Kına gecesi

Burda da öyle olur zaten kına gecelerinde erkek olmaz damat dahil,ama ben oyunu hiç sevmiyorum hiç olmasın istiyorum
eğer aileniz ve eşinizin ailesi istiyorsa kırmayın derim. evlatlarını evlendirdikleri en mutlu övündükleri gün onlar için. siz kenarda el çırparsınız. sizin sayenizde hiç kimse eğlenemeyecek, onları buna mecbur etmemelisiniz.

Benim ailem ikna oldu gibi nişanlımın aileside işte evevgelmek istiyo o gece..bende beni anlamadıkları için üzülüyorum ama çünkü zerre gelmiyo içimden

Herkes sevmek zorunda değil, bana da çok itici geliyor öyle saçma sapan buluyorum yani kına yakmalar, göbek atmalar falan, müzikler desen hiçbiri bana hitap etmiyor. Sevene saygı duyarım ama benim düşüncem de bu. Ben de sevmeyenlerdenim, neden istemeyen, sevmeyen birini görünce uzaylı varmış gibi tepki veriliyor? Adet madet diyorlar bir yığın işkence. İsteyen adetleri yerine getirsin, bana ne. Geçenlerde annemlerle konusu açıldı da gereksiz masraf edildiğini falan söyledim. Kına gecesini gereksiz bulduğumu söyledim yani. Annem de anneannem de uzaydan gelmişim gibi tepki gösterdiler. Eğlenceymiş de, adetmiş de, gelenekmiş de falan. Yahu ben hiçbir geleneğe bağlı bir insan değilim ki. Annenin hakkıymış çocuğunun kınası bilmem nesi ordan girdiler başka yerden çıktılar. O yüzden ben kararımı verdim, evliliğe hazır hissettiğim zaman (eğer hissedersem) tak diye yıldırım nikahıyla evleneceğim hiç bunları dahil etmeden.
Evleneceksin güya ama elli tane formalite. Boş şeyler bunlar bence. Önemli olan evlendikten sonra mutlu olmak. :)

Yorumun altına imza mı atarım:)
Bence de çok gereksiz boş yani.dediğin gibi saçma sapan çalınan müzikler insanların kendinden geçercesine oynaması ağlatmaya çalışmalar yok gerçekten dayanamam sevip yapanlara nasıl saygıları varsa sevmeyip yapmak istemeyene de saygı duyulmalı ısrar etmenin de bi alemi yok

Ben de istemedim kına gecesi ve düğünümde Yakıldı kına. O gece arkadaşlar kuzenler toplandık yedik içtik o ve çok da içime sindi. Bana kalsa düğün de istemezdim ama oluyor işte

Bence kv yapacam diyorsa gidin adam akilli yapin bide dugunde calgiliymis e o zaman kinayida yapin.Yani ben olsam bende maddiyattan dolayi anlardim cunku dugun calgili ama siz calgi sevmediginiz icin kina yapmiyorsunuz :/ Yapin gitsin ya yani yapmadiginiza pisman olmak daha kotu bence

Ama ben istemiyorum yapmak ve maddiyatla ilgisi yok asla çünkü düğünün çalgılı olup olmayacağı belli değil büyük bir ihtimalle olacak ben zaten düğün de çalgılı olmasın dedim hatta hiç olmasın dedim ama onlar bilir artık

Ya ama soyle diyim benim yengemde istemedi mesela aglatma olayindan falan nefret eder gayette aglamadi yeri geldiginde oynadi cok begenmisti.Yani sende oyle yapabilirsin eglenerekte cok guzel seyler yapilabilir nedimelerle falan bence arastir degisik konseptli bir sey yapabilirsin bence bulunur yani illaki :) Hamamda yapabilirsin super olur

Samimi arkadaşlarınızla yemeğe çıkıp akşam bütün kızlar toplanabilirsiniz.Güzellik merkezinde hep birlikte cilt bakımı&masaj yaptırıp havuza gidebilirsiniz vs vs

Sırf ısrar ettikleri için araltırıyorum alın bunu yaptım kına gecesinyerine denek için vakalım artık
Bu arada bende ağlamazdım:)

Samimi arkadaşlarınızla yemeğe çıkıp akşam bütün kızlar toplanabilirsiniz.Güzellik merkezinde hep birlikte cilt bakımı&masaj yaptırıp havuza gidebilirsiniz vs vs
yemeğe çıkma olayını düşünüyorum şıu an daha fazka ısrar ederlerse öyle taparım artık

hani altta kalmamak için bir yemek düzenleyebilirsiniz,oynamak zorunda da kalmazsınız hem

Sizce hiçbirşey yapmamak altta kalmak mı oluyo
yok hayır açıkçası ben düğün işini abartanlara da kızıyorum.size maddiyat muhabbeti yaparlar diye öyle dedim,yoksa paranız cebinizde kalsın nikah yeter de artar bile kalan parayla da yurtdışına Balayına gidersiniz belki :)))

Evt hiç sormayın maddiyat kınusunu açıkladım defalarca ama artık ister inansınlar ister inanmasınlar,inş gideriz:)

aaa bu ne be, herkes ´ neden kimse oynamasin diyosunki?´ diye soru yagmuruna tutmus konu sahibini.
Sanki kinaya cagrildilarda oyun yok diye guvenmece yapiyolar.
Sizi cagiranda yok oynama otur diyende yok merak etmeyin.

Tabikide gelinin eglenmesi en onemlisi.

bende oynamaktan nefret ederim. hiç istemediğim halde yaptım. düğün cd lerine bakamıyorum bile rezil gerçekten oynayışım. ama iyi ki de yapmışım diyorum.
sende en azından fazla kalabalık olmadan bir yerlerde bekarlığa veda partisi gibi bir eğlence yapabilirsen güzel olur.

:)
Bilmiyorum bencillik mi ama bence de önemli olan gelinin eğlenmesi gün onun günü sonuçta:)

Şu an birşey yapma yada yapmama arasında gidip geliyorum ama kına gecesi konusunda kararım kesin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…