- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet bencede ne anlamı var istemeye istemeye orada durmanınOynamadım diye pişman olan var mıdır bilemiyorum:)
Ben yaptım hiç de eğlenmedim öyle deli gibi. Milletin yanında durmak amaçlı dönüp durdum işte. Hİç de istememiştim ne kına ne düğün, sade temiz bir nikah tamam işte.
Sevmeyen sevmiyor.
Hayır kv ile hiç ilgisi yok asla benim yapımla alakaşı tamamen sevmem bu tarz şeyleri ve en başından ben kına yapmıycam diyodum zaten.tercihlere tabiki saygı duyulmalı ama iki saatlik geleneklerimizi böyle böyle hiç etmenizin mantığı ne?
şimdi istemezsin oynamayı sevmiyorum diye ki bence asıl amacın kaynana olsun dedi diye bilenmiş gibisin, yarın içine cuk diye oturacaktır emin ol..
oynamayı sevmiyorsun düğünün ne olacak ha dersen ki tasavvuf düğün yapacağım kınayıda o şekilde yapabilirsin eğer sebebi inançsa..yok ben oynamak istemiyorum kimse de oynamayacak banane ya diyorsan sanırım düğünde yapmayacaksın.
Kesinle böyle düşünüyorum bende millet konuşcsk diye istemediğim bişeyi tapmamalıyım
o zaman kaynana ve kına ekibi geldiğinde evde olma aa biz yapmayacağız demiştik ya dersiniz süper olur haEvet bencede ne anlamı var istemeye istemeye orada durmanın
Hayır kv ile hiç ilgisi yok asla benim yapımla alakaşı tamamen sevmem bu tarz şeyleri ve en başından ben kına yapmıycam diyodum zaten.
Düğünü erkek tarafı yaptığı için çok fazla karışamadım yani keske olmada ama olcak
:)) sonuna kadar direncem:)Aynen öyle seni ne mutlu edecekse, ne yapmak istiyorsan onları yap, aklında bişey kalmasın yeter.
Herşeyi yapsan bile insanlar memnun olmayacak bişiyler bulurlar.
Benim kuzenimde senin gibiydi yapmak istemiyordu ama baskılara dayanamadı yaptı mecburen ne mi oldu kendi düğünlerinde onlar dışında herkes eğlendi :):) onlar sanki uzaylı gibi oturdular :)
Bilmiyorum ne diycez evde hiç istemem zatenama öyle bi niyetleri var galibao zaman kaynana ve kına ekibi geldiğinde evde olma aa biz yapmayacağız demiştik ya dersiniz süper olur ha
:)) sonuna kadar direncem:)
Ben mesela daha önce kına gecelerine gittiğimde de hep çok sıkılan biriydim bilmiyorum pişman olmam gibi geliyor inş olmam
Yani kimse oynamasın derken çok sıkılacağım bi ortam olcak önemli olan gelinin eğlenmesi bence
Dğl mi:)
Ne güzel yapmış bende kısmetse mısıra gitmek istiyorum:) bencede sırf adet diye yapmak istemiyorum zorlama olur yaniKuzenim yapmadı, nikahla evlendi kız kıza ufak bir parti yaptık kona yok bir şey yok. O para ile en güzel yerde balayı yaparım dedi, Maldivler' gitti :)balayına. bende eğer kısmet olurda evlenirsem yapmayı düşünmüyorum. Bana da sıkıcı geliyor. Bütün gözler üzerinde alıyorlar ortalarına oynatıyorlar falan çok sıkıcı. Adetlerimizde olabilir ama ben adetlere uymak zorunda değilim.
Saol cnm Anti kına gecesi direnişçilerii:))Dirennnn Eliffffff :):):) destekliyorum :):)
insanın sevdiğiyle beraber olması önemli gerisi hikaye :)
Artık düğünle yetinirler:) çünkü eminim ki zorla yaparsam suratıma yansıycak sonra yok niye suratı asıktı diycekler vs vsönemli olan gelinin eğlenmesi değildir. önemli olan herkes için unutulmayacak bir hoşluk yapılmasıdır.
buna gelin de, gelinin arkadaşları da, akrabaları da dahildir.
herkes bir şeye ortak olmak için katılır bu tarz aktivitelere, gelini ya da damadı eğlendirmek için değil.
Ne güzel yapmış bende kısmetse mısıra gitmek istiyorum:) bencede sırf adet diye yapmak istemiyorum zorlama olur yani
Artık düğünle yetinirler:) çünkü eminim ki zorla yaparsam suratıma yansıycak sonra yok niye suratı asıktı diycekler vs vs
Saol cnm Anti kına gecesi direnişçilerii:))
Evt ya bi anlaşmazlık olmasın gerisi hijaye
Tesadüfe bakın az önce annem arkadaşından geldi söylemiş kına gecesi yapmıycaz diye,hepsinin ağzı açık kalmış yapmadan olur mu diye annemi de nasıl etkilemişlerse gülcekler bana kızın kına yapmadan gidiyo diye bana sızlanıyo ya ne önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?