Saç Rengi ve Saç Boyama kına ile saç boyama

Beyaz sarap olmaz, kirmizi olmali.

Kahverengi kina kullaniyorum ben. Sarap kullanmayin sakin , onun yerine pancar , ceviz kabugu kullanabilirsiniz. Insallah troll beslemiyoruzdur.

Kahverengi kına nasıl oluyor tek farkı verdiği renk mı :)

Ben 6-7 sene önce kınayla siyaha boyamistim baya mavi siyah olmuştu ama zaten istediğim renk de öyleydi matlasma falan olmamıştı bende. Kınayı aktardan saç boyamak için olan paketlerden almıştım bir sürü renk çeşidi vardı kızıl, kahve, mavi siyah, koyu kahve vs. tek sıkıntı diyelim yaptığın renkten memnun kalmadın saçlar uzayana kadar boyayamiyorsun boya tutmuyor. Renk için de şarabı ilk kez duydum ama soğan kabuğunu kaynatıp kınayı onunla sulandırıldigini duymuştum

Cay katin. Bende uzun zaman sacimi kinayla boyattim kendi sac rengim kumral ve sonuc mukemmel oluyordu herseferinde. Sarabı hic duymadim ama bir zarari oldugunu sanmiyorum. Boyada kullanilan kimyasallar kadar zararli degildir heralde.

Bu daha koyu olması için patlıcan moru tarzında oluyor kızıl olmuyor ceviz kabuğu koyunca

Cay katin. Bende uzun zaman sacimi kinayla boyattim kendi sac rengim kumral ve sonuc mukemmel oluyordu herseferinde. Sarabı hic duymadim ama bir zarari oldugunu sanmiyorum. Boyada kullanilan kimyasallar kadar zararli degildir heralde.

Saç renginiz koyu kumral mı?
Hangi renk kınaya ne kadar çay kattınız?

Iste aradigim insan gelmis
Ben de koyu istiyordum. Beyazlarim var ama saclarim koyu kestane normalde. Sizin yolu takip edeyim
Ben de kına yapıyorum saçıma. Çay demi ve ceviz kabuğunu kaynatıp ekliyorum. Benim de saçımda beyazlar var. Beyazlar daha açık kalıyo ama ayrı bir ışıltı katıyo. Ben çok memnunum. Hem ceviz kabuğu cidden hızlı uzatiyo saçları hem de çok saglıklı. Birdaha o kimyasal boyalardan hiç düşünmem

Bi de geçen Watsonsta gördüm naturint biomagic gibi Organik boyalar var, kimyasal olmayan bunlardan kullanan var mı? Kına gibi mi oluyo bunlar da yani beğenmezsek üzerine normal boya yapabiliyor muyuz

Olabilir hiç hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Peki en son 3-4 ay önce boyanan saça kına tutar mı? Kına yaktığım zaman saçlarım ışıl ışıldi baya matlasti acaba yine mi denesem ben de

Sırf matligi için diyorsanız yanlış bilmiyorsam tarçın da parlaklık katıyordu. Riske atmayın bence yanar filan

Bu arada bilgi olsun kınadan sonra boya tutmuyor. Kınada saçta çok uzun süre kalıyor. Yani en az 1 sene boya düşünmüyorsanız kına düşünün.
Bir de kınada süpriz bi renk çıkmaz (normal el kınasında)
sac renginizden ton farkı olur. Her halukarda doğal yakışan bi renk çıkıyor yani. Kına yakasım geldi saçıma bayadır yapamadım bakımı.

Şarap renk verir mi saça bilemedim? Akar bence o.

Organic natural colors diye bir marka var hem ucuz hem kimyasal kimyasal kokmuyor. Bir onu deneyin bence önce.

Harikaymis ya meger ne cok arkadas memnunmus. Konu sahibi sayesinde ben de cesaretlendim

Evet bende o dediklerini koyucam içine yaptıktan sonra fotoğrafını paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…