Kinada düğünde cok oynayan gelin

Bahsettiğim hobi türü meşguliyetler,
iş stresine de iyi gelir,obsesyon haline gelmek üzere olan düşüncelere de.
Tavsiye benden,
değerlendirmek,değerlendirmemek,
kendinize en uygun kararı vermek sizden.
En azından burdan aldığınız cevaplarla daha sağlıklı bir bakış açısı edinmiş oldunuz.
Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

Aynen oyle teşekkür ederim ilginiz icin:)

Ay bence gayet doğal bende hiç oturmadım nişanımda özellikle bana demişler ama arkamdan gelin bu kadar oynarmı diye kınamda eşimle tartışmıştık çok ağlamıştım millet bu sefer ay bunu niye vermişler bu kız suratsız demişler düğünde oynadım gayet şen şakrak yine ne çok oynadı gelin demişler yani boşver millete laf gerek herşeyi laf ediyorlar ne güzel mutlu mutlu oynamışsın elalem herşeyi konuşur sen mutluysan kimseyi takma

beeen hadi kendi sehrimdeki dugun neyse de bi de kutahyadakinde o taraf beni tanimaz etmez bi oynadim bi oynadim oynak gelin oldum
hiic umrum degil kim ne derse desin bi daha olsa bi daha oynarim

Ay bi de şunu eklemek istiyorum nişanımda öyle bir griptim ki annem arkamda ilaç gezdiriyordu kuaförden çıktık bi kafede oturduk bana nane limon getirdiler falan kendime gelim diye sonra nişan alanında annemin getirdiği ilaçları içtim kendime geldim sonra beni tutabilene aşk olsun orkestra dağılacak herkes gitti biz kuzenler kardeşler falan bi coşmuşuz ki gör

Ben çok oynadım.Hatta görümcem bile kaç kez dedi be çok oynadın diye.Ona neyse.Hatta gittimiz bi misafirlikte demiştiki kaynanamın kaynınjn karısı torunum musmusu gibi oynuyummu diyor dedi.Oynayabiliriz kime neki kozlar.Sonrada boşandım.Tabiki çok oynadım diye boşanmadım.Kayınpederime kefil olmadım diye boşandım.Ne yapabılırım.Birdaha evlenırsem bidaha çok oynucam allah nasip ederse.Oynayın tabi niye oynamayalımki.

Bizde de öyle hatta bi ara anneler babalar bile coştu ama ben nasıl yerimde durayım dimi ya.sonra da gelin de pek dökturdu oluyor işte

Allah bu sefer istediğiniz gibi bi eş nasip eder de dokturursunuz inşallah yine:)

Bizde de öyle hatta bi ara anneler babalar bile coştu ama ben nasıl yerimde durayım dimi ya.sonra da gelin de pek dökturdu oluyor işte
Diyorum ya nişan ve düğünde oynadım laf ettiler kınada eşimle küstük ağladım sinirden millet yine dedikodu etmiş kavga ettiğimizi bilenler dedikodu edenlerin ağzına tıkmış lafları sağolsunlar

Ben hic oturmadim esimde hic kalkamadi. Bazen gel tek kaldim gel otur dedi bende bu dugun istersen sen kalk ben memnunum dedim gitmedim. Tum dugun hep ayaktaydim ve coştum. bu benim dugunum elbet oynucam aman hayat bana guzel. Takilmayin dugun gecti gitti o an mutluysaniz gerisi onemli degil.

3 ay sonra dugunum var oturmayi dusunmuyorum sahsen dugun benim dugunum en mutlu gunum. Ayiplayacak olan da gelmesin bence yersiz dert ediyorsun kendine.

Şunu düşünüp mutsuz olabildiginize gire ciddi bir psikolojik destek almalisiniz. Ciddiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…