- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
-
butcenızı hıc zorlamayın bence... ınanın cogu kısı hatırlamayacak bıleKizlar merhaba dugunume 2 hafta kaldi. Kina gecesi heralde düğünden daha önemli bizler için bilmem en azindan benim için öylekizlar bu haftalarda evlenen arkadaslarima bakiyorum kina gecelerinde organizasyon tutmuşlar çok guzel oluyor bende yapmak istiyorum ama maddiyatim yok eşime söylesem yardimci olabilir onun maddi durumu daha iyi ama ona söylemek istemiyorum. Ayarlayabilirsem kendim tutmak istiyorum bursa da uygun fiyatli onerebileceginiz kina için organizasyon firmasi varmidir yardimlarinizi bekliyorum
Kesinlikle katiliyorum :))Vala onu bunu bilmiyorum ama şu düğün için harcanan bütçeyle ülke kurtulur ha:)
Kaftan kiraladik ama benim cok cevrem yok yabi oyle arkadas filan o yuzden aslinda organizasyon dolu dolu duruyor o yuzdende istiyorum kuzeniniz nerde oturuyorbutcenızı hıc zorlamayın bence... ınanın cogu kısı hatırlamayacak bıle
sırf sız kendı ıcınıze sinsin ıcınızde kalmasın dıye yapacaksanız ınternetde bıle bu organızasyon ıcın uygun fıyata gereklı malzemeler satılıyor kaftan bındallı tef falan... bunlardan temın edıp kız arkadaslarınızla ogun erkenden veya bı gun once organızasyon bıle yapabılırsınız
kuzenım bın tl vermıstı organızasyona ...
Bende cok sevmemiştim ama benim cok cevrem yok organizasyon olunca onlar oynuyorlar kina filan yakiyorlar doku doku geciyor benim arkadas cevremde yok oyle kaftan giyecekBu ara çok moda oldu bu. Bence fazla bi numarası Yok ben pek sevmedim klasikçiyim sanırım.
Iste cevrem yok malesef o yuzdende istiyorum acikcasiArkadaşlarınız varsa organizasyona gerek yok ki .
Davul hariç herseyi kendiniz ucuza satın alıp sonra süsleyebilirsiniz.
gazıantepdeyız bız...Kaftan kiraladik ama benim cok cevrem yok yabi oyle arkadas filan o yuzden aslinda organizasyon dolu dolu duruyor o yuzdende istiyorum kuzeniniz nerde oturuyor
Malesef onunkilerde uzakta dugune gelecekler sadece onlardan da bizden de yok hani 3 5 kiz olur gelin çıkartırken mum filan tutuyorlar ya oyle bulunur ama kaftan giycek kimse yokesının arkadasları kuzenlerıde mı yok kızlardan...
e kımse de olmayacakmıs kı...Malesef onunkilerde uzakta dugune gelecekler sadece onlardan da bizden de yok hani 3 5 kiz olur gelin çıkartırken mum filan tutuyorlar ya oyle bulunur ama kaftan giycek kimse yok
Benimde pek çevrem yoktu organizasyon tutmadım yinede güzel oldu kına gecem. Ne biliyim ben sevmedim ya. Geçen bi arkadaşın kına gecesinde vardı 1200 tutmuşlar yaptıkları hiç bişey Yok hem pahalı Hemde parasına göre iyi değilBende cok sevmemiştim ama benim cok cevrem yok organizasyon olunca onlar oynuyorlar kina filan yakiyorlar doku doku geciyor benim arkadas cevremde yok oyle kaftan giyecek
Ben kina yapmazdim ama annemde ona özendi canim. Mecbur kaldık salon tutmaya. Burda boyle kalbi guzel insanlari taniyinca nasil seviniyorum cok tesekkur ederim sanki gelmissinde yanimda destek olmuşsun gibi hissettirdin gercekten cok sagole kımse de olmayacakmıs kı...
kınayı evde aıle ıcınde nıye yapmak ıstemıyorsunuz ? ben hıc kına bıle yapmadım hem bosa yorgunluk hem bosa masraf ... ıyıkıde yapmamısım kuzenım kusursuz bı kına yaptı dugun gıbı kına fakat ona bıle laf soyleyen begenmeyen oldu... ınsanları memnun etmek zor. ona para harcayana kadar ceyınıze daha guzel seyler alırsın
hem az sure kalmıs hem kımse yokmus ... bosuna kendını uzup yorup strese sokuyorsun bence :)
aynı sehırde olsak gelırdım bıkac kızla organızasyon yapardık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?