- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
artık iptalNe münasebet.Bulunduğum şehirde düğünler iptal değilki ?Kimi kime şikayet ediyorsunuz pardon???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık iptalNe münasebet.Bulunduğum şehirde düğünler iptal değilki ?Kimi kime şikayet ediyorsunuz pardon???
Hahaha zombilerle karşılıklı göbek atarlar, birlikte çerez yerlerBen artik eminim: Zombiler bile gelse bizim dügünler durmaz(sahsen dügünümü ertelerdim. Biri hastalanip ölürse vicdan azabindan ölürdüm cünkü)
4 Eylül itibariyle ülke genelinde nişan kına tören her şey yasaklanmış gözümüz aydın
1.derece akraba işini nasıl kontrol edecekler acaba. Damat benim yeğenim diyen girecekmiş gibi geliyor bana
Damdan bu kadar olur tarihleri bile örtüşen gelin var tanıdığım. Engelledim engelleyeceğim az kaldı.bir tanıdığım var
adam tam Mart ta nikah yaptı instagram resim vs attı
neyse sonra tarlalarda dış çekim vs
bayramda şehir şehir gezdiler gelin hanımla
bu haftasonu da düğün yapmışlar
onlarca fotoda bir tane maske yoktu
sonra da balayına tatile gitmişler
yine fotolar yağıyor da maske yok
konu sahibi canının kıymetini bil, Kazen in yazdıklarını oku
Tesekkurler ben sadece o da mi yasaklandi duymamistim amaciyla yazdim.bu aksam haberlerde izledim yasağıEvet sınırlama gelen illerde yasaklandı diye okudum ama siz yine soruşturun
Bu mesaj bugüne ait olamaz en son 2019'da felan böyle düşünüyorduk yada şaka olmalı.Bu ne rahatlik arkadas nasil eglenebiliyosunuz okullar acilmiyor insanlar yakinlarini kaybediyor.Hamilesiniz birde.PesKına açık alandaydı eşimin de işine geldi hamileliğin son zamanları diye bahane etti.gidemedim sonuçta kaldım evde .Orda herkes eğlenirken ben evdeyim.Düğüne Allah nasip ederse gidecem inşallah ama ben gidemiyorsam kına iptal olsaydı.Sabahtan beri ağlıyorum
Hayat eve sığar uygulamasından şikayet edebiliyorsunuz fotoğraf da çekip ekleyebiliyorsunuzartık iptal
Niye içinizde kalsın sağlığınızdan değerli mi? Aklı olan düğüne falan gitmez.Bu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
Düğünsüz evlenen gelinler de gerizekalı dimi. Gitti takılarım.Allah akıl fikir versin ailecek hepinize.
Gerçekten şu dönemde evlenen de evlendiren de net gerizekalıdır. Buna ağlayan da farklı değildir.
Yok onlar aklı başında insanlar.Düğünsüz evlenen gelinler de gerizekalı dimi. Gitti takılarım.![]()