Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaslar bu tca islemi dogustan olan lekelere iyi geliyormu acaba bechernevus var kardesimde vucudunda kahverengi leke var
kaclik iyi gelir bilgisi olan???????????

doğuştan olan lekelere iyi geleceğini sanmam..

kullanırken anti asit solüsyonlu olanları kullanın.

arkadaşlar ben bunu denemeyi düşünüyorum eylül ayında kullanılabilir mi? iğneli epilasyondan kalan izlerim var sivilce izleri de var ama onlar geçiyor epilasyon izlerim geçmiyor..

arkadaşlar ben bunu denemeyi düşünüyorum eylül ayında kullanılabilir mi? iğneli epilasyondan kalan izlerim var sivilce izleri de var ama onlar geçiyor epilasyon izlerim geçmiyor..
slm ben tca%15 peeeling aldığım zaman ilk önce yüzümde değilde vücudumda denemedim bacaklarımda göğüs delokte bölgemde sırtımda ve iyi sonuçlar aldım özelliklede bacaklarımda güzel sonuçlar aldım ama vücutta kullanmak için yüzde 25 bence daha iyi sonuçlar alınabilir yüzümde ilk uygulamayı geçtiğimiz pazar uyguladım yanalarımda biraz fazla beklettiğim için yanaklarım morardı 3günde soyuldu çenem ve diğer yerler hafif soyuluyor yüzüm kızarık ve bi durumda sanırım uygulamada tüm böyeyi aynı süre bekletseydim daha iyi sonuç alırdım***

Arkadaşlar bende TCA kullanmak istiyorum, hazır yaz mevsimi de atlatmışken.. Yakın zamanda ürünü satın alanlar oldu mu aranızda? Orijinal olanını bulmak konusunda şüphelerim var, Merck firmasına ait olanı kullanan yada nerden temin edebileceğimi bileniniz varsa paylaşabilir mi?
Bir de son olarak: ben araştırdım ama hiç rastlamadım hala kapıda ödemeli olarak ulaşabileceğimiz bir yer yok sanırım? o konuda bilginiz var mı?

ben daha yeni yaptım geçtiğimiz pazar ama dediğim gibi bekletme süresi çok önemli kullnma talimatında 30 saniye tutum yazıyo bende 30 saniye hiç bi işe yaramadı en az 2dakika beklettim ben çok araştırmalar sonucu yapmaya karar verdim netten kredi krtı ile tca%15 aldım yzümdeki ilk denememden pek memnun kalmadım artık 20 gün sonra tekar deneyeceğim

angel, ben %20 yada %25 kullanmayı düşünüyorum (leke değil çukur şeklinde kalan izlerim var) acaba senin aldığın "merck sharp" isimli firmaya mı ait? çünkü araştırdığım kadarıyla memnun kalınan önerilen o. epey bir sahtesi çıkmış bilip bilmeden birşeyler sürmeye korkuyorum açıkçası. daha güvenilir diye bir umut sormuştum kapıda ödemeliyi ama eğer gg'dan bulabilirsem bende kartla alabilirim, bugüne kadar onlarca şey denedim artık kurtulmak istiyorum yahu bıktım

sadako, benim ürünün üzerinde skin renü yazıyor ve bildiğim bir çok kişide bu ürünü kullanıyo üründen ben memnun kaldım benim yüzümde sivilce yok güneş lekeleri için başladım bacaklarımdada ağdadan batık izleri için kullanıyorum yani %15 hafif olduğu için soyulma ince oluyo diye düşünmüştüm ama ayagıma sürmüştüm baya bi bekletmiştim 10 günsonra baya kalın şekilde soyuldu bu şekilde yüzümde soyulma olsaydı sanırım güneş lekelerim baya bi düzelme olacaktı :)))

arkadaslar ben gecen sene %15lik yaptım 8 10 seans falan yaptım :) izlerim yarı yarıya azaldı bu sene %25 aldım ve bugün ilk seansımı yapıcam bacagımda denedim bakalım simdilik iyi yüzümdede bugün denicem herseyin hazır :)

%25lik yaptım ve suan yüzüm kahverengi :) tabi sürekli kremliyorum ve gerilmeye basladı
soyulma derin olacak belli gelişmeleri yazarım burdan merak eden olursa.

slm elamsu hanım size bişeyler sormak istiyorum siz tca 15 yüzünüzdemi 8-10 seans kullandınız sivilce izleri içinmi yoksa güneş lekeleri içinmi kullandınız bende 2seans yaptım tca%15 ama sanki yüzümdeki güneş lekeleri dahada çoğaldı siz kullanırken yüzünüzde ne kadar bekletiyorsunuz ben 2dakika bekletmeme ragmen çok ince pul pul bi soyulma oluyor tca%25 memnun kaldınızmı cvplarsanız sevinirim

%25 biraz fazla bir oran değil mi?
Keşke %20 lik alsaydınız...
Zaten yarıya indirmişsiniz...

Cilt yapınızı bilmiyorum tabi ama görünce söylemeden geçemedim..

Ben de %20 lik tca ile yaptım yaklaşık 2-3 hafta önce...
Benim lekelerim çok belirgin değil, ama epey eski..O yüzden 6-7 seans tekrarlamayı düşünüyorum..

%15lik tcayla 2. uygulamamı pazartesi akşamı yaptım,hergün yüzüme üç defa bepanthen plus sürüyorum,ayrıca dışarı çıkacağım zaman 50 faktörlü
güneş kremi sürüyorum.Emsalsu özellikle sana sormak istiyorum yüzüm tamamen soyulup düzelene kadar yüzüme hiç mi su değdirmicem ayrıca burnumdaki siyah noktalarıda tamamen geçirirmi?

arkadaslar ben estetisyenım sormak ıstedıgınız bısey varsa yardımcı olurum bende tca basladım daha once meyve asıtlerı uyguluyordum kendı salonumda fakat bır sey ılgımı cektı sız nötrolize solısyonu kullanmıyormusnuz yanı ıslemı sonlandırıcı? uygulamayı yaptıktan sonra mutlaka sonlandırıcıyı kullanmanız gerekır cunku surdugunuz krem su vs ıslemı sonlandırmamıs olabılır cıldınızde kalıcı yanıklar olusabılır sız farkında olmadan nettekı urunlerı kesınlıkle almayın kullanmayın ben lotıs temın ettım arkadasım urun danısmanı bu ısın egıtımını aldım mesela goz altı morlukları ıcınde pleeng var yaptıgım bır cok musterıde genetık degılse gozle gorulur acılma goruldu.Benım aldıgım urun

%25 TCA
%15 SALİSİLİK ASİT
%15 MANDELİK ASİT
PH 0.8

sakın dısarı gunes koruyucu surmeden cıkmayın.ürünü 275tl aldım tca 30ml fırça nötralize 50ml urun guvenılır fırma garantılı eger almak ısteyen olursa sıparıs verebılırız hatta yonlendırırım sız verırsınız.

doktorlar guzellık salonları fıyatları bayagı uçuk benımde guzellık salonum vardı bakırkoyde yazın devretmek zorunda kaldım ama musterılerıme evden uygulamaya devam edıyorum cilt bakımı peelıng oldukca uygun fıyatlara yapıyorum dusunursenız yardımcı olurum özelden msj atabılırsınız.

Siz insanlara ''aaaa ben eğitimini aldım, güzellik merkezlerinden çok ucuz 275tl cik'' diyebiliyosunuz yani!
Pes, ticaret ahlakı bu derece ucuzladı mı!
İnsanları korkutmaktan vazgeçin artık!
Yok yüzünüz yanar, yok şu olur, yok bu olur!
10tl ye 20ml saf tca solisyon temin edilebilen yerler var ve %100 en kaliteli tca yı satın alabiliyorum.
Ve 3 uygulama yapmama rağmen şişenin 4te 1i bitmedi daha...
Evde uyguluyorum ver her uygulaması bana 2,5tl ye geliyor!
İnsanları kandırmak ve para kazanmak için başka yer bulunuz.
Şikayet ediyorum sizi...

İstediğiniz zaman yüzünüzü yıkayabilirsiniz, bir süre kimyasallardan uzak tutun yeter

Bende 3. uygulamamı yaptım, süreç bitti.
Çok sorulan soruları, dikkat edilmesi gerekenleri yazdım yapmak isteyenlerin dikkatle okumasını tavsiye ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…