Ay sen buna üzülüp ağlıyorsan ben öleyim daha iyiKarslılara gelin geldim onlar hep halay çekerdi ve ya ellik oynardı, benim müziğim geldi bir oryantal döktürdüm kendi etrafımda döne döne danslar ettim hopladım zıpladım ohooooo.... Testi dansı yaptım eşimin etrafında
harikasınız..ben de bosveriyorum bugünden itibaren deli gibi oynadiysam nolmus yanı dimiAy sen buna üzülüp ağlıyorsan ben öleyim daha iyiKarslılara gelin geldim onlar hep halay çekerdi ve ya ellik oynardı, benim müziğim geldi bir oryantal döktürdüm kendi etrafımda döne döne danslar ettim hopladım zıpladım ohooooo.... Testi dansı yaptım eşimin etrafında dolanarak tam testiyi kırıcam atar gibi yapıyorum atmıyorum biraz daha oynuyorum falan millet oooladı herkes alkışladı kaç kişi düğün cdmi istemeye geldi izleyip vereceğim diye. Daha dün babam dedi senin düğünün çok güzeldi çok güzel oynadın diye. Buna üzülünür müüü.
Hele evlenme teklifi aldığım düğün çook fenaydı. Bir de içkili bir düğündü. Eşim bana evlenme teklifi etti gelin çiçeğini atmadı bana getirdi, eşim diz çökmüştü damat mikrofonu eşime tutmuştu, sonra bana tutmuştu bende evet demiştim tüm salon alkışlamıştı
Hatta sonra içkili meyve suları kolaları dağıttılar eşim bi ara gelinle dans ediyordu ben damatla dans ediyordum (gelin de damat da yakın arkadaşlarımız) Hatta damadın babasıyla da dans etmiştim
Sonra ayakkabılarım ayağımı acımıştı ayakkabıları ayağımdan çıkarmış çorapla oynamaya devam etmiştim
Ya ağlanacak bir hal olsa benim ağlamam gerek (ama arkadaşın düğününden sonra bende utanmıştım)
Benim kına çok kalabalıktı ve ben de nerdeyse hiç oturmadım eşim de öyle çok da güzel geçti evlendikten bi kaç ay sonra genç bi akrabam hiç oturmadın çok oynadın dedi ben de sen kendi kınanda çok oynayamadın diye içine oturmuş herhalde aylar sonra benimkini konuşuyorsun dedim. Konu açılacak olursa hep iyi yaptım ne güzel geçti kimseyi de ilgilendirmez derim. Üzüleceğine güzel geçmiş diye sevin az oynayanlar eğlenmedim diye sonradan pişman oluyor.Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
O kadar yapmadim canım çok şükür :))aslında çok daha büyük dertlerim var ailevi ama onlardan çok bunu düşünüyorum çok saçma farkındayım ama elimde değilBende süzüm süzüm süzülen, istemem yan cebime gelinleri hic sevmem.
Düğün senin, başkaları şakır şakır döktürecek sen onları mı izleyecektin.
Masaları devirip, naralar atmadıysan sorun yok bence.
Düğüne giden oynar, ölüye giden ağlar, demisler. Bosver dert edip ağlayacak bunumu buldun. Demekki hiç dert yok hayatında. Ne güzel..
Valla çok oynadım doya doya oh sefam olsun benim en mutlu gunum niye oynamayayim oynamasan olmazdı zatenMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Allah ağlayacak başka dert vermesinMerhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Ya vallahi öldürdün beni kahveyi puskurttum Allahta seni güldürsün emi o nasil bir tasvir ediş öyle düğününü görmüş gibi oldum ve cok eğlendim yaYa bırak Allasen neyi dert ediyorsun. Kınam ve düğünüm ocak ayındaydı. Kınamda ısıtma sistemi bozulunca milletle ağzımızdan soğuk dumanlar çıkara çıkara bir kına gecesi geçirdik. Kına yakılınca arkadaşlar beni sandalyeyle kaldırınca kostümümün şarlatanı kafama kadar kalktı, eşimden önce misafirler gördü görecekleriniEşimin o an geldiğinde beni aşağı indirmesi gerektiğini bilemediğinden yüzüme mal mal bakması, benim şarlatanla cebelleşirken "yok beceremeyecek bu" deyip kendimi sandalye tepesinden aşağı atmam.. Bu da yetmezmiş gibi düğünde lazer şov eşliğinde arkadaşlarla birlikte resmen apaçi dansı yapmışız videoda gördüm. Hele eşimin ailesinin kendi yerel dansları olan kafkas figürlerini yapmam için beni zorla sahneye çıkarmaları üzerine yaptığım dansın kafkas figürlerinden ziyade kuran yırtmışta çarpılıyormuş figürlerine benzemesine hiç değinmiyorum bile.
Şimdi git, gözyaşlarını sil ve haline şükret
Ahahaha ooff koptum tubikim yaaYa bırak Allasen neyi dert ediyorsun. Kınam ve düğünüm ocak ayındaydı. Kınamda ısıtma sistemi bozulunca milletle ağzımızdan soğuk dumanlar çıkara çıkara bir kına gecesi geçirdik. Kına yakılınca arkadaşlar beni sandalyeyle kaldırınca kostümümün şarlatanı kafama kadar kalktı, eşimden önce misafirler gördü görecekleriniEşimin o an geldiğinde beni aşağı indirmesi gerektiğini bilemediğinden yüzüme mal mal bakması, benim şarlatanla cebelleşirken "yok beceremeyecek bu" deyip kendimi sandalye tepesinden aşağı atmam.. Bu da yetmezmiş gibi düğünde lazer şov eşliğinde arkadaşlarla birlikte resmen apaçi dansı yapmışız videoda gördüm. Hele eşimin ailesinin kendi yerel dansları olan kafkas figürlerini yapmam için beni zorla sahneye çıkarmaları üzerine yaptığım dansın kafkas figürlerinden ziyade kuran yırtmışta çarpılıyormuş figürlerine benzemesine hiç değinmiyorum bile.
Şimdi git, gözyaşlarını sil ve haline şükret
Aslında hiç boş vaktim yok mesleğimi söylemiyim ama üni mezunuyum son derece yoğun bi işte çalışıyorum.toplum baskisi olan şeyleri hep yok saymaya reddetmeye calistim.ama bilincaltima yerlesmis demekki.bu şekilde çıktı. saçma sapan obsesyon haline getirdim sanırım bunu.ama bu başlığı iyi ki açmışım valla biraz olsun rahatladım bunun aslinda normal oldugunu hatirlatan herkese teşekkür ederimMuhtemelen yaşadığınız diğer ailevi sıkıntıları bastırmak için kendinize düğün videosunu dert ettiniz.
Size tavsiyem bir müddet videoyu ortadan kaldırın ve izlemeyin.
Kendinize bir meşguliyet bulun.
Yetişkinler için olan boyama kitapları,
kanaviçe işleme,örgü örme,
yürüyüş yapma vb,artık hangisi size hitap ediyorsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?