Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Size meyve asitleri ile peeling uygulanmış sanırım, tca olsa makyaj yapmayın gibi uyarılarda bulunmaları gerekirdi.
Tca cildi 7-10 gün içinde soyan bir kimyasal peeling ajanı ve evet isterseniz evde yapabilirisiniz.

Benim evde nasıl uygulama yaptığımı topiğimde madde madde dikkat edilmesi gerekenlerle birlikte yazdım, buradan okuyabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Laktik asitli tonik size istediğiniz etkiyi vermez, laktik asitli toniği ben ve birçok kişi genelde cildi dinç tutmak ve pul pul soymak amaçlı kullanıyoruz.

Benim evde nasıl uygulama yaptığımı topiğimde madde madde dikkat edilmesi gerekenlerle birlikte yazdım, buradan okuyabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Ben firmanın birçok ürününü yaklaşıl 8 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım ürünlerinin hepsi belgeli sadece ahlaklı ticaret yapıp ulaşılabilir fiyata satıyorlar.
İlk zamanlar bende sizin gibi tedirgindim, çekinmeyin arayın firmayı sorularınızı sorun yardımcı oluyorlar.

Bu arada marka, firma ismi vermek forum kuralları gereği bu ana başlık altında yasak aklınızda olsun

Son düzenleme:
İnsan sağlığını direk ya da endirek etkileyecek şeylerde onu yapın, bunu yapın diye yönlendirmelerde bulunmayınız.
Size iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir, burada cilde uygulanan kimyasallardan bahsediyorsunuz, herkesin cilt yapısı farklıdır, her ürüne reaksiyonlarda kişiden kişiye değişir.

Bilgilendirmelerinizi, kendi yaşadığınız süreci aktarınız lakin onu yapma bunu yap demeyiniz, bilirkişi, bu işin uzmanı değilsiniz, kullanan tecrübelerini aktarmaya çalışan kişilersiniz unutmayınız...

bugün herzamanki eczacıma gittim tca dan ve sizlerden bahsettim.bana gözenekleri sıkılaştırmak için aknefug bp 10 ve cildi soymak için ise akrilox verdi. ben öncelikle bunları deneyeceğim. bugün akrilox u kullandım. bakalım ne olacak. gelişmeleri yazacağım sizlere.

İşte anlattıklarımın özeti çok teşekkür ederim Mune'cim
En sorunsuz oranı kullanmak varken, üstünde kullanmaya zaten gerek yok.

Dene tatlım bende mesela tretin'den çok memnun kalmıştım

sayın lady hanım,
bu verdiğiniz karışımları yağları siparişl ettim yalnız birşey sormak istiyorum bu laktik asit ve yağlarla yaptığınız toniği kendiniz mi buldunuz yoksa bi yerden mi gördünüz..
diğer maskeler bakımlar içinde aynı şey geçerli yani neyle neyin nasıl ve ne kadar karıştıralacağını nerden nasıl biliyorsunuz.hani deneme yanılma yoluyla kendi yüzünüzde mi denediniz?
yani sonuçta asit ve yağ karışımı hani bir araya gelince değişik bir reaksiyon göstermiyecekleri ne malum.
merak ettim.sizin kendi buluşlarınız mı yoksa bi doktordan yada bilir kişiden bi uzmandan mı aldınız mı karışım tariflerini??
çünkü bende uygulamak istiyorum fakat neye dayanarak ve nasıl uyguladınız bunları?
teşekkürler...

durbakalım konuyu dağıtmaktan ceza alacaksın! Sana cevap verdiğim için bende ceza alacağım.
Bu başlıklar TCA başlığı...
Ayrıca yorumunu bir başlığa yazman yeterli, tüm başlıklara kopyalayıp yapıştırma.
Lütfen başlıktaki konu dışındaki sorularını özel mesaj atarak sorar mısın!

%20 lik 2. tca'mı yaptım....
Bu sefer ki soyulma işlemim daha rahat gerçekleşiyor...
Ayrıca 1.5 dakika beklettim yüzümde, evet evet daha iyi oldu 2. uygulamam

peeling yaptıktan kaç gün sonra makyaj yapsak daha iyi olur.. ilk uygulamayı yapacağım ve önümüzde yılbaşı var??

arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum benimde çatlak sorunum var hemen hemen her yerim çatlak(( bende denedim % 50 tca kalçamın bir bölümüne inanın 1 dk bile bekleyemedim çokk yandı her yerine bile süremedim ve kıpkırmızı oldu sanki yakmışım gibi geçermi lütfen cvp bekliyrum deneyen arkadaşlardan giderek kahverengi oluo daha ilk günüm( yıkar yıkamaz bembeyaz oldu sonra kızardı ya sanırım leke kaldı foto yükleyebilirsem yüklücem lütfen cvp yazın lütfennn(

:18:

Canım kararma yapmış merak etme.o kahve reng kabukla tamamen atıcak bir kaç gün bol bol nemlenlendir arkasına soyulucaktır. Yalnız 50 lik çok fazla benim arkadaşım bacağındaki çatlaklar için yapmıştı ama o 25 lik kullanıyordu.

Jasmin80 cvp için gerçekten çok teşkkr ederim...Bugün ikinci gün bi değişiklik yok sadece acıo birazcık soyulurmu onuda bilmiyrm ama gerçekten içimi rahatlattın birazcık umarım dediğin gibi olur...Bu arada %50 kullandım ama 1dk bile beklemedim çok karardı neyse bekleyip görcez...

Lütfen deneyenler yazsınlar daha çok cvp ihtiyacım varrrr

%50 tca yı çatlaklar için kullanma fikrini size kim aşıladı çok merak ettim, herkesin cilt yapısı birbirinden farklıdır
Paniklemeyin sık sık nemlendirin, renk dengesizliği cilt yapınıza bağlı olarak zamanla düzelir, kahverengi halde kalmayacak o kısım soyulacak ve lütfen bir daha böyle aşırı yüksek oranlarla uygulama yapmaya kalkmayın. Şimdiden çok geçmiş olsun

Gerçekten çooookkk teşekkr ederim ladysabura ihtiyacım vardı bugün üçüncü gün hala beklemedeyim bi değişiklik yok bir daha % 50 hayatta kullanmam eğer ikinci seans yaparsam % 20 yapcam... Çatlaklar için % 20 olmaz felan dediler % 50 kullanmam gerekiomuş çünkü baya büyük çatlaklarımm ama asla % 50 kullanmam...

Rica ederim tatlım dediğim gibi sık sık nemlendir şimdi o bölgeyi.
Şey birde kullanıcı adım Lady Subaru
Bence en güzeli %25 yada maksimum %35 kullanın tabi bu oran cilt renginiz ile çok alakalı.

evettt arkadaşlar % 50 tca yapmıştım çatlaklarıma sonuç hiç bir değişiklik yok ama izde yok uyguladığım çatlaklarım çok kalım yani artık deriye işlemiş artık son çare lazer düşünüyrm ama bacaklarımın arkasındaki çatlaklar çukur çukur olmuştu onlara % 25 tca yaptım gerçekten ise yaradı görünüm eskiye göre çok iyi sabırsızlıkla ikinci seansı bekliyrm yani eğer sizinde benim gimi kalın çatlaklarınız varsa işe yaramıyo ama çukur çukursa % 25 deneyin derim benn.. grşz..

Ne güzel çok sevindim sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…