• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecem ve annem

Kına ile düğün arasında gün farkı varsa sorun olmaz. Uçakla gidip gelirseniz trafik sıkıntısı da çekilmez. Ayrıca git bornovaya çok güzel kuaförler var Bostanlı veya Karşıyaka'da da var illa mahalle kuaforune gitmek zorunda degilsin
annem izmirde olsa
sorun değilde
annem izmirde değil
yaşadığı yerde uçak yok

ne çektin sen bu anneden :( Allah yardımcın olsun

3 ay önce oldu benimde düğünüm. tek diyeceğim sen en çok nasıl mutlu olacaksan onu yap. senin en mutlu günün o gün unutma ;)

İşin en kötü yanı ne biliyormusunuz . Gelin ve damadın mutlukuğu hiç önemli degil , yaaa kız tarafı sorun çırır yaaa erkek tarafı sırf egolarını tatmin etmek için her türlü rezaleti çïkarırlar. Siz kulaklarınızı tïkayın gönlünüzden geçeni yapïn . Herkesi mutlu etmek için uğraşmayın , annenizede günlük kiralık evler var tutarsın ister gelir ister gelmez ayıp yaaa .

Kina geceni dügünden 1 hafta önce izmirde yap, dügün öncesi ki gün arkadaslarinla istanbulda ufak bir eglence yaparsin bekarliga veda Partisi tarzinda

İşin en kötü yanı ne biliyormusunuz . Gelin ve damadın mutlukuğu hiç önemli degil , yaaa kız tarafı sorun çırır yaaa erkek tarafı sırf egolarını tatmin etmek için her türlü rezaleti çïkarırlar. Siz kulaklarınızı tïkayın gönlünüzden geçeni yapïn . Herkesi mutlu etmek için uğraşmayın , annenizede günlük kiralık evler var tutarsın ister gelir ister gelmez ayıp yaaa .
aynı fikirdeyiz bende bunu düşünüyorum
kızım bikes evleniyor nerde istiyorsa orda yapsın demek yerine
istanbulda olursa ben gelmem diyor

Evlenene kadar buraya bir sürü konu açacağım gibi geliyor.. Ama sizin fikirleriniz bana yardımcı oluyor.
Şimdi ben nişanlıyım. Mayısta düğünüm var. Annem şehirdışında yaşıyor ben ve babam istanbulda.
Kına gecemi istanbulda istiyorum. Düğünümde istanbulda olacak. Ama annem ben istanbulda kimsenin evinde kalmam istanbulda yaparsan kınana da gelmem benim izmirden bir sürü misafir gelecek onları istanbulda kınadan sonra nerde yatırcaz dedi bende teyzelerim var anne yardımcı olurlar dedim bu sefer başladı ben kimsenin evinde kalamam gelceksin benim evimden çıkacaksın gelinliğinle.
ya ben gelinlikle o kadar yolu çekemem senin evinin ordaki kuaförler saçımı makyajımı mahveder o kadar yol çekersem düğün günüm ziyan olur bütün gün moralim bozuk mu olayım düğünümde bi kere evleniyorum bırak istediğim yerde istediğim gibi yapayım diyorum kınamı. yok istanbulda olursa ben gelmem diyor neymiş kimsenin evinde kalmazmış
çok kırılıyorum istediğim gibi kına yapmama bile izin vermiyor annemin evinin orda olursa benim arkadaşlarım bile gelemez sırf onun istediği olsun istiyor ama kınası olan ben olacağım benim nazlanmam lazımken annem nazlanıyor gerçekten dayanacak gücüm kalmadı bana destek olacağına sorun çıkarmasından artık bıktım
sizce ne yapmalıyım
lütfen beni kırmadan yorum yapın lütfen

Bizde de buna benzer bi sıkıntı vardı hem bende hem abimde. Çünkü annemiz babamız her ikisi de başka kişilerle evli. Babam ve eşi problem yapmazken cici baba biraz kıskandı pürüz çıkardı kişilere söylemese de :D ama biz nerede yaşıyorsak eşim ve ben herşey orda oldu. Antalyadayiz mesela antalyada oldu kınam düğünüm kınayı kendi evimizde yaptık zaten annemle falan babamlar gelemedi ama düğüne katıldılar. Abim de istanbulda yaşıyor istanbulda oldu nikah ve kına. Bizimkiler de hep beraber oraya gittiler. Yani dediğiniz gibi sizin nazlanmaniz gerekiyor. İnsanları zorlamaya hiç gerek yok diye düşünüyorum zaten yeterince stresli günler geciriyorken.

Bak annenin huyunu bilmem ama boyle seyler insan hayatinda bikere oluyo birkere kina gecesi yapiyorsn ve tadini cikar kendi istedgin gibi organize et annenede son kez krmadan konus hep onun dedigi olamaz bu sefer sira sende senin gunun keyfine bak ailelerin. H donemlerde zorluk cikarmasna anlam veremiyorum en guzel gunun berbat etmelerine izin verme sahio cik kinana dugunune

günlük daire çok mantıklı geldi
çok sağol
Rica ederim.
istiklal cad. yakın bir yerdi mecidiyeköye düşüyormuş galiba her türlü ulaşım imkanı da vardı. 5 gece beş kişi 500TL kaldık. bedava gibi bir rakam yani.
2oda bir salon idi
çok büyük temizlik filan beklemeyin zaten bir gece ne olacak daha pahalı olanlar vardı oralar evet daha temiz idi sorun değil geceden geceye geldik zaten

düğün nişan arefesinde tatsızlıkların giderilmesine yardım edecekleri yerde tatsızlık çıkaran anneleri anlamıyorum gerçekten... amannnn boşver ya sallama bildiğini yap bence. kızının kınasında sorun çıkaracak kadar bencil bir anne gitsin otelde kalsın hayret birşey!

Kına yapma bence ,bana kalsa bende yapmazdım ,gereksiz geliyor bana,düğünü babanın yannda yapıcaksın sonuçta,düğme gelen kinayafa gelir,çok yazık o nasıl anne öyle ya,bir gecede uyumasin lütfen ,
Sen şimdiden bunları düşünme henüz 5 ayın var mutluluğuna bak

annenin evinde düğünden 1 hafta önce küçük bi kına yap oradaki akrabaların için. istanbulda da istediğin gibi bişey yaparsın.

Kına yapma bence ,bana kalsa bende yapmazdım ,gereksiz geliyor bana,düğünü babanın yannda yapıcaksın sonuçta,düğme gelen kinayafa gelir,çok yazık o nasıl anne öyle ya,bir gecede uyumasin lütfen ,
Sen şimdiden bunları düşünme henüz 5 ayın var mutluluğuna bak

yaaa ben kınamda acaip eğlendim, ki oynama konusu benim için tüyler ürpertici birşeydi. mutluluktan sarhoş gibiydim hayal meyal hatırlıyorum kınamı ama çok iyi hatırladığım tek şey deli gibi eğlendim (kamera falan yoktu annemin saçma sapan fikirleri yüzünden)

o yüzden bence yapsın kınayı ama kimsenin lafı etkilemesin, annesininki de! benim annem de "kapalılar erkek yok diye açılıp oynuyor kamera olursa kimse oynamaz" diye kameraya engel oldu! ne kapalı olup açılan oldu, ne de kamera yok diye oynayan oldu. şimdi anılarımda ne varsa o hayal meyal.. ben arkadaşlarımla oynuyorum annem gelmiş "pasta yetmedi napalım" diyor :sinirli: yav git abime söyle alsın gelsin herşeyi ben hallettim tamam ama kına gecem yani o anda birşeyin ucundan tutun bari! yok sandalye yetmemiş, görevliye söyleyiverin ek sandalye istiyoruz diye bunu da mı ben söyleyeceğim? evet ben söyledim:işsiz:

yorumları okumadan yazıyorum muhtemelen bu fikri veren olmuştur. annenizin olduğu yerde düğünden bir hafta önce küçük bi kına organize edin.annenizin çevresi katılsın. sonra da normal gününde sizin istediğiniz gibi istanbulda olsun.

Asıl kınanı İstanbul'da yapsan, annenin orda da evinde küçük bi kına yapsan?
Bunu da kabul etmezse keyfi bilir Yani kızının en önemli günü atlasın otobüse gelsin canım

Back
X