Bende arayistayim bana da yardim :) İstanbul ici
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar; eylül ayında düğünüm var. şimdiden heyecanlıyım. düğün yeri, balayı yeri,gelinlik herşey hazır. fakat kına kıyafeti için ne yapacağımı bilemiyorum. aslında ben bindallı yani hürrem kıyafeti diye tabir edilen kıyafetlerden giymek istiyorum. İstanbulda bilğiniz yerler varmı uygun fiyata bulabileceğim acaba?
Canım Alya Butik diye netten kiralama sitesi var instagram ve facebook istanbul içindeysen eve getiriyorlar ve müthis kıyftler ben ordan kiraladım tavsiye ederim
merhaba,
alya butik diye facebokk tan aratıyorum ancak normal butik kıyafetler fotorafları var acaba yanlışmı bakıyorum..
merhaba,
alya butik diye facebokk tan aratıyorum ancak normal butik kıyafetler fotorafları var acaba yanlışmı bakıyorum..
İstanbul maltepe de oturuyorum bindallı arıyorum kiralık yardımcı olurmusunuz 1 Agustosta giyeceğim.
1 Ağustos için soruyorum hemen
http://instagram.com/alyabutik
bu sayfadan beğendiğinizin resmini atın bana müsait mi diye bakıyım ben hangi beden giyyrsunuz
http://instagram.com/p/oy-WMtJwjJ/?modal=true bu kırmızı olan güzelmiş maltepede oturuyorum.bedenim m-l arası kialığı ne kadar öğrenebilirimiyiz çok teşekkürler.
Özelden yazıyorm
nasıl deneyebilirim peki görümcelerimde görmek isteyeceklerdir
eve getiriyoruz biz
tamam süper ben onların topladığı bir organizasyon yapayım o zaman sana bilgi veririm.çok teşekkürler canımmm
1 Ağustos müsait o kaftan için.
Maltepe nin neresi peki.
zümrütevler mahallesinde oturuyorum
He bide söylemeyi unutum kaftanlarımızın teminat bedeli var
Telefonda yazılı bütün herşey şuan mac ten yazdığmı için söylemeyi unuttum. 100 Tl teminat bedelimiz var kaftanı geri iade ettiğinizde bu bedel geri ödeniyor
Watsapp varsa ordan olumlu yada olumsuz görüşelim. C.tesi yani yarın müsaitiz gelmek için çok yoğun çalıştığımız için normalde anadolu yakasına servisimiz gelmiyor ama yarın kaftan teslim edicez sizde müsaitseniz görüşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?