Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar bir tane uzman bana söylledi paylaşmkaistedim kulandığın tca nın içeriğini biliyomusun ddi yok dedim ne kadara aldın dedi 65 liraya ddedim orjinal bi tca bu kadar paraya asla olmaz kullandığının çamaşır suyuna kezzap karışmış halinin yüzüne sürdüğünü düşün dedi mesele ne kadar yakıyo ne kadar soyuyo değil dedi?tüylerim diken diken oldu ne kadar doğru olabilir bilmiyorum gerçi güvenemiyosn herşeyin sahtesi çıkmış ben g.g dn aldım
bende persembe günü öze bir hastanede kimyasal peeling yaptırdım aynen banada tca yı sorunca onun ne olduğunu biliyomusun o bildiğin kezzab dedi ama memnun arkadaşlar çok inşallah ilerde sorun yaşamazlar

bende persembe günü öze bir hastanede kimyasal peeling yaptırdım aynen banada tca yı sorunca onun ne olduğunu biliyomusun o bildiğin kezzab dedi ama memnun arkadaşlar çok inşallah ilerde sorun yaşamazlar

lazer merkeziydi gittiğim yer kadın lazere gel falan da demedi hiç bişey yapma 2 ay sonra expigment kullan dedi.para için öyle söylediğini sanmıyorum çünkü gel düzeltelim demedi.
onlar tca yapmıo glikolik asit kullanıolar belkide o yüzden öyle dedi bilmiyorum bi de interneten aldım dediğinizde daha bi önyargılı bakıyolar.

2 gün üst üste yapmak zaten çok yanlış ayrıca soyulmayı kendi haline bırakmak gerekiyor asla müdahele etmeyeceksiniz. eğer ki elle soymaya kalkarsanız leke kalması çok normal.. ama kalıcı olacağını hiç sanmam

benm bi aya yakın oldu o iz de tazeyken fondotenle kapatmştm sileyim dediğimde soyulmuştu malesef onun dışında başka izim kalmadı şükür bi ay oldu belki tekrar yapsam geçer iz soyulur ama korkuyorum malesef

canım tca ya kezzap diyen yermi tca yı yaptı sana enteresen hem kötülemiş hemde yapıo

kezzap = nitrik asit
tca = trikloro asetik asit

bu ayrımı bilmeyen bir sağlık sistemi ve mekezleri var demek.... içler acısı.

tca dermatolojide kullanılan bir asittir... kezzap lağım temizliğinde... :)

doktorlar ve güzellik merkezleri para kazanmak uğruna ne kadar da cahilce konuşabiliyorlar...

ilk gittigiyordan tca almadan önce kredi kartımın kesim tarihini bekliyordum... satıcıda 10 adet mevcut olarak gözüküyordu ertesi gün almak için siteye girdiğimde hepsinin bittiğini görünce satıcıya mesaj attım ne çabuk bitti kalmadımı elinizde diye... verdiği cevap , bir güzellik merkezi hepsini toptan aldı ... şuan maalesef yok haftaya elimde olacak.....

yorumsuz...

bana kimyasal peeling yaparken internettesatıldığını söyledim tca nın,onun üzerine söyledi kezzab diye belki mubalağa yapmak için dedi , kezzab yani tuz ruhu çk keskin bi asit yüze sürülse mahveder yüzü bana jussner solüsyon adı altında bi peeling uyguladı ardından uygulayacağım kremleri söyledi biri tritone forte bayağı pahalı 79 lira ama yüzüme çok ii geldi bayağı açılma oldu bayramdan sonra 2. seans yapılıcak 4 seans aldım inşallah tamamen kurtulurum leke tedavisi sabır işi

kezzap = nitrik asit
tca = trikloro asetik asit

bu ayrımı bilmeyen bir sağlık sistemi ve mekezleri var demek.... içler acısı.

tca dermatolojide kullanılan bir asittir... kezzap lağım temizliğinde... :)

doktorlar ve güzellik merkezleri para kazanmak uğruna ne kadar da cahilce konuşabiliyorlar...

ilk gittigiyordan tca almadan önce kredi kartımın kesim tarihini bekliyordum... satıcıda 10 adet mevcut olarak gözüküyordu ertesi gün almak için siteye girdiğimde hepsinin bittiğini görünce satıcıya mesaj attım ne çabuk bitti kalmadımı elinizde diye... verdiği cevap , bir güzellik merkezi hepsini toptan aldı ... şuan maalesef yok haftaya elimde olacak.....

yorumsuz...

benm gttğm lazer uzmanı glikolik asit ygıulod u kezzap ve çamaşır suyu karıştırılmış gibi düşün dedi sadece odur demdi bende zannetmiyorm öyle olsa parçalanırdı yüz ne demek kezzap parçalar

büyük saçmalık... para kazanmak uğruna komik duruma düşürmüş kendisini... ben 3 yıldır kullanıyorum... yıllardır çektiğim akne izlerinden kurtaran tek ürün tca dır.

merhabalar bu kimyasal peelingi nerden nasıl alabilirim tam olarak adı nee fiyatı ne beni bilgilendirirseniz sevinirim lütfeennnn

arkadaşlar bende bu siteden okuduğum yorumlara güvenerek dün sipariş verdim.bir çok kişinin memnun olduğunu gördüm tabi kötü sonuç alanda olmuş ama çok az.yinede korkuyorum kullanamaya kalıcı hasar verirmiyim diye.birde soyulma süresi çokmu uzun sürüyor dışarı çıkmayı engelleyecek kadarmı yani.

Arkadaşlar herkese merhaba tca peelingle ilgili tüm yazılanları okudum.Bu ürünü denemek istiyorum fakat şöyle bir sorunum war. Burda yazılanlara göre sivilceler tedavi edildiken sonra kullanılması gerekiyomuş, ama ergenliğim çoktan geçmesine rağmen sadece alnımda sürekli yenilenen sivilceler çıkıyo.(ucu çıkmayan şişip kalan sivilcelerden) denemediğim krem, ilaç, maske, bakım kürü, acnecinamide vs. ürün kalmadı ama geçmiyolar bitürlü:2: Geçse bile aynı yerde tekrar çıkıyo.Bu yüzden izde kalıyo tabi.Alnımı saçımla kapatıp gezmekten bıktım artık :14:

gg' de TCA ' nın aknelerede iyi geldiği yazıyor.Ama ne yapacağımı bilemedim.bakım ürünleri, doktorların verdiği kremleri kullanmaktan cildim yoruldu artık,yaşlandı sanki.Sizce bu ürünü denemelimiyim, faydasını görürmüyüm. Bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen cevap yazsınlar !!!!

Son düzenleme:
ben tca ya ilk başladığımda sivilcelerim vardı kuruttu ve izlerini yok etti ama akne değil sivilceydi. akne daha farklı nasıl etki olur bilemem fakat sivlceleri kurutup izleri yok ettiği bir gerçek.

arkadaşlar bu arada yeni öğrendiğim bişi var... tca kullanan yada kullanmak isteyenler .... daha yüksek oranlı tca alınıyor mesela % 30 ve % 50 gibi suyla seyrelterek daha ekonomik hale getiriyorsunuz.. tabi en ekonomiği %50 tca olmuş oluyor.
mesela 30ml lik % 50 TCA ya 30ml su katarsanız 60ml % 20 tca elde ediyorsunuz.yada 30ml lik %50 tca ya 40ml su katarsanız 70ml % 15 tca elde ediyorsunuz :66: :64:

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba tca peelingle ilgili tüm yazılanları okudum.Bu ürünü denemek istiyorum fakat şöyle bir sorunum war. Burda yazılanlara göre sivilceler tedavi edildiken sonra kullanılması gerekiyomuş, ama ergenliğim çoktan geçmesine rağmen sadece alnımda sürekli yenilenen sivilceler çıkıyo.(ucu çıkmayan şişip kalan sivilcelerden) denemediğim krem, ilaç, maske, bakım kürü, acnecinamide vs. ürün kalmadı ama geçmiyolar bitürlü:2: Geçse bile aynı yerde tekrar çıkıyo.Bu yüzden izde kalıyo tabi.Alnımı saçımla kapatıp gezmekten bıktım artık :14:

gg' de TCA ' nın aknelerede iyi geldiği yazıyor.Ama ne yapacağımı bilemedim.bakım ürünleri, doktorların verdiği kremleri kullanmaktan cildim yoruldu artık,yaşlandı sanki.Sizce bu ürünü denemelimiyim, faydasını görürmüyüm. Bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen cevap yazsınlar !!!!

ben seneler öncesi doktorda yaptırmışım. sivilcelerim, açık gözeneklerim felan geçmişti. yani sivilceye bence iyi geliyo.
ben de şimdi sipariş vericem. güzellik salonu 85e yaparım diyo, kullanacağı %30 gylcolic asit. fazladan bi şey mi yapacak allah aşkına, şu doktorlara gereksiz para kazandırmayın. diş beyazlatma filan da aynı şekilde aklınızda olsun. bizzat yaptırdım aynı jeller piyasada da var.

malum siteden alınan %15 lik tca ayı 3. kez kullandım pztsi günü.hergün en az 4 5 defa bepanten plus kullanmama rağmen yüzümdeki ölü derilerin yarısı duruyor.dökülen yerlerdede pek bir iyileşme göremiyorum.yine aynı lekeler aynı siyah nokta ve sivilce izleri duruyor.oysa uhu yapışmışta çıkartıyormuşum gibi soyuldu burun ve yakın çevresi.kulaklarıma doğru olan kısım inatla dökülmüyor kuru kuru geliyor elime.bende normelde pek sivilce çıkmaz ama gariplik bendemidir bilmem ne zaman tca yı yapsam bende 3 5 sivilce çıkıyor muhakkak.ben pek memnun kalmadım açıkçası..

Bende 3 gün önce Cuma günü akşam uyguladım.Hiç bephanten sürmedim.İlk beyazlığını kantoron yağı kullanarak aldım..ve bu defa hiç bephanten kullanmadım şu kanıya vardım:

Bephanten dökülme sürecini geciktiriyor.Deriyi yağlıyarak tazeliyor.Cuma ve Cumartesi bişey sürmedim.Cildim soğuktan kızarmış gibiydi.Birdenbire Pazar gübü kabuk kabuk oldu sabah kalktığımda.İyice pul pul olana kadar bişey sürmedim.Görüntüm değişmeye başlayınca nihayetinde pul pul görüntü yemek filan yenirken evde hoş olmuyor sadece kantoron yağı sürdüm bide netrogina su bazlı kremim var, dışarı çıkarken onu kullandım.
Bugün duşta elimle yumuşak bi şekilde iyice ovaladım.Çoğunu attı cildim

Bide tavsiyem sık sık duş alın cildinizi yumuşatacak saunayı da tercih edebilirsiniz..

Bakalım 4.ye kadar sabırla bekliyorum.4. de farkediliyor dediler..İnşAllah memnun kalırız hepimiz..

ben 15 lik olanı kullanıyorum çok fazla bi etkisini görmedim.%20 lik olanınında çok farklı olacağını sanmıyorum.sonuçta%5 değişiyo yani çok büyük bi oran değil.bence tabii..

merabalar, ıkı saatten berı yazılanları okuorum da ya gozumden kaçtı yada yazılmamış .bu tca genıs gozeneklerde de işe yarıyomu?? cnk benım hıç sivilcem yada lekem yok ama gozeneklerım cok büyük ve işe yaramıosa bosu bosuna kendımı soymak ıstemem : )

Mrb kızlar benım bolgesel gölge gıbı ufak ızlerım var ben onlar ıcın kullanmak ıstıyorum,fakat ıkılemde kaldım sizler hepınız tum yuzunuze mı uyguladınız yoksa sadece bolgesel mı surdunuz?Bölgesel uygulasam dıger yerler ıle ton farkı olusur mu?

Back
X