Kına gecesi

Düğün oynamalı nasıl olmayacak ?_
O zaman ya nikah yapacaksın ya da kokteyl..

Ben de oynamayı sevmem -beceremem diyenlerdendim. İyi ki de yapmışım kına -düğün.
O kadar çok eğlendik ki sevdiklerimle ve oynadım ki.
Şimdi iyi ki diyorum.
Ha sorsan yine kına-düğün gitmeyi ve oynamayı sevmem. Sadece kendi düğünüme hastı diyorum etraftakilere.

Bilmiyorum hiç içimden gelmiyor,şimdi yapsam acaba güzel olur mu diye eminim olmaz sonradan çoşup eğleneceğimi zannetmiyorum yapım böyle

Ben de sıkılıyorum kına gecesinde , kaftan falan da hiç beğenmiyorum . Herkes sevmek zorunda değil niye tepki gösteriliyor ki ?
Ama alternatif bişey yapmaktansa hiç yapmaman daha mantıklı .
En güzeli hiçbirşey yapmamak aslında ama başımın etini yediler
ben de kına gecesi yapmayacaktım hiç hazzetmem çünkü
ama ailem olmaz öyle şey dedi, ben de yapmaya mecbur kaldım
ama bugün iyi ki yapmışım diyorum
Şu an herkes bana da olmaz öyle şey diyo ama yok kararlıyım

Takma canım o konuşanları :) biliyorum bazen zor ama düzene boyun eğme
siz aranızda anlaşıp böyle bir karar aldıysanız kimseeyi ilgilendirmez :):)

Kına gecesi ıstemiyorsan yapma .şahsen bende hiç sevmem yapacaklarm arasinda kına gecesi yok .göbek atmak herkesin icinde oynamak yok . Napalım herkes herseyi sevmek zorunda değil .kendini boşuna sıkma sartlandırma içinden ne geliyorsa onu yap .

Kına gecesi yap bence. Şimdi oyun ekipleri var onlardan tut zaten çoğu zaman onlar gösteri yapıyor. Ilerde fikrin değişirse pisman olma

Kına gecesi yapmadım, hiç de pişman olmadım.
Onun yerine gelin hamamı yaptık kızkıza... Bir güzel yıkandık paklandık, köpükler keseler masajlar çok daha güzel oldu bence.
iyiymiş bak bu aslında hiç aklıma gelmedi:)

Ben de hiç sevmiyorum kına gecesi. Yapmayın istemiyorsanız.
Benim gibi düşünenleri görmek ne güzel

Yani fasıl gurubu olcak türk sanat müziği filan yemek vs..

Takma canım o konuşanları :) biliyorum bazen zor ama düzene boyun eğme
siz aranızda anlaşıp böyle bir karar aldıysanız kimseeyi ilgilendirmez :):)
Evet evet takmamakıyım
Aslında nilanlımda bi ara niye yapmıyosun filan dedi ama sen benim yanındamusın değilmisin dedim tabi yanındayım dedi kapandı konu

Kesinle böyle düşünüyorum bende millet konuşcsk diye istemediğim bişeyi tapmamalıyım

iyiymiş bak bu aslında hiç aklıma gelmedi:)

Benim gibi düşünenleri görmek ne güzel

Yani fasıl gurubu olcak türk sanat müziği filan yemek vs..

Ben tavsiye ederim hamam faslını. İlla kına yakıcaz derlerse orda yaksınlar hemen yıkarsın ben öyle yaptım.
Bir otelin spasını kapatmıştık biz. Biraz pahalı oldu ama çok keyifli oldu. Aperatif bişiler de hazırlamışlardı. 3-4 saat takıldık.

Şarkıları, konsepti sen seç. Bekarlığa veda gibi olsun Ama olsun. :) Kına gecesine nikaha gelemeyecek insanlar da gelebiliyor hem. Ya da oynansın, sen istersen gecenin kızı ol otur kenarda, hoş beş et. Ne zararı var ki, bir çeşit parti de geç. :)

bana bencıl bır yaklasım geldı oynamayı sevmıyorsunuz dıye??? bende hıc sevmıyorum tarzım degıl fakat kv bır oğlu var oda bu duyguyu yasamak ıster sonucta tek degılsınız esınızde o gune dahıl oluyor aılenız ve karsı tarafın aılesıde. ben tum arkadaslarımızla bır barda yaptık.daha sonra evımız cok buyuk oldugu ıcın evdede aıle buyuklerıyle yaptık ortada bır alan var fazlasıyla. cokta guzel oldu.herkesın gonlu olmuş oldu.bence kımsenın ıcınde bırsey kalmasın en basında ben de tercıh etmıyordum ama esım bole bır anıyı atlamak ıstemedı cokta haklı.

Kına gecesi yap bence. Şimdi oyun ekipleri var onlardan tut zaten çoğu zaman onlar gösteri yapıyor. Ilerde fikrin değişirse pisman olma
Yok inş pişman olmam diye düşünüyorum hayırlısı
yok inş pişman olmam diye düşünüyorum hayırlısı

Yapmadım, pişman da olmadım.
Alternatif bir şey de yapmadım.
Çok da konuşulmadı bu konu ki bizde kına yapmama gibi bir şey yoktur.

Ben de hiiç sevmezdim hiç oynamadığım için ama yakın arkadaşlarımın kınalarına katılıp delüler gibi oynayıp eğlendiğimiz için sabırsızlıkla bekliyoruuum.

Oynamadım diye pişman olan var mıdır bilemiyorum:)
Ben yaptım hiç de eğlenmedim öyle deli gibi. Milletin yanında durmak amaçlı dönüp durdum işte. Hİç de istememiştim ne kına ne düğün, sade temiz bir nikah tamam işte.
Sevmeyen sevmiyor.

tercihlere tabiki saygı duyulmalı ama iki saatlik geleneklerimizi böyle böyle hiç etmenizin mantığı ne?
şimdi istemezsin oynamayı sevmiyorum diye ki bence asıl amacın kaynana olsun dedi diye bilenmiş gibisin, yarın içine cuk diye oturacaktır emin ol..
oynamayı sevmiyorsun düğünün ne olacak ha dersen ki tasavvuf düğün yapacağım kınayıda o şekilde yapabilirsin eğer sebebi inançsa..yok ben oynamak istemiyorum kimse de oynamayacak banane ya diyorsan sanırım düğünde yapmayacaksın.

Fikir iyi ama soa filan kapatanayız biz sanırım bide kına da olmaz:)
İşte ankatamıyorum kendime içim kabul etmiyo gerçekten
O dahil olmayacak ki o geceye yani bazen damatta oluyo kına gecesinde ama yapsam nişanlım hayatta gelmez o da benim gibi, yani bu sadece benimle ilgili bir de zaten nilanlım 3 erkek kardeş eltilerimin kına gecesi oldu benimki de olmayıversin hevesleri kalmaz yani:)

kızlar arasında ufak bi eglence düzenliyebilirsin. bekarlıga parti gibi.
yüksek yüksek tepelerden bile sinir oluyorum ben. caldırmadım kınamda
bende tepeler çalmadı panpa milletin ağzını açıkta bırakacak kararlara imza attık camide ilahi ekipleriyle oldu bu da bir seçenek

bende tepeler çalmadı panpa milletin ağzını açıkta bırakacak kararlara imza attık camide ilahi ekipleriyle oldu bu da bir seçenek
oda güzelmiş panpa.
kına gecesinde kızın aglatılmasınada karşıyımmmmm
karşıyım karşıııııı şarkısı bize gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…