Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
şu salistik asit gerçekten de işe yarıyor mu kızlar?daha doğrusu tam olarak ne işe yarıyor?lekeyi azaltıyor mu mesela?bir de yanılmıyorsamonu toniğe koyup kullanıyordunuz.tam olarak ne kadar toniğe ne kadar salistik asit koyuyorsunuz?

ben kullanıyorum tca yıda salislik asitide... salisilik asit bile tek başına leke için kullanılabilir... fark şu mesela tca ile hızlı sonuç alınır ama salislik asit ile yavaş yavaş ama emin adımlarla sonuç alınıyor. 150-200 ml lik toniğe ben 15 ml yani şişenin yarısını ekliyorum sadece akşamları yüzümü yıkayınca serumlu tonik ile siliyorum son kez.
soyama işlemi daha yavaş. cildi hassas olanlar için ideal bence... ben loreal in pure zone toniğine ekliyorum.

ya bende tca aldım 2 seans yaptım ve ikisindede 1 dk yı gecmedi soyulma olmadı okuduklarıma göre 3 4 dakika bekletilmeliymiş bende dedim neden olmuyor bu akşam 4 dakika bekletip denicem umarım etkisi olur. çok moralim bozuldu kazıklandım diye ama yanlış yapıyormuşum meğer.

aslında ciltten cilde değişiyor bu durum bende 1 dk tutuyorum yeterli oluyor.. birkaç gün sonra soyulma başlıyor

İki gün önce 3 dk tuttum ve bugün yüzüm buruş buruş kahverengileşmeye başladı sanırım bir ikl güne soyulma başlar :)

İki gün önce 3 dk tuttum ve bugün yüzüm buruş buruş kahverengileşmeye başladı sanırım bir ikl güne soyulma başlar :)

cildin demekki tolere edebiliyor uzun süre tutmayı.... ama herkes mutlaka ilk uygulamada en az süre ciltte tutmalı... ona göre süreyi arttırırsınız. herkesin cildi farklı farklı oluyor çünkü.

ben şuanda salisilik asid laktik asid kullanıyorum garnierin toniğine ekledim. süper temizliyor arada soyuluyor yüzüm sayesinde bence harika bir ürün. artık sürekli kullanırım. tca ciltte leke bırakabilior yanlış kullanınca bende kaldı biriki leke mesela geçicek gibi ama şimdi moral bomaya yetiyor zaten

arkadaşlar%20 tca yı kesinlikle ilk kullanımda uzun tutmayın en fazla 45 sn. ben sonraki seanslarda hep 45 sn arttırıyorum. tca nın değdiği yer kesinlikle soyulacaktır en erken 2 iki gün içinde başlar soyulmaya temizlenmiş yagsız yüze uygularsanız soyulma daha güzel oluyor. ve kesinlikle, soyulmuyo diye üst üste yapmayın. ne olursa olsun en az 15 gün bekleyın. birde benden tavsıye siz bilirsinizde, bence bölge bölge değilde tüm yüze aynı anda yapsanız daha iyi olur, çünkü bi sure sonra yüzünüzde renk tonları olacaktır. bence herkes ayda bir , hiç olmadı yılda bir defa mutlaka tca yapmalı.bunlara dikkat edeseniz başarılı olursunuz.

kızlar,şu salisilik laktik asidi gg'dan mı alıyorssunuz?ben ebay'dan baktım öyle bir ürün yok.ya salisilik asit ya da laktik asi tvar.yani ikisi de ayrı ayrı satılıyor.ebaydan laktik asiti 12 dolara (kargo dahil) sipariş verdim.laktik asiti inceledim,sanki daha iyi.o da anlattığınız gibi yavaş yavaş soyuyormuş.salisilik laktik asit gg'da 55tl bi de kargo 60 kusura geliyor.bakalım tek başına laktik asit de faydalı olacak mı?gelince ben de loreal pure zone toniğe eklicem.bu marka toniğin içinde salisilik asit de var çünkü...kulanınca yorumlarımı yazarım

aslında renk tonları kalıcı olmuyor bi süre sonra aynı seviyeye geliyor. ama süre konusunda bende katılıyorum sana ilk uygulamaları uzun süreli yapmayın

ben her ikisindende alıp kullanmıştım... ebaydaki 2. siparişim adrese ulaşmayınca vaz geçtim ordan almayı... gg dekini kulanıyorum gayet güzel ürün tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum,ilk sayfaları okudum da biraz sanırım memnun kalmışsınız,ben roaccutane kullandım ve bitti ocak ayında doktorum peelinge başlayacağız dedi sanırım 6-8 seans falan sürüyormuş ve meyve asitlerinden falan bahsetti doktor,acaba bu peelingle doktorumun yapacağı peeling aynı mı? Bir zararı falan olmaz değil mi yüzüme? Kimyasal peeling deyince ister istemez ürktüm biraz beni bilgilendirebilecek olan var mı?

kendine güvenin yoksa doktora yaptır... meyve asitleri aha asitleridir... tca kimyasal peelingtir... adı kimyasala ama dermatolojide kullanılan bir asit... gerekli oranlarıyla kullanınca hasar veren bişi değil... yüz için ya %15 yada %20 tca kullanılır

Zaten doktor yapacak ancak başka başlık göremedim burdan sorayım dedim bende Tca'yla meyve asitleri farklı yani öyle mi ? Doktoruma güveniyorum gerçi ama işte..yine de cevap verdiğin için teşekkür ederim :)

arkadaşlar yurtdışından tca alıp eline ulaşan varmı yani gümrükte sorun yaşarmıyım malüm son yasadan dolayı tereddütlüyümde. bu siparişimide yurtdışından almak istiyorum.

arkadaslar birsey sormak istiyorum, ben tca kullandım 2. seansımı yaptım ama istedigim derinlikte soyulma olmuyor ve soyulma olurken kendim soymak zorundayım cünkü kendi dökülmüyor. acaba yapanlar nasıl soyulma oldu anlatabilirlermi. soyulmam baslasın resimde eklerim :S

elle sakın soyma kendi haline bırak mutlaka kendi kendine dökülecektir.... eğer daha derin istersen ki bana sorarsan hiç ama hiç gerek yok.... biraz daha uzun tut mesela 30 saniyemi tuttun 2. seansta 45 saniye tut

zaten 3 4 dakika tutuyorum :/ ama sanırım az sürüyorum çünkü pamuk çok emiyo :S biraz bol sürmem lazım galiba :S

zaten 3 4 dakika tutuyorum :/ ama sanırım az sürüyorum çünkü pamuk çok emiyo :S biraz bol sürmem lazım galiba :S

aynen öyle.... tavsiyem disk pamuk kullan... şu makyaj temizleme pamuğu denenlerden. tca nın ıslaklığı ciltte olması lazım...fakat bu sefer 3-4 dk tutma çok olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…