Zeytin yagi da koyarsaniz saça cok guzel parlaklik veriyor.Aktarlarda kina tasi var rengini koyulastiriyor. Kinanin icine ezerek to taline getirerek yapiyordum .Ayarlamasini yapabilirseniz cok guzel bir renk tutturabilirsiniz.Ben yapiyordum, bazen cok koyu , siyaha yakin oluyordu.Miktarini ayarlamak onemli .
Espriden anlamayınca bu kadar açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ya buna üzülüyorum işteParasiyla alakali degil,bazi insanlar sac boyasi kullanmak istemez ki gayet normal.
Replikten Dolayı diyorm ortamı dağıtmak amaçlı espri anladın ¿Sarap ve kina koyadan daha pahali olduguna gore burada dusunulen sey para degil
Hayir anlamadim ortamin dagilacak bir atmosferi olmadigi icin.Replikten Dolayı diyorm ortamı dağıtmak amaçlı espri anladın ¿
Cok tesekkur ederim ya deneyecegim umarim guzel olurbana da garip geliyor ama çok güzel renkler var :)))))))
bir de kınaya adaçayı katarsanız beyazları daha iyi kapatır :)
Anlayacağınızı bilsem daha da açıklama yaparm ama boşunaHayir anlamadim ortamin dagilacak bir atmosferi olmadigi icin.
Ah kiyamam size cok komik espri ciddenEspriden anlamayınca bu kadar açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ya buna üzülüyorum işte
Sanirsin kavga var sac saca bas basa girmisiz kina yuzundenHayir anlamadim ortamin dagilacak bir atmosferi olmadigi icin.
Gülün öylece de kalın bana kıyabilirsiniz de dert deilAh kiyamam size cok komik espri cidden
Sanirsin kavga var sac saca bas basa girmisiz kina yuzunden
Rezil oldu ceviriyor napican boyle kabullenmeli insanlari :)Sanirsin kavga var sac saca bas basa girmisiz kina yuzunden
Eh yani olsun o kadarRezil oldu ceviriyor napican boyle kabullenmeli insanlari :)
Herkes bir dark bir pabuc olamaz :))
Ben kina sevmem ama boya alirim kafama kac para sonucta :)Eh yani olsun o kadar
Mune gelirse kinayi toplu halde yakar hepimize simdi
Eskidenmis oda kuaforler hallediyor simdi denk geldim ben akitip (oda kimyasal islem hos)ne istiyorlarsa boyuyorlar sadece boyada istedigi ton hemen ilk boyada tutmuyormusKınanın üstüne boya tutmuyor diye biliyorum. Yani kına yapmak bence büyük bir karar, sonradan vazgeçmesi zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?