Saç Rengi ve Saç Boyama Kına..

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
arkadşlar

ben kızılı çok severim fakat kızılın saçta durmadığı bir gerçek

çok akıyor.. ilk üç dört gün süper ama gittikçe anlaşılmaz bir renk alıyor..

bu yüzden bende kınada karar kıldım

bi kaç senedir kına yapıyorum gerçekten güzel..

aranızda yapan var mııı?

mrb canım 3 yıl önce kına yakmıştım saçıma şahane bişey olmuştu hem canlı hem parlak bir daha yakmadım çünkü onun üstğne boy ayaptım saçıma ama kınayı boyayya tercih ederim canım

canım hint kızılı çok açık bi kızıl küçük paket halinde satıyor içindeki bi çorba kaşığı kadar normal kınayla karıştırınca güzel bi renk tutuyor..

dışarda satılan kızıl boyaları çok kullandımm hep aktılar..

kızıl saçta durmuyor cnm ztn

en mantıklısı kına.. hem ekonomik hem uzun ömürlü opuyorumnanaktan

eğer kına yakarken hint kınası değil normal kına koyu kızıl olmasını istiyorsanız demlenmiş çay suyu ile
açık kızıl olmasını istiyorsanız şarap ile yoğurun

iyi günler size bize sorum olcak . ben saçımı pakette satılan hint kınası boyalarından kırmızı ile uclarını boyadım bazı yerleri tuttu bazı yerleri hiç tutmadı tüm gece kafamda durup sabah yıkamama rağmen ...Şimdi biraz yıkanıp açılır mı diye beklesem mi yoksa tekrar üzerine denesem olur mu yardıma ihtiyacım var

uzun seneler saçımda kına kullandım saçlarımı herkes neye boyadığımı soruyordu beyazlar artınca malesef boyaya geçtim.hint kınası için arkadaşlar birkaç uyarım olacak sakın boyamayın saçınızı bir müddet sonra çok döküyor ve genellikle rengi siyah oluyor.Ama normal kınayı şiddetle tevsiye ediyorum beyazı olmayan ve saçlarının rengini değiştirmek istemeyenlere.

hint kınasının üzerine yine hint kınasımı uygulayacan saçların çok siyah olur bu bir hint kınası kullanmamanı öneriyorum çünkü bu kınadan dönüş yolu saçlarını kestirmek.

cnm benim baştan hata yapmışsn sen ya
ben normal kınanın içine hint kınası katıyorum o da bi paket rengi güzel olsun die..
sırf hint kınası yapmıorum..,,
cnm üstüne tekrar yaparsan saççın çok zarar görür söylemedi deme ..,
birazcık beklee..ondn sonra yap..

Son düzenleme:
bende bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. saçım koyu kestane yani siyah sayılırdı. bende parlasın diye üzerine siyah boya yapmıştım. sonra sıkılınca gölge istedim. kuaföre ısrarla saçım yanar mı diye sormama rağmen hiç bir şey olmaz dedi. ve sonuç yanmış, cansız, mat, incecik ve tıkır tıkır kopan saçlar. şimdi bitkisel yağlarla bakım yapmama hatta bonacure kullanmama rağmen toplayamıyorum saçımı.

forumu incelerken kına konusunu gördüm ve daha önce aklıma gelmemesine çook üzüldüm. gölge yaptıralı 1 ay oldu, ben şimdi bu saçların üzerine kına yapsam nasıl olur sizce? ancak kızıl istemiyorum, parıl parıl parlayan siyah saçlarımın olması için ne kadar kınayı hangi malzemelerle karıştırmam gerekir acaba? bir çok tarif var ama siyah için neyi ne kadar koymam gerekir bulamadım. :uhm: zifiri siyaha gerek yok çünkü esmerim zaten, sadece siyah olması ve sarı-kızıl arası gölgeleri kapatsın yeter.

ceviz yaprağımı, alman taşımı, demli çay mı, yumurta sarısı mı, limon mu, zeytinyağımı? bu konuda hiçbir bilgim yok, neyden ne kadar koyup, ne kadar bekleteyim ve bunu ne kadar aralıklarla yapayım kızlar lütfen acil yardım :a015:

loli-loo ingilizece bir site var kına tonlamalarıyla ilgili dur bulabilirsem verim adresi, ben ingilizce çat pat biliyorum ama anlaşılıyır zaten

siteyi buldum cnm

burdan bi bak istersen
benimde saçlarım kıvrcık ve boyalardan mahvoldu, beyazlarımda çok.
bugünlerde ciddi ciddi kına düşünüyorum
bende yeşil kına ve hint kınasını karıştırıp koyu bir kızıl oluşturmayı denicem
yapınca neticeyi yazarım.
normal kınayıda hint kınasınıda hiç denemedim. Aam bildiğim bir gerçek varki
boyalar resmen saçlarımın kimyasını bozdu.
eskiden saçlarımı açık kullanabiliyordum, hemde jöle vs hiçbişey sürmeden
buklelerim okadar hoş duruyorduki lisedeyken herkes saçlarıma bayılırdı.
ama şimdi fönsüz kesinlikle açık kullanamıyorum. kuru tiftik tiftik oldu((((((((((((((
yaş oldu 35
bakalım kına çarem olucakmı

benim kuzenim kendimi bildim bileli kina yapiyor oturdu artik renqi cok tatli bi tonu var hatta üstüne de kirmizi balyaj attirdi sac tipi de dalqali cok hos duruyor bana qöre.. ben kirmizi balyaji siyahta beqenirdim ama onunkide cok uyumlu duruyor ayrica onun miqreni var aqrilarina iyi qeliyor zaten ilk o amacla yapmisti simdi hep onu kullaniyor kendi sac renqi de kumral ama düsünenlere tavsiye ederim.. yanliz kötü yani acilmasi zormus sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…