• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesi iptali

Ayni yerde 3 -5 salon olabiliyor bence iptal olmamıstir .
Yada tarihi yanlis hatirladıniz :KK53:

Adama vu kadar laf söylüyorsun mutsuz olmasını istiyorum diyorsun
Bence adam seni arasa buluşmaya güvercin taklasi ata ata gidersin
Aramazsa bozulursun falan
Hiç inandirici degilsin

"Sizce ne olmus olabilir kizlar?" sorusu kadar sacma (kim, neye dayanarak tahminde bulunacak?) ve itici bi soru gormedim bugun bdv'de..

Düğün salounun ismi tam adresi telefonu davetiyenin üzerinde yazıyordu teli açarken doğru yeri arıyorum demi evet burası düğün vardı bu akşam ama anlaşamamışlar iptal oldu bugün boşuz gelebilirsiniz dedi

Kim neden etkilensin ki. Evet buraya yazmam ama insan aşırı derecede uzulduyse haksızlığa ugradiysa ve karşısındaki kişi başkasıyla mutluysa içten içe yediremeyebilir. Beni böyle üzüp mahfedip nasıl mutlu olabiliyor diye uzulmesini isteyebilir. Normal olduğu için değil ama duygularından dolayı öyle düşünmesi normal
Dediklerinize katilirim, yani insan merak edebilir belki ama konunun sonunda sordugu soru cok sacma.. Kim, ne bilsin yani?

Son düzenleme:
Ailesi anne ve ablası melek gibidir onların gözü takıda falan değil ablasına ben çok beddua ettim buna dedim haklısın dedi öz ablası bana kardeşim haksızlık yapmış sana bundan üç ay önce böyyle söyledi

Kınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam

Ne fesat insansin ya. Insanlarin mutsuzluklariyla besleniyorsun. Tum o cektigin uzuntuleri bu kalbin yuzunden cektin bence. Hale bak.

Düğün salounun ismi tam adresi telefonu davetiyenin üzerinde yazıyordu teli açarken doğru yeri arıyorum demi evet burası düğün vardı bu akşam ama anlaşamamışlar iptal oldu bugün boşuz gelebilirsiniz dedi

Ama sizin yaptığınız sadece stalkla kalmamış ki siz baya takıntı yapmışsınız.. Ilk boyle anlatmamissiniz ama dugun salonuna kadar aramissiniz... Bu şekilde yaşamak sadece size zarar verir aklinizda bulunsun.. Adamın resmi nikahı kıyılmış ne umuyorsunuz.. Diger konunuza da yazmışım durumunuz bence icler acısı.. Bir hemcinsimin kendini bu kadar düşürmesi..

Diyecek pek bisey yok.. Çünkü soru sorup cevap da beklemiyorsunuz.. Ya da yonlendirmeyle belki kendimi degistiririm de demiyorsunuz..
Varsa yoksa sacma sapan konu icerigi sonuna da yalandan bir "sizce neden boyle olmuş olabilir kızlar"

Neyse daha fazla yazamiycam..

Eski sevgiline aşıksın galiba veya mutsuzluğundan mutlu oluyorsun boşver ya ilgilenme bile eski adıüstünde

Kınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam
vicdanınızı kollayın hele yerinde mi ... Yazık şuan acınacak durumdasınız... Birinin mutsuzluguyla besleniyorsunuz :kusmuk:

Back
X