Arkadaşlar kına gecem için dün bindallı tarzı bir elbise aldık ama arkadaş çevremin bir kısmı bana yakışmadığı abiye almam konusunda ısrarcı bir kısmı ise bindallının gayet hoş olduğunu söylüyor kafam çok karıştı ltf yardım edin bana
Bence ikisi de gayet hoş olmuş canım. O nedenle ikisini de düşünebilirsin gönül rahatlığıyla bence.. Kına gecesinin konseptine ben bindallıyı daha çok yakıştırıyorum. Benim de haziranda kınam var ben bütün kına boyunca bindallı giyicem.. Abiye giyip, kına yakılırken bindallı giymek de saçma geliyor bana..
Bence ikisi de gayet hoş olmuş canım. O nedenle ikisini de düşünebilirsin gönül rahatlığıyla bence.. Kına gecesinin konseptine ben bindallıyı daha çok yakıştırıyorum. Benim de haziranda kınam var ben bütün kına boyunca bindallı giyicem.. Abiye giyip, kına yakılırken bindallı giymek de saçma geliyor bana..
Bu arada benim fikrimde ilk başta o üst bindallısız haliyle geceye başlayıp kına yapılacağı zaman üstünüze bindallıyı geçirmeniz. İkisi takım halinde zazaten.Birsey giy çıkar derdiniz olmayacak. Kalında durmamış ayrıca.
Şimdiden hayırlı olsun
bence sadece abiyeyi giy illa bindallı giyinilecek diye birşey yok ben bindallı giymeyi düşünmüyorum kalas gibi durduruyo insanı
bir de seçtiğin bindallıyı beğenmedim açıkçası, çok alaturka duruyor. daha modern kesim tüllü zarif modeller var illa bindallı olcaksa da öyle birşey olsun
özür dileyerek lütfen yanlış anlama ama bence arkadaşların haklı ikiside koyu renk abiyen çok güzel olmuş fiziğin çok iyi ama bence kilolu durmuş değiştirin bindalınızı olmaz mı