• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecesiiii :(

bozze

Biliyorsun Sen Bir Meleksin
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
79
17
13
kızlar haftaya düğünüm var 4 saat uzaklıkta başka şehre gelin gidicem orda hiççç tanıdık yok akrabam yok... kınada ve düğünde ağlamak istemiyorum ..

aslında ailemin yanında pek bir hayır görmedim amaa yine de çok üzülüyorum ... tavsiyeleriniz neler ?

çok kötüyüm ağlamaktan yüreğim sızlıyor :(

kızlar haftaya düğünüm var 4 saat uzaklıkta başka şehre gelin gidicem orda hiççç tanıdık yok akrabam yok... kınada ve düğünde ağlamak istemiyorum ..

aslında ailemin yanında pek bir hayır görmedim amaa yine de çok üzülüyorum ... tavsiyeleriniz neler ?

çok kötüyüm ağlamaktan yüreğim sızlıyor :KK43:
aileinin yanında neden hayır göremedin? sorunlarınız vardı galiba..

4 saatlik uzaklık pek bisey degilmis. Ben ailemden 15 saat uzakliktayim:KK42: bizimde mukemmel bir aile iliskimiz yoktu ama uzak dusuncr tatlandik:KK53:

içinden ağlamak geliyorsa yapacak birşey yok ki

kınayı bilmem ama o salondan çıkıp eşinle arabaya binice öyle bir ağlıyosunki ben kınada çok eğlenmiştim ağlamaya inanın vaktim olmadı ama düğün salonundan çıkıpta arabaya bindikten sonra çok kötü olmuştum o kadar ağlamıştımki eşim hemen eve girmeyelim birşeyler yiyip içelim açılırsın demişti canım benim:KK68:

Nişan ve kına arasın da çok zaman yoktu diğer konunu da hatırlıyorum nasıl yetiştirdiniz hazırlıklar filan

ailemle çok sorunlar yaşadık babam hep borç yapardı annem hep dedikodumu yapardı ... en çok kardeşlerime bağlıyım onlar için canımııı veririm oyyyyyyyyyyy kurban olsun ablası onlaraaa :( 4 saat uzak ama nişanlım diyor araba alırım hep görüşürüzz ama bir türlü ağlamam durmuyor... düğün tarihi belli oldu oturdum bir ağladımmmm görennn sanacak ölüm günümü öğrendimm... yüreğimm sızlıyor dua edin ne olur gerçekten çokkk perişan oldum :(((

Allah bir yastıkta kocatsın aileniz le ne gibi sorunlarınız vardı

Allah bir yastıkta kocatsın aileniz le ne gibi sorunlarınız vardı

teşekkürler amin duan için.. ailemle hep sorunlu bir yaşamımız oldu... ::( çoookk uzunn anlatsam daha da üzülürüm ..

hepsi gelecek düğünümee ama beni bırakıp gidicekler dimii :( sanki mezara gömüp gidecekler... o acıyla o gün ölmesemn iyi
ama bu kadar acı çekeceğini düşünoyrsan evleneceğine sevinmiyorsun demektir. her gelin evden ayrıldığına üzülür de ölmekle nasıl karşılaştırabilirsin.. biraz kendini topla canım yuva kuruyorsun sen kendini de psikolojik olarak hazırla

ailemle çok sorunlar yaşadık babam hep borç yapardı annem hep dedikodumu yapardı ... en çok kardeşlerime bağlıyım onlar için canımııı veririm oyyyyyyyyyyy kurban olsun ablası onlaraaa :KK43: 4 saat uzak ama nişanlım diyor araba alırım hep görüşürüzz ama bir türlü ağlamam durmuyor... düğün tarihi belli oldu oturdum bir ağladımmmm görennn sanacak ölüm günümü öğrendimm... yüreğimm sızlıyor dua edin ne olur gerçekten çokkk perişan oldum :KK43:((
hayatım herkes üzülüyor bu gayet doğal ama gözünü kapat ve artık kendi aileni kurduğunu düşün yapacağın bebişeri düşün sevdiğin insana kavuştuğunu düşün belki o zaman biraz hafifler ağlaman ...

yanlış anlamadıysam kına gecesinin evinden 4 saat uzaklıktaki erkek tarafında yapılması kına geceleri tarihinde bir ilktir...

herkes üzülür de bu kadar abartanı hiç görmedim , ölmekle kıyaslamak neden zorla mı evlendiriliyorsunuz ? kafanıza silah dayamışlar gibi bir haliniz var o_O:KK43::KK43:

Back
X