Teşekkürler boya istemediğim için deniyecegim inşallah güzel bir sonuç çıkarPancar suyu,nar suyu, sarap vs katilip kina ile boyaniyor zararli olmaz.
Tam istediginiz rengi elde eder misiniz bilemiyorum kuafor daha mantikli .
Annem yıllar önce saçlarına kına yakmıştı bir kaç kere içine demlenmiş çay katıyordu,sanırım taze ceviz kabuguda yada yaprağı katıyordu öyle hatırlıyorum,ama banyo yapınca çok akıyordu .Merhabalar saçımı kına ile boyuyacagim Kızıllık katmasi için içine şarap koyucam bir zararı olur mu ?
Kirmizi olmamak icin baska seyler konulup karistiriliyorBEn de istiyorum kina ama kirmizi olurum diye cesaret edemiyorum. Demlenmis cay ve taze cevizin en dis yesil yumusak kabugunu koyuyor insanlar genelde
Parasiyla alakali degil,bazi insanlar sac boyasi kullanmak istemez ki gayet normal.Kına ve şarap mi ?
Aniden gelen kaç para ulan bi boyaaaa diye bağırma isteği
Parasiyla alakali degil,bazi insanlar sac boyasi kullanmak istemez ki gayet normal.
Evet yanizaten malzemeleri boyadan pahalı oluyor ahaha :)
Iste aradigim insan gelmisÇay yaprağı yada ceviz kabuğu diyenler olmuş onlar daha koyu olmasını sağlıyor rengin daha kızıl istiyorsan onları koyma. Zeytinyağı ekle yumuşacık yapar bir de papatya suyu falan ekleyebilirsin. Ben yaptım kestane rengi saçlarım çay eklemiştim koyu kestane oldu arada kızıl tonlar oldu. Ayrıca çok sağlıklı kına. :)
Sarap ve kina koyadan daha pahali olduguna gore burada dusunulen sey para degilKına ve şarap mi ?
Aniden gelen kaç para ulan bi boyaaaa diye bağırma isteği
Evet yanikina dogal bir malzeme. En azindan kimyasal degil. Benim icin kafamda bir kimyasal ile yasamak cok garip bir duygu. Beyazlar olmasina ragmen boyamaya elim varmiyor acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?