Saç Rengi ve Saç Boyama kına ile koyu kızıl. yardımmmm

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
kızlar saçlarım koyu kahve. Yıllar önce 1 kere boyatmıştım ama o da epey aktı. bu sefer kına denemek istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var kınayla koyu kızıl reng nasıl elde edebilirim ?

kızlar saçlarım koyu kahve. Yıllar önce 1 kere boyatmıştım ama o da epey aktı. bu sefer kına denemek istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var kınayla koyu kızıl reng nasıl elde edebilirim ?

eskiden babannemin kullandığı ve kınasına kattığı bi madde vardı.. bu maddenin çok sonradan rastık olduğunu öğrendim.. ne kadar zararlı bi madde olduğunu bilmesem de saç derisi için babannem kullanırdı.. rastığı şimdilerde kınaya katıldığı zaman koyu bir renk verdiği için pervin bulmaç da öneriyor.. adı buydu sanırım bu güzellik uzmanının... bu maddeyi aktarlardan bulabilirsin.. ben bulamıyorum.. bizim burdaki aktarlarda yok.. ayrıca kına taşı denilen bi sert ve aynı zamanda toz halinde ufanabilen bi madde görmüştüm.. bununda kınaya katıldığı zaman koyu bi renk oluşturduğu söylenir.. ben bunu da hiç kullananmadım çünkü bulamadım.. yine zararlı bi madde de olabilir.. çünkü bu kınayla yapılan dövmeler için de kullnılıyormuş.. ve bazen kızarıklıklar da oluşturabiliryormuş.. bazı insanlarda.. yine caviz kabuğu ve yapraklarını da kullanabilirsin.. yalnız çeviz yaprağı suyuna kına yaptığım zaman bende istedğim koyuluğu vermemişti... yine herkesin kına rengi farklıdır.. saçların zaten koyu renkte ise yaptığın kına koyu tutacaktır... ayrıca koyu mat bi kızıl rengi kınayla elde etmek zor.. çünkü kına doğaldır..kınayı tek başına kullndığında parlak kızıl yansımalar verir.. ama asla saç boyasındaki kadar.. mat bi kızıl olmaz.. sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…