- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediklerinize katilirim, yani insan merak edebilir belki ama konunun sonunda sordugu soru cok sacma.. Kim, ne bilsin yani?Kim neden etkilensin ki. Evet buraya yazmam ama insan aşırı derecede uzulduyse haksızlığa ugradiysa ve karşısındaki kişi başkasıyla mutluysa içten içe yediremeyebilir. Beni böyle üzüp mahfedip nasıl mutlu olabiliyor diye uzulmesini isteyebilir. Normal olduğu için değil ama duygularından dolayı öyle düşünmesi normal
Düğün salounun ismi tam adresi telefonu davetiyenin üzerinde yazıyordu teli açarken doğru yeri arıyorum demi evet burası düğün vardı bu akşam ama anlaşamamışlar iptal oldu bugün boşuz gelebilirsiniz dedi
yakışır...Kınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam
Aramis, salon sahibi de ne hikmetse anlasamadilar yuzuk attilar demis. Konu sahibi de besleniyor bundan :)Kınanın yapılacagı yer degişmiş olabilir,
Günü degişmiş olabilir,
Niye ilk iptal oldugu geldi aklınıza![]()
Düğün salounun ismi tam adresi telefonu davetiyenin üzerinde yazıyordu teli açarken doğru yeri arıyorum demi evet burası düğün vardı bu akşam ama anlaşamamışlar iptal oldu bugün boşuz gelebilirsiniz dedi
Kınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam
vicdanınızı kollayın hele yerinde mi ... Yazık şuan acınacak durumdasınız... Birinin mutsuzluguyla besleniyorsunuzKınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam

Kınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam