- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
3 gün önce izmir yasemende yaptırdım peeling. uygulama öncesi cildimi temizlemedi. herhangi birşey sürmedi.meyve içerikli, peeling yapıyorum dedi. ama çok kötü kokuyordu. sadece 30 sn. kadar cildimde kaldı sonra ıslak bir temizleme süngeri ile ya da oyle birşeyle yüzümü temizledi. gözlerim sıkı sıkıya kapalı olduğu için göremedim. sonrasında suratımı bol suyla yıkattırdı ardından bir kremi suratıma maske gibi yoğun şekilde sürdü ve masaj yaparak bunu cildine yedir dedi. cildimde her hangi biryanma ya da soyulma olmadı. hatta dün dışarı çıkarken suratıma garnierin bb kremini sürdüm üzerine de makyaj yaptım ..
bu uygulamayı 75 tl ye yapıyorlar. yazdıklarınız aklımı karıştırdı. evde kendim mi yapmalıyım acaba?
merhabalar..ben daha yeni farkına vardım bu tca ların asitlerin yağların..32 yaşındayım cildimde sivilce çıkardı ama kurur giderdi .şimdi izleri kalıyor..geçmiyor.
forumu okuyorum günlerdir baya bi araştırdım..şu tca yı alıp almama konusunda kararsızım..acaba diyorum laktik asitli tonik yeter mi bana..
dün hastanede kimyasal peeling yaptırdım yatmamla kalkmam bir oldu..ve 100 ytl para verdim.çok pahalı..
şu önerileri yapsam mı acaba cildim açık ve hassas..
doğumdan sonra azıcık lekelerimde oldu.
birde şu doa kozmetik olayı var..sizce nasıl kullanıyorsunuz sanırım..güvenilir mi acaba??
yani o kremlerin hammaddeleri nerelerden geliyor..nasıl ve nerede hazırlanıyor?
çok ucuz ya ..
bana güzel bir laktik asitli tonik tarifi verir misiniz gül sulu falan :)
teşekkürler
İnsan sağlığını direk ya da endirek etkileyecek şeylerde onu yapın, bunu yapın diye yönlendirmelerde bulunmayınız.
Size iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir, burada cilde uygulanan kimyasallardan bahsediyorsunuz, herkesin cilt yapısı farklıdır, her ürüne reaksiyonlarda kişiden kişiye değişir.
Bilgilendirmelerinizi, kendi yaşadığınız süreci aktarınız lakin onu yapma bunu yap demeyiniz, bilirkişi, bu işin uzmanı değilsiniz, kullanan tecrübelerini aktarmaya çalışan kişilersiniz unutmayınız...
bugün herzamanki eczacıma gittim tca dan ve sizlerden bahsettim.bana gözenekleri sıkılaştırmak için aknefug bp 10 ve cildi soymak için ise akrilox verdi. ben öncelikle bunları deneyeceğim. bugün akrilox u kullandım. bakalım ne olacak. gelişmeleri yazacağım sizlere.
sayın lady hanım,
bu verdiğiniz karışımları yağları siparişl ettim yalnız birşey sormak istiyorum bu laktik asit ve yağlarla yaptığınız toniği kendiniz mi buldunuz yoksa bi yerden mi gördünüz..
diğer maskeler bakımlar içinde aynı şey geçerli yani neyle neyin nasıl ve ne kadar karıştıralacağını nerden nasıl biliyorsunuz.hani deneme yanılma yoluyla kendi yüzünüzde mi denediniz?
yani sonuçta asit ve yağ karışımı hani bir araya gelince değişik bir reaksiyon göstermiyecekleri ne malum.
merak ettim.sizin kendi buluşlarınız mı yoksa bi doktordan yada bilir kişiden bi uzmandan mı aldınız mı karışım tariflerini??
çünkü bende uygulamak istiyorum fakat neye dayanarak ve nasıl uyguladınız bunları?
teşekkürler...
arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum benimde çatlak sorunum var hemen hemen her yerim çatlak(( bende denedim % 50 tca kalçamın bir bölümüne inanın 1 dk bile bekleyemedim çokk yandı her yerine bile süremedim ve kıpkırmızı oldu sanki yakmışım gibi geçermi lütfen cvp bekliyrum deneyen arkadaşlardan giderek kahverengi oluo daha ilk günüm ( yıkar yıkamaz bembeyaz oldu sonra kızardı ya sanırım leke kaldı foto yükleyebilirsem yüklücem lütfen cvp yazın lütfennn (
:18:
Canım kararma yapmış merak etme.o kahve reng kabukla tamamen atıcak bir kaç gün bol bol nemlenlendir arkasına soyulucaktır. Yalnız 50 lik çok fazlabenim arkadaşım bacağındaki çatlaklar için yapmıştı ama o 25 lik kullanıyordu.
Lütfen deneyenler yazsınlar daha çok cvp ihtiyacım varrrr
%50 tca yı çatlaklar için kullanma fikrini size kim aşıladı çok merak ettim, herkesin cilt yapısı birbirinden farklıdır
Paniklemeyin sık sık nemlendirin, renk dengesizliği cilt yapınıza bağlı olarak zamanla düzelir, kahverengi halde kalmayacak o kısım soyulacak ve lütfen bir daha böyle aşırı yüksek oranlarla uygulama yapmaya kalkmayın. Şimdiden çok geçmiş olsun
Gerçekten çooookkk teşekkr ederim ladysabura ihtiyacım vardıbugün üçüncü gün hala beklemedeyim bi değişiklik yok bir daha % 50 hayatta kullanmam eğer ikinci seans yaparsam % 20 yapcam... Çatlaklar için % 20 olmaz felan dediler % 50 kullanmam gerekiomuş çünkü baya büyük çatlaklarımm ama asla % 50 kullanmam...
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn mjını bekliyorum
evettt arkadaşlar % 50 tca yapmıştım çatlaklarıma sonuç hiç bir değişiklik yok ama izde yokuyguladığım çatlaklarım çok kalım yani artık deriye işlemiş artık son çare lazer düşünüyrm ama bacaklarımın arkasındaki çatlaklar çukur çukur olmuştu onlara % 25 tca yaptım gerçekten ise yaradı görünüm eskiye göre çok iyi sabırsızlıkla ikinci seansı bekliyrm yani eğer sizinde benim gimi kalın çatlaklarınız varsa işe yaramıyo ama çukur çukursa % 25 deneyin derim benn.. grşz..
Ne güzel çok sevindim sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?