Kına gecesi

Bu arada teker teker tşk edemedim hepiniz çok saolun tşkler yeni fikirler gelirse aklınza söyleyin yine:)

Bir arkadaşımızda istememişti, diğer kızlar ısrar ettiler o da bekar evinde yaptı kınasını kendi kız arkadaşlarıyla. Normalde kız kıza nasıl toplanıyorlarsa öyle oldu ek olarak abiye giydi saç makyaj yaptırdı, nişanlısı geldi, sanırım sadece kendi annesi kv si ve çok yakın kadınlar vardı. Yani hep gençler vardı (ben gitmedim ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla) Bir de fotoğrafları oldu anıları. Kv mutlaka kına görmek istiyorum dediyse nişanlına kına gecesi yapsınlar. Bizde erkek evi ayrı kurar kınayı, kız evi ayrı kurar (isteyen hiç yapmaz).

bence kınanız yakılsın uzun surmesin ama yakılsın ilerde bu düşüncede olmazsanız üzülürsünüz kınanız yansın zaten o anlarda ne olduğunu pek anlamıosunuz zaman hemen geçio

Yok bizde ayrı ayrı kıma yapılmıyo sadece kız tarafı yapıyo,evde toplansakta öyle abiye filan giyinmem yani ikram filan olur o kadar

Gelin hamamı mantıklı geliyor sankiii

o zaman mecbur kına gecesi yapacaksın gibi.. Bir arkadşın yorumunu okudum bence organizasyon şirketi tutarak kızlar pistte sen tahtta oturarak işi çözebilirsin :)
Yok yok kesin kararlıyım kına gecesi olmasın. Oturmaya gelirler ikram filan olur o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…