Kina gecesi hakkinda ??

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
88
Kizlar merhaba dugunume 2 hafta kaldi. Kina gecesi heralde düğünden daha önemli bizler için bilmem en azindan benim için öyle:KK16: kizlar bu haftalarda evlenen arkadaslarima bakiyorum kina gecelerinde organizasyon tutmuşlar çok guzel oluyor bende yapmak istiyorum ama maddiyatim yok eşime söylesem yardimci olabilir onun maddi durumu daha iyi ama ona söylemek istemiyorum. Ayarlayabilirsem kendim tutmak istiyorum bursa da uygun fiyatli onerebileceginiz kina için organizasyon firmasi varmidir yardimlarinizi bekliyorum

Fiyatı bilemem de iki hafta sonraki kınaya firma bulmak zor gibi

Kiralayın bindallıları çevredekilere

Bir de Osmanlı şerbeti konsepti yapın

Hürrem gibi takılın

Kizlar merhaba dugunume 2 hafta kaldi. Kina gecesi heralde düğünden daha önemli bizler için bilmem en azindan benim için öyle:KK16: kizlar bu haftalarda evlenen arkadaslarima bakiyorum kina gecelerinde organizasyon tutmuşlar çok guzel oluyor bende yapmak istiyorum ama maddiyatim yok eşime söylesem yardimci olabilir onun maddi durumu daha iyi ama ona söylemek istemiyorum. Ayarlayabilirsem kendim tutmak istiyorum bursa da uygun fiyatli onerebileceginiz kina için organizasyon firmasi varmidir yardimlarinizi bekliyorum
butcenızı hıc zorlamayın bence... ınanın cogu kısı hatırlamayacak bıle
sırf sız kendı ıcınıze sinsin ıcınızde kalmasın dıye yapacaksanız ınternetde bıle bu organızasyon ıcın uygun fıyata gereklı malzemeler satılıyor kaftan bındallı tef falan... bunlardan temın edıp kız arkadaslarınızla ogun erkenden veya bı gun once organızasyon bıle yapabılırsınız

kuzenım bın tl vermıstı organızasyona ...

Arkadaşlarınız varsa organizasyona gerek yok ki .
Davul hariç herseyi kendiniz ucuza satın alıp sonra süsleyebilirsiniz.

Bu ara çok moda oldu bu. Bence fazla bi numarası Yok ben pek sevmedim klasikçiyim sanırım.

butcenızı hıc zorlamayın bence... ınanın cogu kısı hatırlamayacak bıle
sırf sız kendı ıcınıze sinsin ıcınızde kalmasın dıye yapacaksanız ınternetde bıle bu organızasyon ıcın uygun fıyata gereklı malzemeler satılıyor kaftan bındallı tef falan... bunlardan temın edıp kız arkadaslarınızla ogun erkenden veya bı gun once organızasyon bıle yapabılırsınız

kuzenım bın tl vermıstı organızasyona ...
Kaftan kiraladik ama benim cok cevrem yok yabi oyle arkadas filan o yuzden aslinda organizasyon dolu dolu duruyor o yuzdende istiyorum kuzeniniz nerde oturuyor

Kaftan kiraladik ama benim cok cevrem yok yabi oyle arkadas filan o yuzden aslinda organizasyon dolu dolu duruyor o yuzdende istiyorum kuzeniniz nerde oturuyor
gazıantepdeyız bız...
zaten kaftan gıyecek akrabanız yoksa organızasyon sırketıyle gelen 3 danscı kız doldurmaz canım. ınan bosa masraf yaptıgınla kalırsın

kuzenlerın komsunun kızları falan yok mu

esının arkadasları kuzenlerıde mı yok kızlardan...

Herşeyin sektörü var artık gün geçtikçe Yen'i şeyler oluyordu. Benim de maddi durumum el vermedi kına gecemi evde yapmak zorunda kaldım ama düğünüm çok güzel oldu. Kendiniz organize edebilirsiniz.

Yen'i evliyim. Ne kına gecesi ne de düğün yaptım. :rapci:Ben mi ilgincim bilmiyorum.

Malesef onunkilerde uzakta dugune gelecekler sadece onlardan da bizden de yok hani 3 5 kiz olur gelin çıkartırken mum filan tutuyorlar ya oyle bulunur ama kaftan giycek kimse yok
e kımse de olmayacakmıs kı...
kınayı evde aıle ıcınde nıye yapmak ıstemıyorsunuz ? ben hıc kına bıle yapmadım hem bosa yorgunluk hem bosa masraf ... ıyıkıde yapmamısım kuzenım kusursuz bı kına yaptı dugun gıbı kına fakat ona bıle laf soyleyen begenmeyen oldu... ınsanları memnun etmek zor. ona para harcayana kadar ceyınıze daha guzel seyler alırsın

hem az sure kalmıs hem kımse yokmus ... bosuna kendını uzup yorup strese sokuyorsun bence :)
aynı sehırde olsak gelırdım bıkac kızla organızasyon yapardık :)

Bende cok sevmemiştim ama benim cok cevrem yok organizasyon olunca onlar oynuyorlar kina filan yakiyorlar doku doku geciyor benim arkadas cevremde yok oyle kaftan giyecek
Benimde pek çevrem yoktu organizasyon tutmadım yinede güzel oldu kına gecem. Ne biliyim ben sevmedim ya. Geçen bi arkadaşın kına gecesinde vardı 1200 tutmuşlar yaptıkları hiç bişey Yok hem pahalı Hemde parasına göre iyi değil

İçinde kalacaksa acele et ve hemen eşine söyle yarın araştırıp ayarlayın. .ama sırf dolu dolu dursun falan derseniz gerek yok bence

e kımse de olmayacakmıs kı...
kınayı evde aıle ıcınde nıye yapmak ıstemıyorsunuz ? ben hıc kına bıle yapmadım hem bosa yorgunluk hem bosa masraf ... ıyıkıde yapmamısım kuzenım kusursuz bı kına yaptı dugun gıbı kına fakat ona bıle laf soyleyen begenmeyen oldu... ınsanları memnun etmek zor. ona para harcayana kadar ceyınıze daha guzel seyler alırsın

hem az sure kalmıs hem kımse yokmus ... bosuna kendını uzup yorup strese sokuyorsun bence :)
aynı sehırde olsak gelırdım bıkac kızla organızasyon yapardık :)
Ben kina yapmazdim ama annemde ona özendi canim. Mecbur kaldık salon tutmaya. Burda boyle kalbi guzel insanlari taniyinca nasil seviniyorum cok tesekkur ederim sanki gelmissinde yanimda destek olmuşsun gibi hissettirdin gercekten cok sagol

Back
X