Beyaz sarap olmaz, kirmizi olmali.
Kahverengi kina kullaniyorum ben. Sarap kullanmayin sakin , onun yerine pancar , ceviz kabugu kullanabilirsiniz. Insallah troll beslemiyoruzdur.
Aktarlarda saç için kıtalar satılıyor paketlerde, renk çeşitleri oluyor ondan bahsediyor sanırımKahverengi kına nasıl oluyor tek farkı verdiği renk mı :)
Bu daha koyu olması için patlıcan moru tarzında oluyor kızıl olmuyor ceviz kabuğu koyuncaAnnem yıllar önce saçlarına kına yakmıştı bir kaç kere içine demlenmiş çay katıyordu,sanırım taze ceviz kabuguda yada yaprağı katıyordu öyle hatırlıyorum,ama banyo yapınca çok akıyordu .
Cay katin. Bende uzun zaman sacimi kinayla boyattim kendi sac rengim kumral ve sonuc mukemmel oluyordu herseferinde. Sarabı hic duymadim ama bir zarari oldugunu sanmiyorum. Boyada kullanilan kimyasallar kadar zararli degildir heralde.
Ben de kına yapıyorum saçıma. Çay demi ve ceviz kabuğunu kaynatıp ekliyorum. Benim de saçımda beyazlar var. Beyazlar daha açık kalıyo ama ayrı bir ışıltı katıyo. Ben çok memnunum. Hem ceviz kabuğu cidden hızlı uzatiyo saçları hem de çok saglıklı. Birdaha o kimyasal boyalardan hiç düşünmemIste aradigim insan gelmis
Ben de koyu istiyordum. Beyazlarim var ama saclarim koyu kestane normalde. Sizin yolu takip edeyim
Aktarlarda saç için kıtalar satılıyor paketlerde, renk çeşitleri oluyor ondan bahsediyor sanırım
Olabilir hiç hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Peki en son 3-4 ay önce boyanan saça kına tutar mı? Kına yaktığım zaman saçlarım ışıl ışıldi baya matlasti acaba yine mi denesem ben deHint kınası o zaman o. Normal kınalar çok daha iyi
Olabilir hiç hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Peki en son 3-4 ay önce boyanan saça kına tutar mı? Kına yaktığım zaman saçlarım ışıl ışıldi baya matlasti acaba yine mi denesem ben de
Merhabalar saçımı kına ile boyuyacagim Kızıllık katmasi için içine şarap koyucam bir zararı olur mu ?
Aaa kınayla saç yanıyor muymuşSırf matligi için diyorsanız yanlış bilmiyorsam tarçın da parlaklık katıyordu. Riske atmayın bence yanar filan
Aaa kınayla saç yanıyor muymuş
Evet annemede sordum oda patlıcan moru oluyor dedi.Bu daha koyu olması için patlıcan moru tarzında oluyor kızıl olmuyor ceviz kabuğu koyunca
Eskiden annem çok boyardıEvet annemede sordum oda patlıcan moru oluyor dedi.Akmasından şikayetçiydi ama :)
Harikaymis ya meger ne cok arkadas memnunmus. Konu sahibi sayesinde ben de cesaretlendimBen de kına yapıyorum saçıma. Çay demi ve ceviz kabuğunu kaynatıp ekliyorum. Benim de saçımda beyazlar var. Beyazlar daha açık kalıyo ama ayrı bir ışıltı katıyo. Ben çok memnunum. Hem ceviz kabuğu cidden hızlı uzatiyo saçları hem de çok saglıklı. Birdaha o kimyasal boyalardan hiç düşünmem
Evet bende o dediklerini koyucam içine yaptıktan sonra fotoğrafını paylaşırımBen de kına yapıyorum saçıma. Çay demi ve ceviz kabuğunu kaynatıp ekliyorum. Benim de saçımda beyazlar var. Beyazlar daha açık kalıyo ama ayrı bir ışıltı katıyo. Ben çok memnunum. Hem ceviz kabuğu cidden hızlı uzatiyo saçları hem de çok saglıklı. Birdaha o kimyasal boyalardan hiç düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?