Saç Rengi ve Saç Boyama kına ile saç boyama

Hanımlar saçıma kına yaktım egzama için ama çok çiğ bir kırmızı oldu. Akıtmak mümkün müdür bunu ya da boya tutar mı, bilen var mı?
boya tutmaz ama limon suyu ve yumurta sarisini karistirip sacinizda yarim saat bekletip yikayin akacaktir.tum saca surun ama
bunu bizzat denedim %90 akti

Egzamaya çok iyi geliyor ama rengi maalesef tutturamadım bu sefer.
kına zor bu yonden bazen cok kızıl bazen cok siyah oluyor daha yeni yaptıysanız benim şahsi fikrim öncelkle ne renk istiyosunuz? egzamayı gecirmek icinde dermatologa görünüp şampuan ilaç alımı gerek onun için. beyaz sabun cok iyi akıtır vekepek şampuanıda akıtıyor bol bol yag bakımıda alır akıtır diye dşünüyorum

Şampuan ve ilaç kullanıyorum zaten ama geçmiyor. Çok teşekkür ederim deneyeyim onları. Kahve istiyorum, doğal rengi gibi.

Şampuan ve ilaç kullanıyorum zaten ama geçmiyor. Çok teşekkür ederim deneyeyim onları. Kahve istiyorum, doğal rengi gibi.
Aslında türk kahvesi filan ceviz kabugu katıyorlar kınanın icine şems arslanın öyle bi kına tarifi vardı birde bitkisel boyalar oluyor aktarlarda onu denedinzmi hö

Aslında türk kahvesi filan ceviz kabugu katıyorlar kınanın icine şems arslanın öyle bi kına tarifi vardı birde bitkisel boyalar oluyor aktarlarda onu denedinzmi hö
Hint ve kakao yağı koyduk koyu olsun diye ama kızıl oldu. Dibi iyi de uçlar çilek kırmızısı gibi :/

Hanımlar saçıma kına yaktım egzama için ama çok çiğ bir kırmızı oldu. Akıtmak mümkün müdür bunu ya da boya tutar mı, bilen var mı?
Hayir canim bence akitmana gerek yok ilk yaktigimda benimde oturmamisti her yikamanda akar sonra tekrar yap renk 3 -dort kinadan sonra oturuyor birde sen nerenk istiyorsun neler karistirdin kinaya sac rengin ne yazarsan malzemelerine farkli birsey eklemen gerekebilir

Çay ve faydalı yağ karıştırdım. Hint kakao zeytinuağı Melisa gibi..

Çay ve faydalı yağ karıştırdım. Hint kakao zeytinuağı Melisa gibi..
Ceviz kabugu aktarda satiliyor kahve tonu defne yapragı koyulastirir yaglar renk vermezde ceviz kabugu defne yapragi koymustum ben annemin onerisiydi kahve rengi oldu kizilik yansima isikta yapiyordu ve nekadar cok tutarsan renk koyulasiyor

En az 6 saat kalması lazım Hayır yakmiyor saçı

Birsey sorucam kizlar hazirlanmis kinam kaldi bir ay dayanirmi sizce bozulurmu?

nasi bir ton cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…