Saç Rengi ve Saç Boyama kına ile saç boyama

Neslo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
6
3
1
27
Merhabalar saçımı kına ile boyuyacagim Kızıllık katmasi için içine şarap koyucam bir zararı olur mu ?

Kinayi duydum da Şarap felan duymadim
Kına saçları beyazlatılır
Kına sert yapıyor deneme derim
Onun yerinde ateş kızılı yapabilirsin

Pancar suyu,nar suyu, sarap vs katilip kina ile boyaniyor zararli olmaz.
Tam istediginiz rengi elde eder misiniz bilemiyorum kuafor daha mantikli .
Teşekkürler boya istemediğim için deniyecegim inşallah güzel bir sonuç çıkar

Saclarini riske atma derim

Merhabalar saçımı kına ile boyuyacagim Kızıllık katmasi için içine şarap koyucam bir zararı olur mu ?
Annem yıllar önce saçlarına kına yakmıştı bir kaç kere içine demlenmiş çay katıyordu,sanırım taze ceviz kabuguda yada yaprağı katıyordu öyle hatırlıyorum,ama banyo yapınca çok akıyordu .

Boyaya niye uzak bakıyorsunuz kimyasal diye mi

Ben her 3-4 ayda bir boyuyorum. zerdeçal, ada çayı, siyah çay, papatya, kahve, karanfil, zeytinyağı, limon/sirke katıyorum bir de. Koyu kızıl gibi güneşte çok hoş parlıyor. eski saçlarıma göre daha dolgun duruyor. kurutmadı saçımı, sertleştirmedi. ilk yıkamadan sonra bile yumuşacıktı saçlarım.

Çay yaprağı yada ceviz kabuğu diyenler olmuş onlar daha koyu olmasını sağlıyor rengin daha kızıl istiyorsan onları koyma. Zeytinyağı ekle yumuşacık yapar bir de papatya suyu falan ekleyebilirsin. Ben yaptım kestane rengi saçlarım çay eklemiştim koyu kestane oldu arada kızıl tonlar oldu. Ayrıca çok sağlıklı kına. :)

Ha ben bu arada komple kış çayı demlemiş kınayı o suyla açmıştım. Kuaföre kestirmeye gittiğimde ne kadar sağlıklı diyip durdular. :)))))

Iste aradigim insan gelmis
Ben de koyu istiyordum. Beyazlarim var ama saclarim koyu kestane normalde. Sizin yolu takip edeyim

Aktarlarda kina tasi var rengini koyulastiriyor. Kinanin icine ezerek to taline getirerek yapiyordum .Ayarlamasini yapabilirseniz cok guzel bir renk tutturabilirsiniz.Ben yapiyordum, bazen cok koyu , siyaha yakin oluyordu.Miktarini ayarlamak onemli .

Evet yani kina dogal bir malzeme. En azindan kimyasal degil. Benim icin kafamda bir kimyasal ile yasamak cok garip bir duygu. Beyazlar olmasina ragmen boyamaya elim varmiyor acikcasi.

bana da garip geliyor ama çok güzel renkler var :)))))))
bir de kınaya adaçayı katarsanız beyazları daha iyi kapatır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…