Kızlar konuyu umarım yanlıs yere açmamışımdır yeni formu ıncelemeyeli baya oldu cunku cozmemde zaman aldı:)
Kınam gecem yapıldı kayınvalıdem pek hos davranmadı acaba davranısları normalmı yoksa benmı anormal algılıyorum yorumlarınızı esırgemezseniz cok sevınırım.
-kına yakıldıgında avucumu acmadım herkesın ıcınde bende oglumu verdım dıye bağırdı pişkince gülerek.
-oynarken beni dehset derecede bakıslarıyla rahatsız etti hanı nasıl oynuyorum gıbısınden
-ve takı olarak kendılerı hıc bısey yapmadılar esımın cektıgı kredı parasıyla sadece bılezık aldılar set vs yok.
-kapı tutuldu gelın alma oldu, hadı adet yerını bulsun açın dıye kızarak tepkı verdı ki alınan para komık derecede küçük bi mebla.
-fotoğraf çekinirken sürekli aramıza girmeye kardesi(teyze)ve kendisi calıstı.
....vs
etrafın bıle cok dıkkatını cekmıs butun yakınlarım dedı kayınvalıden cok fenaya benzıyo diye..Şuan her şey cok yenı kımsenın gunahına girmek kötü davranmak ıstemıyorum ama asla haksızlığa yada patavatsızlığa gelebılecek bı ınsan değilim. benı sevenı severım sevmeyene sadece saygı duyarım anlayısında bı ınsanım..(kayınvalıdemde bıraz lafını esırgemeyen bı tip).. Mesela dun fotoğraf cekınırken aramıza gırdıklerınde artık dayanamadım şakayla karısık sımdı sız çekının koca nasılsa benım dedımonlarda sasırdı bi durdu. Özetle ne ben kımseye ne de kımse bana diş bilesin istemıyorum zaten uzak olucaz farklı sehırlerdeyız.Ama her sey yenı oldugu ıcın tam olarak nasıl davranmam gerektıgınıde bılemıyorum.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkür ederım.
Ahahhh sonuna çkk güldüm iyi yapmissinizKızlar konuyu umarım yanlıs yere açmamışımdır yeni formu ıncelemeyeli baya oldu cunku cozmemde zaman aldı:)
Kınam gecem yapıldı kayınvalıdem pek hos davranmadı acaba davranısları normalmı yoksa benmı anormal algılıyorum yorumlarınızı esırgemezseniz cok sevınırım.
-kına yakıldıgında avucumu acmadım herkesın ıcınde bende oglumu verdım dıye bağırdı pişkince gülerek.
-oynarken beni dehset derecede bakıslarıyla rahatsız etti hanı nasıl oynuyorum gıbısınden
-ve takı olarak kendılerı hıc bısey yapmadılar esımın cektıgı kredı parasıyla sadece bılezık aldılar set vs yok.
-kapı tutuldu gelın alma oldu, hadı adet yerını bulsun açın dıye kızarak tepkı verdı ki alınan para komık derecede küçük bi mebla.
-fotoğraf çekinirken sürekli aramıza girmeye kardesi(teyze)ve kendisi calıstı.
....vs
etrafın bıle cok dıkkatını cekmıs butun yakınlarım dedı kayınvalıden cok fenaya benzıyo diye..Şuan her şey cok yenı kımsenın gunahına girmek kötü davranmak ıstemıyorum ama asla haksızlığa yada patavatsızlığa gelebılecek bı ınsan değilim. benı sevenı severım sevmeyene sadece saygı duyarım anlayısında bı ınsanım..(kayınvalıdemde bıraz lafını esırgemeyen bı tip).. Mesela dun fotoğraf cekınırken aramıza gırdıklerınde artık dayanamadım şakayla karısık sımdı sız çekının koca nasılsa benım dedımonlarda sasırdı bi durdu. Özetle ne ben kımseye ne de kımse bana diş bilesin istemıyorum zaten uzak olucaz farklı sehırlerdeyız.Ama her sey yenı oldugu ıcın tam olarak nasıl davranmam gerektıgınıde bılemıyorum.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkür ederım.
Diğer konusunda kına gecem ekimde demiş, daha yeni evli demek ki, ama 2 günlük evli olup buraya konu açıyorsa pes derimŞuan evliliginizde 2 gününüz mü?
Yazdıklarindan oyle tahmin ettim ...Evliliginin 2 gununde kendini bunlarla dolduruyorsa bende pes diyorum....Diğer konusunda kına gecem ekimde demiş, daha yeni evli demek ki, ama 2 günlük evli olup buraya konu açıyorsa pes derim
2. günüyse çok şaşırırım valla, bazı şeylerde haklı görmüştüm de ikinci günden bunları kafasına takarsa ilerisini düşünemiyorumYazdıklarindan oyle tahmin ettim ...Evliliginin 2 gununde kendini bunlarla dolduruyorsa bende pes diyorum....
Dün fotograf cekinirken yazmis galiba dügunden bahsediyor diye düsündüm...2. günüyse çok şaşırırım valla, bazı şeylerde haklı görmüştüm de ikinci günden bunları kafasına takarsa ilerisini düşünemiyorum
İnsanlar ne zorluklara göğüs geriyor.
Dün fotograf cekinirken yazmis galiba dügunden bahsediyor diye düsündüm...
Düğünun ertesi günümüBen nefes almaya bile zor zaman bulmustum
ben neden "buyuk bir sorun" gormuyorum
sizi altına bogsalar harika bir kına gecesi mi gecirmis olacaktınız?
bu kadar para odaklı olmayın, mutlulugunuzu bozmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?