sonra yüzünüzde renk tonları olacaktır. bence herkes ayda bir , hiç olmadı yılda bir defa mutlaka tca yapmalı.bunlara dikkat edeseniz başarılı olursunuz.
kızlar,şu salisilik laktik asidi gg'dan mı alıyorssunuz?ben ebay'dan baktım öyle bir ürün yok.ya salisilik asit ya da laktik asi tvar.yani ikisi de ayrı ayrı satılıyor.ebaydan laktik asiti 12 dolara (kargo dahil) sipariş verdim.laktik asiti inceledim,sanki daha iyi.o da anlattığınız gibi yavaş yavaş soyuyormuş.salisilik laktik asit gg'da 55tl bi de kargo 60 kusura geliyor.bakalım tek başına laktik asit de faydalı olacak mı?gelince ben de loreal pure zone toniğe eklicem.bu marka toniğin içinde salisilik asit de var çünkü...kulanınca yorumlarımı yazarım
Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum,ilk sayfaları okudum da biraz sanırım memnun kalmışsınız,ben roaccutane kullandım ve bitti ocak ayında doktorum peelinge başlayacağız dedi sanırım 6-8 seans falan sürüyormuş ve meyve asitlerinden falan bahsetti doktor,acaba bu peelingle doktorumun yapacağı peeling aynı mı? Bir zararı falan olmaz değil mi yüzüme? Kimyasal peeling deyince ister istemez ürktüm biraz beni bilgilendirebilecek olan var mı?
kendine güvenin yoksa doktora yaptır... meyve asitleri aha asitleridir... tca kimyasal peelingtir... adı kimyasala ama dermatolojide kullanılan bir asit... gerekli oranlarıyla kullanınca hasar veren bişi değil... yüz için ya %15 yada %20 tca kullanılır
arkadaslar birsey sormak istiyorum, ben tca kullandım 2. seansımı yaptım ama istedigim derinlikte soyulma olmuyor ve soyulma olurken kendim soymak zorundayım cünkü kendi dökülmüyor. acaba yapanlar nasıl soyulma oldu anlatabilirlermi. soyulmam baslasın resimde eklerim :S
zaten 3 4 dakika tutuyorum :/ ama sanırım az sürüyorum çünkü pamuk çok emiyo :S biraz bol sürmem lazım galiba :S
Çok bol sürme yahut bir kez geçtiğin yerden ikinci kez geçme. Derinlemesine yanık oluşabilir canım.zaten 3 4 dakika tutuyorum :/ ama sanırım az sürüyorum çünkü pamuk çok emiyo :S biraz bol sürmem lazım galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?