- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
bu akşam denicem inşallah, sabah evden çıkmadan yeşil kına,alman taşı (taş kına tozu) az zeytin yağı, zerdeçal ve soğuk suyla özedim kınayı, birazdan eve gidince içine birde yumurta sarısı ekleyip sürücem.
çokta korkuyorum, nasıl olacak diye:)
ama deli cesareti geldi denicem yani:)
saçlarına kına yakan bayanlar şu kadarını söyliyim ki çok büyük bir yanlış yapıyosunuz saçınızda ki bi defa keratini kaybetiyosunuz en önemliside saçınıza kına yapınca bi kez hep artık saç onu istiyo başka türlü asla kendine gelmez saç bu iki üçüncü ise o saç bi daha hayat boyu diğer renk leri kabul etmicek ve aşırı yıpranıcaktır ha derseniz ki hayatım boyunca kına yakıcam saçıma eyvallah yani:umursamaz:[/QUO
"o saç bi daha hayat boyu diğer renk leri kabul etmicek " ne demekki öyle,
galiba sizin saçlarınız hiç uzamıyor, çok bilmiş bayan.
saçlarına kına yakan bayanlar şu kadarını söyliyim ki çok büyük bir yanlış yapıyosunuz saçınızda ki bi defa keratini kaybetiyosunuz en önemliside saçınıza kına yapınca bi kez hep artık saç onu istiyo başka türlü asla kendine gelmez saç bu iki üçüncü ise o saç bi daha hayat boyu diğer renk leri kabul etmicek ve aşırı yıpranıcaktır ha derseniz ki hayatım boyunca kına yakıcam saçıma eyvallah yani:umursamaz:[/QUO
"o saç bi daha hayat boyu diğer renk leri kabul etmicek " ne demekki öyle,
galiba sizin saçlarınız hiç uzamıyor, çok bilmiş bayan.
o kınanın saç diplerine etki ettiğini biliyorum en azından ve hayat boyu eski haline dönemeyeceğini de biliyorum böylelikle ssenin yanında çok bilmiş oluyorum evet var mı sen kimsin bi defa bana böyle bişi söyleme hakkını kendinde görüyosun kısknama be güzelim zekamı delikafaduldendelikafadulden
saçlarına kına yakan bayanlar şu kadarını söyliyim ki çok büyük bir yanlış yapıyosunuz saçınızda ki bi defa keratini kaybetiyosunuz en önemliside saçınıza kına yapınca bi kez hep artık saç onu istiyo başka türlü asla kendine gelmez saç bu iki üçüncü ise o saç bi daha hayat boyu diğer renk leri kabul etmicek ve aşırı yıpranıcaktır ha derseniz ki hayatım boyunca kına yakıcam saçıma eyvallah yani:umursamaz:
bende yıllardır toz kına yakıodum saçıma içine badem yağı hint yağı zeytinyağ susam yağı çam terebentin fln koyardım durulaması öyle zor öyle eziyetliki kaç kez sabun sürerdm saçıma topaklar çıksın die kokusuda güzel deil..ama mecbur yakıodm saçımda beyazlar old içn..ilk kez bu yıl yakmadım kızıldan sıkıldm açık saç renkleri istiodum hep saçımı boyadım sonunda..ama altları hala kına old içn pek tutmadı:) eğer snra gene kınaya dönmek istersem dönebilirmiim acaba gerçi boyayı kendm yaptm ama bişi olmaz sanırsam
o kınanın saç diplerine etki ettiğini biliyorum en azından ve hayat boyu eski haline dönemeyeceğini de biliyorum böylelikle ssenin yanında çok bilmiş oluyorum evet var mı sen kimsin bi defa bana böyle bişi söyleme hakkını kendinde görüyosun kısknama be güzelim zekamı delikafaduldendelikafadulden
zeka kapasitenizi yorumlarınızla ortaya dökmüşsünüz zaten...
zeka kapasitenizi yorumlarınızla ortaya dökmüşsünüz zaten...
evet döktüm canım en azından senin geliştiremediğin zekanın yanında bill gates kalırım yavrum ama olsun seninde diline vurmuş artık zekan değil ama dilin büyümüş pabuç maşallah delikafaduldendelikafadulden
evet döktüm canım en azından senin geliştiremediğin zekanın yanında bill gates kalırım yavrum ama olsun seninde diline vurmuş artık zekan değil ama dilin büyümüş pabuç maşallah delikafaduldendelikafadulden
farkındaysan konu başlığı "kına" anlaşılan sen heryerine yeterince yakmışsın bişeye yaramamış kimbilir belkide yolunmuş tavuk gibisindir, komplekslerini atacak başka siteye yada başka konuya gitsen, konu kirliliği yapmasan diyorum
farkındaysan konu başlığı "kına" anlaşılan sen heryerine yeterince yakmışsın bişeye yaramamış kimbilir belkide yolunmuş tavuk gibisindir, komplekslerini atacak başka siteye yada başka konuya gitsen, konu kirliliği yapmasan diyorum
snein gibi insan kirliliği yapmıyımda konu kirliliği yapayımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?