Kına gecesi

bende oynamasını seven biri değilim ama kına gecem çok eğlenceli olmuştu yapmayı düşünün

Tebrık edıyorum senı aynı ben:)

Kına istemeyen genç kızlarıda hep bi anormal bulmuşumdur.Neyse velevki bende istemedim.O zaman bekarlığa veda partisi yapardım.Oda gayet şık bence.Akraba filan yok.En sevdiğin yakın kız arkadaşların ve varsa sevdiğin yaşıt kuzen yeğen komşu kızı.Artık fasıla gidip masada dansözü oynatmakmı olur evde coşmakmı olur pijama partisimi olur sen bilcen onuda.Gönlüne göre.

Aslında en iyidi hiçbirşry yapmayıp normal bir gün gibi geçirmek,aile ike oturup sohbet etmek dinlenmek kendini düğüne hazırlamak vs tabi rahat bırakırlarsa

Bence normal bi gün gibi geçirme.klasik kina gecelerinden hoşlanmıyor olabilirsin ama kendi tarzına uygun bişeyler yapmalisin ileride hoş anilar olarak hatırlanir.oyun havasi sevmeyebilirsin onun yerine club tarzi yada sevdiğin pop şarkıları çaldır.hint kinasi yakan birini bulursun misafirlere kuna yakar yiyecek içecek derken vakit geçer .

Ben iyisi iyice düşüneyim içinde oyun olmadan nasıl birşy yapacağıma karar veriyim

Iki dugun yaptim mersinde de istanbulda da kinami da yaptim ohh misss bi oynadim anlatamam ben kudurttum miletti 5 dk oturmadim oturtmadim :) aradan 1 yil gecti hala kinam ve dugunum konusuluyor seren eglendirdj kendi dugununde aferin ona diyorlar :))))

Oynamayı sevenler hiç oturmuyo zaten, Allahtan aynı yerdeyizde iki yerde düğün fln olmycak stresten ölürdüm heralde:)

Oynamayı sevenler hiç oturmuyo zaten, Allahtan aynı yerdeyizde iki yerde düğün fln olmycak stresten ölürdüm heralde:)
Ben severim oynamayii kipir kipirimdr kocamda tam aksine hayatta bilmez tek basima dugunu idare ettim ikimizin yerine oynadim oohh yandan yandan:) iyi ki yapmisim ama bida o gunler gelmicek bida genc olmucaz tadini cikarttim :)

Alternatif hafif yiyecekler ve icecekler hazirlayip kizlari (sadece genç olarak) cagirip cok hos vakitler gecirebilirsin bi nevi bekarliga veda gbi düsün gecenin sonnda da kına yakarlar sana eglenceli oluyor ben oyle yaptim

Hiç oynanmayacak yada hiç dans edilmeyecek ise. Sade güzel bi yemek yemek ardından (aile ve arkadaşlar arasında) arkasından kina yaktirma (hint yada şekilli çıkan kinalardan yakan birini bulup yaktirinki insanlar sıkılmasin vakit geçsin) ufak tefek kinalarda dağıtılan oje yada hediyelik bişeyler dağıtır geceyi bitirirsiniz.
Yapmanizda fayda var çünkü erkek tarafi yapmaktan kacindiginizi düşünmesin

şimdi bizim toplumda bi algı var düğün kına vs olmazsa hemen etiket ... karı gibi evlenilirmi, ya isteyen istediği gibi evlensin ne karışıyosunuz , aaa olmaz illa yorum. herneyse hadi kına olmadı erkek tarafı ilerde ailen kına bile yapmadı diyebilir, yada çevre eşrafı öküz altında buzağı arıyabilir, acaba niye kına layık görülmedi hııımm kesin bi halt var ...vs.vs.. ayrıca isteyen gelin değerli , istemeyen değersizdir bununda altını çizeyim.
sizin zevk ve görüşünüzde olsam cafe gibi bi yerde bi organizasyon düzenlerdim küçük çaplı, zaten hint kınası , selfiler, yemek içmek derken 2-3 saat dişimi sıkıverirdim ,ister oynasınlar ister oynamasınlar, sizede çocuklarınız için hatırası kalır ve cümle eşrafın ağzı kapanır :) Allah tamamına erdirsin buarada :)

Kına ve oynama faslını her düşündüğümde tüylerim diken diken olurdu, neyseki eşim bir kına organizasyonu ile anlaşarak olayı cozdu hemen hemen hiç oynamadım, genelde organizasyonun kızları vardı pistte. Ben sultanvari tahtımda oturdum. Hem insanlar da değişik oyunlar izleyip eğlendi. Bu arada benim kına düğün aynı gundu ve evet eğer yapmasaydim sanırım pişman olurdum

Ben senin yerinde olsam yapardım.. Fikrim de artık bekarlığa veda partisi tarzında gençlerin gittiği eğlenceler oluyor.. Yada gelin hamamı yaparsın kv güze bi kese atarsın

kınasız gelin olur mu ya? illa ki ayrı yapmak zorunda değilsiniz; düğünle birlikte ufak bir kına yakılması vs olur sonra düğün kaldığı yerden devam eder. ama kınasız olmaz. bu düşüncenizi sevmedim

Be
bence küçük Bişey yap Evde yap mesela Ikram kısmını bol tutarsın Çok fazla oyun felan olmaz Zaten evde çok da elverişli olmaz oynamaya Adet yerini bulsun Kınasız gelin olmasın maksat

Bence yap ilerde keşke yapsaydım demek istemiyorsan..

Alternatif hafif yiyecekler ve icecekler hazirlayip kizlari (sadece genç olarak) cagirip cok hos vakitler gecirebilirsin bi nevi bekarliga veda gbi düsün gecenin sonnda da kına yakarlar sana eglenceli oluyor ben oyle yaptim
Aslında sadece ailem bi kaç ark kv ve eltiler olursa olabilir ama eminim hiç sevmediğim insanlarda gelcek hiç istemiyorum gelmelerini

Ben aslında kına yakmakta istemiyodum hiç şu annüzerimde o kadar baskı var ki yemek olur ama

Evt evt bilmeyiz kimbilir nasıl abuk sabuk konuşcaklar sırf onlara inat nırmal bi gün gibi geçirmek istiyorum çünkü sinir oluyorum öyle insanlara saygı duymayı bilmiyorlar geri kalmışlık bu işte.
Tşkler bu arada çok saolun

Oynanasam bile orada oturmak bile çok sıkardı beni çok gerilirdim gerçekten,hem kına hem düğün yorucu olmuştur

Ben senin yerinde olsam yapardım.. Fikrim de artık bekarlığa veda partisi tarzında gençlerin gittiği eğlenceler oluyor.. Yada gelin hamamı yaparsın kv güze bi kese atarsın
:)öyle bişey yaoamıycam sanırım çünkü bu dedabüyükler küser

Burda bi arkadaş da bahsetmişti düğün esnasında yaptık diye,ama bizim düğün aşırı kalabalık olcak nasıl olur kına bilmiyorum

Be

bence küçük Bişey yap Evde yap mesela Ikram kısmını bol tutarsın Çok fazla oyun felan olmaz Zaten evde çok da elverişli olmaz oynamaya Adet yerini bulsun Kınasız gelin olmasın maksat
Evt işte eve gelirlerse ikram yapcaz oturcaz isterlerse kına yakarlar ana öyle elbise filan giymem ki hiç sevmem ama hoş giyinirim tabi bide oyun filan olmaz yani kararım kesin:)

Bence yap ilerde keşke yapsaydım demek istemiyorsan..
Yok demem ben gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…