kına var...

Ben olsam gitmem. Konuşmuyorsam gerginlik varsa arada, daha da gerilmesini istemem. Sanırım siz eşinizi yanlız bırakmama düşüncesinden çok nispet yapmaya gider gibisiniz. Ben öyle bir hisse kapıldım açıkçası Bir de haplanmak ne demek. O nasıl bir tabir ben anlamadım.

teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için...
eşimin yalnız gitmesi rahatsız ediyor beni çünkü daha öncede doldurulup gönderildiği için canım çok sıkılıyo huzursuzluk çıkıyo durup dururkrn...
nispet yapma niyetim olsa bu kadar niye düşüneyim süslenir püslenir giderim zaten...
görümcem ilaç milaç kullanıyomuş ikidebir ilaçları bahane ederek tehdit ediyo milleti intihar edicem fln diye...

teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için...
eşimin yalnız gitmesi rahatsız ediyor beni çünkü daha öncede doldurulup gönderildiği için canım çok sıkılıyo huzursuzluk çıkıyo durup dururkrn...
nispet yapma niyetim olsa bu kadar niye düşüneyim süslenir püslenir giderim zaten...
görümcem ilaç milaç kullanıyomuş ikidebir ilaçları bahane ederek tehdit ediyo milleti intihar edicem fln diye...

eşin gidecekse kesinlikle git canım.giyin,süslen,rahat ol.fazladan mutluluk oyunları oynama insanlara batar.kendin ol canım:34:

Eşinizi yalnız bırakmayıp onunla gıtmenız dogru bır karar bana göre onu hersartta yalnız bırakmıcanızı gormüş olur.
Oraya gittiğinizde sağlam güçlüve kendinden emin duruşunuzu gösterin kesinlikle size yakınlık gösterenlere ilgilenenlere alaka gösterin ve soguk uzak gorusmeyenlerlede sevıyenızı koruyup muhattap olmayın onlar yok muş gibii davranın cok cok bi kaç saat dişinizi sıkın eşiniz için gergınlıge tatsızlıga meyıl verenler olursa aldırmayın.eğlenebiliyorsanız eşinizle dans edın oynayın nebılyıım rahat olun bence

bu insanlarla uzun süredir görüşmüyorsanız hiç gitmeyin bence ama eşin gitme konusunda kararlıysa yanında olman bence de daha mantıklı.orda da rahat ol kendin gibi ol ekstra birşey yapmana gerek yok sevdiğin insanlarla konuş sorunlu olduklarından uzak dur canım:31:

bu insanlarla uzun süredir görüşmüyorsanız hiç gitmeyin bence ama eşin gitme konusunda kararlıysa yanında olman bence de daha mantıklı.orda da rahat ol kendin gibi ol ekstra birşey yapmana gerek yok sevdiğin insanlarla konuş sorunlu olduklarından uzak dur canım:31:

eşim aradı bugün işleri yoğunmuş...
zaten her cuma böyle geç gelir işlerini yetiştiremediği için...
akşamda ben gelemeyebilirim..
bana sen tek git dedi...
taksiyle gider gelirmişim...
aslında öyle daha iyi gider 1 saat durur gelirim eve...
hem eşim yanımdayken daha çok geriliyorum ve mutlaka kavga çıkıyo sonrasında...

eşinin yerinde olsam gitmezdim onu gitmemeye ikna edemezmisin çok uzun zamandır görüşmüyorsunuz anneni tehdit eden bir aile:20: bence gidilmemeli o kınaya yani gidilse bile sizi istemeyen kişilerle oturacaksınız sizin taraftan kimse olmayacak en mantıklısı gitmemeniz

eşim aradı bugün işleri yoğunmuş...
zaten her cuma böyle geç gelir işlerini yetiştiremediği için...
akşamda ben gelemeyebilirim..
bana sen tek git dedi...
taksiyle gider gelirmişim...
aslında öyle daha iyi gider 1 saat durur gelirim eve...
hem eşim yanımdayken daha çok geriliyorum ve mutlaka kavga çıkıyo sonrasında...

Eee o zaman sen de gitme..

Zaten eşin gidiyo , tek kalmasın ve fırsattan istifade doldurmasınlar diye gitmiyor muydun ?

O da iş nedeniyle gidemiyor madem , tek iyice sıkılırım bende gitmeyeyim de..

bence de gitme canım eşine yorgunum yada tek başıma sıkılırım gibi birşeyler söyle beraber düğüne gideriz de
kabul etmez mi:44:

Gitmişken birde altın takın bari...Olacak işmi canım,ne işiniz var orada,eşinizde gitmesin sizde tabii ki..Onlar ele güne karşı problem yokmuş gibi gösterecekler diye siz niye sinirinizi bozasınız ...

bı guzel gıyınır suslenırım..gırerım eşimin koluna gayet resmı olarak herkese selamımı da verır otururum bıkenara..sallama kımseyı eşinlede gayett neşeli ol çatlasınlar patlasınlar..o gun kavga dahı etmış olsan kocanla cok ıyı ol onları mutlu etme ;)

evet arkadaşlar konunun sonunu yazmayı unuttum..
eşimin işi uzadı o gün tek gittim 1 saat oturup kalktım...
onlardan çekinmediğimi kaçmadığımı göstermek içindi tabiki bunlar...

evet arkadaşlar konunun sonunu yazmayı unuttum..
eşimin işi uzadı o gün tek gittim 1 saat oturup kalktım...
onlardan çekinmediğimi kaçmadığımı göstermek içindi tabiki bunlar...

canım ben seni çok severim neden bilmem daha üye olmadan burayı okumak için takip ederken bile dikkatimi çekmiştin. çok iyi bir kız olduğunu düşünüyorum, maşallah güzelsinde. :nazar:
gelgelelim geçen bi konuda yaptığın yorumu okudum, hani eşinin özel günlerde yaptığı rezillikleri anlatmıştın. o gün uzunca bi yorum yaptım ama internetim sorunluydu bi türlü gönderilemedi yorumlarım..
neyse, cnm ben gerçekten çok üzülüyorum senin adına. daha önceki konularınıda net hatırlıyorum, bana kalırsa senin kocanın yaptıkları "erkek milleti işte" ya da "benimki de bu model" diye geçiştirilecek birşey değil :19:
ne tür sorunlar yaşayarak evlendiniz, ne tür zorluklara katlanarak devam ettiriyosunuz bilemem tabiki ama sence kocan senin emeğini, çabanı, sevgini hak ediyormu? yani sana gerçekten çoooook kötü davranıyor ama sen ne kadar sabırlısın. bilemiyorum o senin yumuşak karnın ve ne yaparsa yapsın ona çok aşık olduğundanmı yoksa evlilik kurumuna olan saygındanmı katlanıyosun ama inanki yaşadıkların çok zor.
neyse şuan kendimi tutamadığımdan yazdım, dilerim eşin yaptığı hataları anlar ve düzelir, kib canım :48:

Back
X