• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecesiiii :(

bu kadar perişan etmeyin kendinizi herkes yerinde mutlu olsun er geç evlenceksiniz hem zorla da evlenmiyosunuz ya canım.
bende üzülüyorum hatta sırf bu yüzden evden çıkma olayını yaptırmayı bile düşünmüyorum.. ama ağlanır gülünür eğlenilir bunlar olacak..

ya tamam zor tabi ayrılmak ta Allah için mezara gireyim, ölüm günüm, ölmek filan. e evlenmeyin o zaman bu kadar ölecekseniz.

yaşadığınız şeyleri bu kadar büyütmeyin bence. her kız üzülür evlenince hatta buna üzülmek değil burkulmak deriz de ölmez kimse. tek siz değilsiniz bu dünyada evlenen.

İnsan normal olarak ailesinden eski düzeninden ayrildigi için ağlar kendinizi tutmayinsakin. Siz aglarsaniz erkek tarafına ayip olmaz aksine sizin ne kadar hayirli evlat olduğunuzu ve ailenizle kuvvetli bi baginizin olduğunu düşünürler. Ki boyle de düşünsünler ailenizle olan sorunlarinizi esinize ve ailesine yansitmayin sakin.

Sevdigin adamla hayatini birlestirmiyor musun? Neden aglayasin ki? Ben kendi kina gecemle butun dislerimi gostererek siritip durmustum. Hatta şebeklik yapip aglama taklidi filan yapmistim. Ben de ailemden uzaktayim. Aglamak gereksiz bence. Biraz da kucuklugumuzden beri kina gecelerinde aglayan gelinleri gore gore aglamaya koşullaniliyor gibi geliyor bana. Halbuki senin gunun. Kurtlarini doke doke oyna, her anin yadini cikar. Aglamak da neymis ;)

Biraz abartmıyor musunuz ? Nişanlıyken çok problemlerimiz oldu ailem hiç istemedi çünkü bana çok zor günler yaşattılar. Ama yine de böyle düşünmedim. Ölmekle kıyasanacak kadar ne olabilirki. Sevdiğin adamla aynı evin anahtarını taşıyacaksınız. Evlilik güzel şey, üzülme, evleneceğin kişiyle zorla evlenmiyorsan şayet.

KIZLAR ANNEM SURAT ASIYOR KARDEŞİM İKİDE BİR KINAYI GETİR ANEYYY DİYORR

RESMEN PSİKOLOJİMİ BOZDULARRRRRRRRRR :( HİÇ SIKINTIYA GELEMİYORUM

kına gününde gül de eğlen de ağla da canım
ben hep ağladım üzüldüm çünkü kınam olmadı pek çünkü cenaze vardı nerde kına gecesi görsem :KK61::KK61::KK61:

KIZLAR ANNEM SURAT ASIYOR KARDEŞİM İKİDE BİR KINAYI GETİR ANEYYY DİYORR

RESMEN PSİKOLOJİMİ BOZDULARRRRRRRRRR :KK43: HİÇ SIKINTIYA GELEMİYORUM
Kıyamam ya:KK48: alışacaksınız zaten zamanla. Gelin kısmı hem gider hem ağlar derler:KK48:

Ağlamayan gelin var mı ki?
:-) Var var olmazmi benim :KK3:
Ne kina gecemde ne dugunumde ne dugunden sonra hic aglamadim.
Ama insanin icinden aglamak geliyorsa elinde olmadan suzulur goz yaslari.bosuna aglamak istemiyorum diyip kasmayin kendinizi.aglayacaginiz yoksada bu stresten aglarsiniz yoksa :KK35:

Sevdigin adamla hayatini birlestirmiyor musun? Neden aglayasin ki? Ben kendi kina gecemle butun dislerimi gostererek siritip durmustum. Hatta şebeklik yapip aglama taklidi filan yapmistim. Ben de ailemden uzaktayim. Aglamak gereksiz bence. Biraz da kucuklugumuzden beri kina gecelerinde aglayan gelinleri gore gore aglamaya koşullaniliyor gibi geliyor bana. Halbuki senin gunun. Kurtlarini doke doke oyna, her anin yadini cikar. Aglamak da neymis :KK66:

NASIL ÖYLE YAPABİLDİN HELAL OLSUNNNNNN SANA GERÇEKTENN :)

AŞIRI BİR PSİKOLOJİK BASKI VAR ÜZERİMDEE YAAAAAAA.... ANNEM KARDEŞİM SÖZDE TEYZEM YARDIMA GELMİŞŞŞ... DİYOR KESİNLİKLE KIZIMI VERMEM BEN GURBETE AYY ABLA BARİ BAYILMA ... ZATEN ÜZÜLÜYORUM DAHA ÇOK STRESE KOYDU BENİİ..... :(

Yıpratma kendini.. Düğününde kınanda gözlerin şiş şiş olmasın.. Bende izmirden ankaraya geldim.. Düğünümde sadece annem üvey babam ve kardemiş bir de dayım vardı.. Kimsecikler yoktu başka.. Sonra onlar gittiler.. Bende üzüldüm ama yollar mesafeler kavuşmak için değil mi zaten :) Elbette gidip geleceksin.. Onlarda gelecek.. Üzülecekler ama sevineceklerde yuvan olduğu için.. Hem herşey etki tepki meselesi.. Sen ne kadar mutsuz olursan onlarda o kadar mutsuz olucaklar seni üzgün gördükçe.. Birbirinize moral verin :) Umarım bu ruh halinden kurtulursun..Sevgiler..

NASIL ÖYLE YAPABİLDİN HELAL OLSUNNNNNN SANA GERÇEKTENN :)

Ya kiziiim deli misiiin? :) Biz yillarca o gunu bekledik esimle. Niye uzulelim? Ne dugun oncesi, ne sonrasi. Bir damla aglamadim. 1-1bucuk aydir gorusemedik ailemle, elbette ozluyorum, duygulaniyorum. Ama aglamam ki. "Annekuşuuuum çok ozlediiim" diyorum bitiyor:) Evlilik cok guzel bisey, sakin aglama;)

Yıpratma kendini.. Düğününde kınanda gözlerin şiş şiş olmasın.. Bende izmirden ankaraya geldim.. Düğünümde sadece annem üvey babam ve kardemiş bir de dayım vardı.. Kimsecikler yoktu başka.. Sonra onlar gittiler.. Bende üzüldüm ama yollar mesafeler kavuşmak için değil mi zaten :) Elbette gidip geleceksin.. Onlarda gelecek.. Üzülecekler ama sevineceklerde yuvan olduğu için.. Hem herşey etki tepki meselesi.. Sen ne kadar mutsuz olursan onlarda o kadar mutsuz olucaklar seni üzgün gördükçe.. Birbirinize moral verin :) Umarım bu ruh halinden kurtulursun..Sevgiler..

Benim üzerime annemle teyzem çok geliyor... teyzemm hele amannnnnnnnnnn felaket telllalııııııııııııııııııııııııııııııı :(

Var tabi canım.Ben:KK76: ahada böyle oynadım.:KK53:

:-) Var var olmazmi benim :KK3:
Ne kina gecemde ne dugunumde ne dugunden sonra hic aglamadim.
Ama insanin icinden aglamak geliyorsa elinde olmadan suzulur goz yaslari.bosuna aglamak istemiyorum diyip kasmayin kendinizi.aglayacaginiz yoksada bu stresten aglarsiniz yoksa :KK35:

Ne mutlu o zaman size kızlar ben sulugözüm çok ağladım çok.

Back
X