- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
Bahsettiğim hobi türü meşguliyetler,As
Aslında hiç boş vaktim yok mesleğimi söylemiyim ama üni mezunuyum son derece yoğun bi işte çalışıyorum.toplum baskisi olan şeyleri hep yok saymaya reddetmeye calistim.ama bilincaltima yerlesmis demekki.bu şekilde çıktı. saçma sapan obsesyon haline getirdim sanırım bunu.ama bu başlığı iyi ki açmışım valla biraz olsun rahatladım bunun aslinda normal oldugunu hatirlatan herkese teşekkür ederim
Aynen oyle teşekkür ederim ilginiz icin:)Bahsettiğim hobi türü meşguliyetler,
iş stresine de iyi gelir,obsesyon haline gelmek üzere olan düşüncelere de.
Tavsiye benden,
değerlendirmek,değerlendirmemek,
kendinize en uygun kararı vermek sizden.
En azından burdan aldığınız cevaplarla daha sağlıklı bir bakış açısı edinmiş oldunuz.
Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.
Ay bi de şunu eklemek istiyorum nişanımda öyle bir griptim ki annem arkamda ilaç gezdiriyordu kuaförden çıktık bi kafede oturduk bana nane limon getirdiler falan kendime gelim diye sonra nişan alanında annemin getirdiği ilaçları içtim kendime geldim sonra beni tutabilene aşk olsun orkestra dağılacak herkes gitti biz kuzenler kardeşler falan bi coşmuşuz ki görAy bence gayet doğal bende hiç oturmadım nişanımda özellikle bana demişler ama arkamdan gelin bu kadar oynarmı diyekınamda eşimle tartışmıştık çok ağlamıştım millet bu sefer ay bunu niye vermişler bu kız suratsız demişler düğünde oynadım gayet şen şakrak yine ne çok oynadı gelin demişler yani boşver millete laf gerek herşeyi laf ediyorlar ne güzel mutlu mutlu oynamışsın elalem herşeyi konuşur sen mutluysan kimseyi takma
Bizde de öyle hatta bi ara anneler babalar bile coştu ama ben nasıl yerimde durayım dimi ya.sonra da gelin de pek dökturdu oluyor işteAy bi de şunu eklemek istiyorum nişanımda öyle bir griptim ki annem arkamda ilaç gezdiriyordu kuaförden çıktık bi kafede oturduk bana nane limon getirdiler falan kendime gelim diye sonra nişan alanında annemin getirdiği ilaçları içtim kendime geldim sonra beni tutabilene aşk olsun orkestra dağılacak herkes gitti biz kuzenler kardeşler falan bi coşmuşuz ki gör
Yapmayın o zaman rica edicem.teşekkürlerAy inşallah fake falansınızdır ya. yorum bile yapamıyorum bu derde ben, o derece
Allah bu sefer istediğiniz gibi bi eş nasip eder de dokturursunuz inşallah yine:)Ben çok oynadım.Hatta görümcem bile kaç kez dedi be çok oynadın diye.Sonrada boşandım.Ne yapabılırım.Birdaha evlenırsem bidaha çok oynucam allah nasip ederse.Oynayın tabi niye kynamıcakmışsınız.
Diyorum ya nişan ve düğünde oynadım laf ettiler kınada eşimle küstük ağladım sinirden millet yine dedikodu etmiş kavga ettiğimizi bilenler dedikodu edenlerin ağzına tıkmış lafları sağolsunlarBizde de öyle hatta bi ara anneler babalar bile coştu ama ben nasıl yerimde durayım dimi ya.sonra da gelin de pek dökturdu oluyor işte
İnşallah kuzum sende üzülme .Uyanacak biley yok allah başka dert vermesin.Allah bu sefer istediğiniz gibi bi eş nasip eder de dokturursunuz inşallah yine:)
Sa
Saçma figür değil de çok hızlı kıpır kıpır oynamısim heyecandan galiba.bazı yerlerde yildiz tilbeye bağlamışım nerdeyse
Amin hepimize inşallah:)İnşallah kuzum sende üzülme .Uyanacak biley yok allah başka dert vermesin.
Ben hic oturmadim esimde hic kalkamadi. Bazen gel tek kaldim gel otur dedi bende bu dugun istersen sen kalk ben memnunum dedim gitmedim. Tum dugun hep ayaktaydim ve coştum. bu benim dugunum elbet oynucam aman hayat bana guzel. Takilmayin dugun gecti gitti o an mutluysaniz gerisi onemli degil.Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Şunu düşünüp mutsuz olabildiginize gire ciddi bir psikolojik destek almalisiniz. Ciddiyim.Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?