Kına gecesi

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb
Düğünüm yaklaşıyor ve ben kına gecesi istemiyorum, oynamayı seven biri değilim kimsede oynamasın istiyorum çünkü yaparsam çok sıkılcam eminim.
Zar zor herkesi ikna ettim edemediklerimde mecburen saygı göstercekler ki birde maddiyat yüzünden yapmadığımı düşünenler var ama asla öyle birşey yok o yüzden takmıyorum onları.
Sizce kına gecedi yerine alternatif birşey yapmalımıyım oyunsuz olcak ama,yada hiçbirşey yapmasam çok mu garip olur?
Millet o kadar meraklı ki abuk sabuk konuşmaya yok onların altında ezilirsin filan ne alakası var haksızmıyım,sonuçta biz üzerimşze düşen herşey yaptık yapıyoruzda
Bu arada eklemem gereken birşey daha var kv ben mutlaka kına görmek istiyorum dedi yani toplanıp eve gelneyi düşünüyorlar ama ben istemiyorum evde yapcak olsam yapardım zaten değil mi gelmek isteyene gelmede diyemezsin nolcak bilmiyorum alternatif isterken yemek gibi birşey tarzında sordum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum

Son düzenleme:
Bence yapmalisin bende senin gibi dusunuyodum dugun bile istemiyodum. Ama kima gecemde o kadar cok eglendim ki hayatinda hic oynamamis olan ben sanki icimden o gun tanyeli cikms gibiydim. tekrar ayni seyleri yasamak isterim. Bu gunler geri gelmicek ve en guzel anlarin boyle dusunerek bu gunlerini mahvetme.

bana çok enteresan geldiniz.
ben oynamıyorum kimse oynamasın.
mecburen saygı gösterecekler vs vs
yapmayın bir şey kimse de gelmesin.
düğün dernek eğlence işidir, milleti zapturapta almanın alemi ne?

kızlar arasında ufak bi eglence düzenliyebilirsin. bekarlıga parti gibi.
yüksek yüksek tepelerden bile sinir oluyorum ben. caldırmadım kınamda

Ben mesela daha önce kına gecelerine gittiğimde de hep çok sıkılan biriydim bilmiyorum pişman olmam gibi geliyor inş olmam

bana çok enteresan geldiniz.
ben oynamıyorum kimse oynamasın.
mecburen saygı gösterecekler vs vs
yapmayın bir şey kimse de gelmesin.
düğün dernek eğlence işidir, milleti zapturapta almanın alemi ne?
Yani kimse oynamasın derken çok sıkılacağım bi ortam olcak önemli olan gelinin eğlenmesi bence

Çılgın bir bekarlığa veda partisi düzenleyerek iyice şimşekleri üzerine çekebilirsin mesela
Dğl mi:)

Kına gecesi istemeyenide ilk defa duydum vallahi...ee siz oynamayın el çırpın da millet neden oynamasın ki..Ayrica hatirlatirim birgün sonrada düğün var o zaman nolacak...nikâhtan gidiyorsaniz o ayrı tabi...

şimdi düğün oynamalı mı

nikah ya da yemek gibi mi

eğer düğün oynamalı ise

yakın arkadaşlar ile yemek canlı müzik gibi bir yere gidilebilir

düğün oynamalı değilse çevre isterse annenin çevresi vs seni çok katmadan yapsınlar kına

örneğin bir arkadaşın yemekli vs düğünü vardı oynamalı vs ama kişi sayısı sınırlı idi

ilçede oturuyorlardı oradaki eş dost tanıdığa da kına gecesi yaptı

hani kınaya 3 kişi gittik iş yerinden düğüne 40 kişi

Kına gecesi istemeyenide ilk defa duydum vallahi...ee siz oynamayın el çırpın da millet neden oynamasın ki..Ayrica hatirlatirim birgün sonrada düğün var o zaman nolacak...nikâhtan gidiyorsaniz o ayrı tabi...
O zamanda bütün gece oturup patlycsm sıkıntıdan,düğünde aslında oyun olsun istemedik ama kesin kalkar oynarlar kınada oynayanaynlar düğünde oynar:)

Sevdiklerin yaninda olacak. Muzik ve eglence herkes gulecek sevinecek. Ben omlari eglenirken gormek bile hosuma gider. Sonucta evleneceksin niye sıkılasn ki. Oynamasan bile oynayanlara alkış tutarsin :) bence eğlenceli olur yaa yapmalısınız

:) kendin yapmak istemiyorsan başkası ne der diye düşünme bence :)
soranlarada biz kına gecesi istemiyoruz dersin olur biter. Kına gecesi yapmadın diye kimse kimseye ezilmez savaşta mısınız sanki? o kadar belliki bazı şeylerin göstermelik olduğu.

Ben de istemiyordum. Oynamayi bilmem ben de.

Ama yaptım. Hem de nasil guzel oldu. Davulcudan davulu alip cilgin atan videom var. Uzun elbise giymistim etek sallamak yetiyo oynarken zaten. Bizde cogu arkadasim kaftan giydi, nedime kizlarin dans showlari falan vardi. Cok memnun kaldim.

Bi damada padisah kostumu giydiremedik o icimde kaldi.

Organizasyon sirketi ile anlas. Guzel bi mekan ayarla. Yap.

Düğünün nasıl olacağı belli değil açıkcası mesela bir arkadaşımızn düğünü oynamalı olmayacaktı güya ama misafirler çaldırıp oynadılar,bizde isteöiyoruz ama dediğim gibi bize de süprz olabilir, kv ben illa kına yakcam dedi yani eve gelcekler sanırım ama çok komik olur sanki kırmadan nasıl söylenir bilmiyorum eve gelnek isteyenede gelme denmez ki

Aslında orada ki herkes sevdiğim insanlardan olmayacak yani çok sinir olduğum insanlarda olacağı için pek eğlenemem:)
Bencede öyle tamamen böyle düşünüyorum ben de ama etrafımzdaki insanlar konuşuyolar işte boş boş

Ben de sıkılıyorum kına gecesinde , kaftan falan da hiç beğenmiyorum . Herkes sevmek zorunda değil niye tepki gösteriliyor ki ?
Ama alternatif bişey yapmaktansa hiç yapmaman daha mantıklı .

...

ben de kına gecesi yapmayacaktım hiç hazzetmem çünkü
ama ailem olmaz öyle şey dedi, ben de yapmaya mecbur kaldım
ama bugün iyi ki yapmışım diyorum

Kına gecesi yapmadım, hiç de pişman olmadım.
Onun yerine gelin hamamı yaptık kızkıza... Bir güzel yıkandık paklandık, köpükler keseler masajlar çok daha güzel oldu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…