Kinada düğünde cok oynayan gelin

harikasınız..ben de bosveriyorum bugünden itibaren deli gibi oynadiysam nolmus yanı dimi

Benim kına çok kalabalıktı ve ben de nerdeyse hiç oturmadım eşim de öyle çok da güzel geçti evlendikten bi kaç ay sonra genç bi akrabam hiç oturmadın çok oynadın dedi ben de sen kendi kınanda çok oynayamadın diye içine oturmuş herhalde aylar sonra benimkini konuşuyorsun dedim. Konu açılacak olursa hep iyi yaptım ne güzel geçti kimseyi de ilgilendirmez derim. Üzüleceğine güzel geçmiş diye sevin az oynayanlar eğlenmedim diye sonradan pişman oluyor.

O kadar yapmadim canım çok şükür :))aslında çok daha büyük dertlerim var ailevi ama onlardan çok bunu düşünüyorum çok saçma farkındayım ama elimde değil

Valla çok oynadım doya doya oh sefam olsun benim en mutlu gunum niye oynamayayim oynamasan olmazdı zaten

Neyini kafaya takıyon ayy :)
En mutlu günün oynanır tabi..

Ama o değil de ben evliliğimde mutsuz dönemlerimde
''Ulan bu mutsuzluk içine giriyorum diye mi o kadar oynadım, rezillik!''
diye çok düşünmüşümdür

E bunun tersi olunca takar insan?
Kına videomda pistteki insanlar iki kişi haricinde sürekli değişiyor. Biri ben, diğeri eşim.

Katıldığim en tuhaf düğün kendi düğümündü. Taraflar arasında kalmayalım diye ölümüne halay çekilen bir düğüne sebebiyet verdik. Bilmediğim oyunlarda gelin masasında gerdan kırmışlığım var. Bir de sizi uyaran olmamış; ben "Kızım çok yoruldun." diyenleri de halaya katmak suretiyle devam ettim oynamaya.

Aay insan kendi dugununde oynamicak da nezaman oynicak
Oynamaz oturursun gelin mutsuz derler oynarsin oynak derler
Valla bende oynadim kinamda dugunumde hicde oturmadim dugun sonunda orkestra artik geline buyuk bi alkis lutfen diye anons etmisti utanilcak bise yokki bunda en mutlu gunun senin tabiki oynicaksin

Valla ben öyle oynamışım ki orkestra mola veremedi ama eşimde oynadı. Düğün sonu garsonlar diyo abla siz nasıl oynadınız ya diyor
Oynarım tabi 6 senenin sonunda sevdigime kavuştum. Gelinliğim üç gün sonra hala ıslaktı terden

Ay yapmayın buna üzülünür mü hiç.Şöyle söyleyeyim abartısız takı haricinde düğün bitene kadar oturmadım, kınada hele hiç, bittiğinde suratım kıpkırmızıydı. Bizim çevre beni biliyor ben oynamayı zaten çok severim, aman bir şey dedilerse de çok da tın, hiç üzmeyin canınızı, düğün sizin ayol tabi ki siz oynayacaksınız.

Allah ağlayacak başka dert vermesin
Ben de düğünümde çok oynadım ama bunun için ağlamak hiç aklıma gelmedi

Amaaan boş ver niye takıyorsun ki? Elalem ne dedi düşüncesi mi? En güzel gününde oynamaycaktın da ne zman oynayacaktın?
Hem 1 yıl olmuş, ozaman konuşulduysa bile şimdi unutulmuştur. Elalem kendine konuşacak yeni meseleler bulur.

Kendim eğlenmediğim etkinliğe para harcamam. İyi yapmışsınız.

Ya vallahi öldürdün beni kahveyi puskurttum Allahta seni güldürsün emi o nasil bir tasvir ediş öyle düğününü görmüş gibi oldum ve cok eğlendim ya

Evlenmeden önce ahdım vardı. Düğün ve kınada arkamdan "gelin de ne oynadı be" dedirtcektim. Muhtemelen dediler ama beni kesmedi. Daha da çok oynayabilirdim bence. Çok ciddiyim bu konuda yani sonuçta düğün benim düğünüm ve asla tekrarı olmayan bir gün. Kendi düğünümde de oynamıycaksam ohoooo. O zaman sadece milleti eğlendirmeye mi o kadar masraf yaptık yani. Tabii ki de en çok ben oynıycam

Ahahaha ooff koptum tubikim yaa

Muhtemelen yaşadığınız diğer ailevi sıkıntıları bastırmak için kendinize düğün videosunu dert ettiniz.
Size tavsiyem bir müddet videoyu ortadan kaldırın ve izlemeyin.
Kendinize bir meşguliyet bulun.
Yetişkinler için olan boyama kitapları,
kanaviçe işleme,örgü örme,
yürüyüş yapma vb,artık hangisi size hitap ediyorsa....

As
Aslında hiç boş vaktim yok mesleğimi söylemiyim ama üni mezunuyum son derece yoğun bi işte çalışıyorum.toplum baskisi olan şeyleri hep yok saymaya reddetmeye calistim.ama bilincaltima yerlesmis demekki.bu şekilde çıktı. saçma sapan obsesyon haline getirdim sanırım bunu.ama bu başlığı iyi ki açmışım valla biraz olsun rahatladım bunun aslinda normal oldugunu hatirlatan herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…